NAZAJ
NA VRH

Zbirka: Valamar Hotels&Resorts

VALAMAR

Valamar Hotels & Resorts je vodilno turistično podjetje na Hrvaškem, z več kot 30 hoteli in turističnimi naselji ter 13 turističnimi kampi ob Jadranu. Med njihove lokacije spadajo Poreč, Rabac, otoka Krk in Rab ter Dubrovnik, skupno pa lahko naenkrat ponudijo namestitev več kot 48.000 gostom. Prejeli so tudi nagrado World Travel Awards, ki velja za oskarja v potovalni industriji, in TripAdvisorjevo nagrado 2016 Travellers' Choice winner.

Kuponko.si je za vas pripravil nekaj posebnega, najbolj priljubljene Valamarjeve destinacije. Zgrabite priložnosti in si zagotovite aktivne počitnice ter sprostitev. Garantirana NAJNIŽJA CENA, termin pa si lahko hitro in enostavno zagotovite kar v našem rezervacijskem centru. Proste termine neprestano ažuriramo.

Ne spreglejte raznolikosti Valamarjevih hotelov! Njihove prednosti so lokacije s pogledom na morje, številne možnosti za šport in rekreacijo ter bogata kulinarična ponudba. V primeru slabega vremena pa so na voljo notranji bazeni, savna, jacuzzi, wellness ali lepotni center. 

Ne najdeš nič primernega? Kaj pa slovenska obala? ;)