k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

73% popust na 2-delni set Swarovski nakita! Vključena brezplačna poštnina!

14,90 €

Redna cena od 55,60 €

# / 4

73% popust na 2-delni set Swarovski nakita! Vključena brezplačna poštnina!

14,90 €

Redna cena od 55,60 €

Čudoviti Swarovski® set nakita za vas ali kot odlična ideja za darilo! Pustite svoj pečat z izjemno ogrlico in izbiro ustrezne črke ter trendovskimi uhani s kristali in pridihom večne elegance. Njihova podoba zagotavlja občudujoče poglede kjerkoli se boste pojavile.

V setu dobite edinstveno ogrlico v barvi zlate ali srebrne in bele uhane s swarovski kristiali!

2- DELNI SET SWAROVSKI NAKITA

Ogrlica Črka iz nerjavečega jekla s kristali Swarovski®. Izbirate lahko med naslednjimi črkami:  A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K,L,M,N,O,P,R,S,T,U,V,Z. Zaradi uporabljenega nerjavečega jekla je ogrlica primerena za bolj pogosto nošnjo. Pustite svoj pečat z izbiro ustrezne črke.

Ogrlico dobite v lični darilni vrečki ali škatli.  Dolžina verižice je cca 45cm. Velikost obeska fi 15mm. Teža cca 10 gramov. Priložen je certifikat avtentičnosti vgrajenih kristalov Swarovski®.

UHANI S KRISTALI SWAROVSKI
Osnova je nealergenska zlitina z nanešenim srebrom. Velikost uhana fi4 mm, teža pa cca 4 grame. Uhana dobite v lični darilni vrečki. Uhani so na voljo samo v belo srebrni barvi.

NEGA UHANOV IN OGRLICE
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • ogrlica je iz nerjavečega jekla
  • primerna je za dnevno nošnjo
  • velika izbira črk
  • izbrana črka na ogrlici poudari vašo edinstvenost
  • odlična ideja za darilo
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Palača nakita je nastala kot odgovor na potrebo vedno večjega števila ljudi v njihovem ožjem krogu. Vsi smo se že znašli pred dilemo, kaj kupiti neki znani osebi za poseben dan v njihovem življenju (rojstni dan, poroka, obletnice ...). Zaradi te potrebe so se odločili ponuditi preverjene kvalitetne izdelke po sprejemljivi ceni. Vse izdelke uporabljajo sami in na ta način lahko zelo zanesljivo določijo kvaliteto in uporabnost samih izdelkov.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (45)