NAZAJ
NA VRH

k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo 7 dni v tednu:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob vikendih od 9 do 13. ure.

2016 MediaStar Group d.o.o.

Zbirka: Laguna Poreč

Vodilno turistično podjetje na Hrvaškem, ki je za svoje kakovostne storitve prejelo že številne nagrade in priznanja, med drugimi tudi TripAdvisor 2017: Travellers' Choice,
Holiday Check 2017
in Top Camping 2016.

RESORTI
Plava Laguna, Zelena Laguna in Naselje Materada so srce in duša Lagune Poreč. Odlikujejo jih vrhunske storitve in pestra dodatna ponudba. Turistično naselje Plava Laguna slovi kot najlepše na tem delu hrvaške obale – sprostite oči na stoletnih pinijah in modrem čistem Jadranskem morju ter razvajajte telo in duha.

HOTELI IN APARTMAJI
Najrazličnejši hoteli in apartmaji – prav v vsakem boste navdušeni nad vrhunskimi storitvami in obilico drugih ugodnosti. Hoteli imajo zunanje in notranje bazene, bazene za otroke, številni pa tudi zasebno plažo in pestro wellness ponudbo.

KAMPI
Kampi Lagune Poreč spadajo med najbolj urejene in najlepše avtokampe ne le na Hrvaškem, ampak tudi v Evropi. Užitek kampiranja v Plavi Laguni se začne z lepo urejeno plažo ter čistim in varnim morjem, za kar že vrsto let jamči mednarodna nagrada Modra zastava. 

Pravijo, da istrska obala v vsakem zalivu skriva eno plažo. V Poreču pa se v vsaki laguni skriva več plaž, ena lepša od druge. Ste se že kdaj sončili na lepo urejeni zelenici,
v ozadju pa je šumel modri Mediteran? To lahko doživite samo na plažah Lagune Poreč.

Ne najdeš nič primernega? Oglej si še ostale morske oddihe!