NAZAJ
NA VRH

k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo 7 dni v tednu:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob vikendih od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

Pogosta vprašanja
Hvala za vaše sporočilo!

Posredovali ga bomo prvemu prodajniku, ki ga srečamo pri avtomatu za kavo
in obljubimo, da se vam javimo v najkrajšem možnem času!

POSREDOVANO SPOROČILO

Ime in priimek:
Email naslov:
Telefonska številka:
Kategorija ponudbe:
Podjetje:
Naslov podjetja:
Vaše sporočilo:
NAZAJ NA VSTOPNO STRAN
Po 4 letih prisotnosti na trgu se ti predstavljamo v novi luči. Pridobili smo ogromno izkušenj in se veliko naučili. Odrasli smo mi, odrasel je Kuponko. Skladno s tem smo začutili, da je prišel čas za velik korak naprej.
In danes smo tu. S ponosom ti predstavljamo našo novo podobo ter njene bogate funkcionalnosti.
Ker je vse skupaj novo tudi za nas, se zna zgoditi, da stran občasno malo ponagaja. Takrat te naprošamo za merico razumevanja. Mi pa se bomo še naprej trudili, da bo tvoja izkušnja z nami čim prej brezhibna.
 
 
 
KUPONKO.SI SE VRAČA BOLJŠI 
S popolno prenovo je naša stran postala najbolj sodobna spletna trgovina. Je preprosta za uporabo, pregledna in učinkovita.
 
Naše glavno vodilo pri ustvarjanju je prijaznost do uporabnika. Uporabili smo najnovejše tehnološke pristope, se poglobili v vaše želje in potrebe ter naredili vse, da smo ustvarili najbolj pametno spletno trgovino. S sodobnim pristopom omogočamo, da se uporabiku prikazuje le ponudba, ki ga resnično zanima.
 
Najbolj prepoznaven “K” v Sloveniji je dobil novo podobo. Osveženi logotip Kuponko.si je svež, živahen in napoveduje še večjo pestrost izbire v naši trgovini.
 
Misija ostaja enaka: dostava dnevno sveže ponudbe od 50 - 95% ceneje.
 
 
 
 
OSVEŽENI SUPERJUNAK KUPONKO
V tem času smo osvežili tudi pojavo in namembnost Kuponka. Od zdaj naprej bo še bolj aktivno skrbel za dobrodelnost in širjenje dobre volje med ljudi. Njegove podvige boste lahko spremljali preko bloga, ki ga bo začel pisati v kratkem. Fant se že ogreva! 
 
 
Pod skupnim imenom bomo na spletu nastopali prodajalci tisočerih zanimivih artiklov.

10.000+ izdelkov, več trgovin (ena izmed njih ostaja Kuponko.si), eno spletno mesto, ena košarica, en uporabniški račun.

Nakupovanje bo izjemno preprosto. Uporabnik bo izbrane artikle odlagal v eno košarico in ob koncu plačal z enim računom.
 
 
OSEBNI PROFIL
Vsak uporabnik ima svoj osebni profil. V njem imaš pregled nad vsemi opravljenimi nakupi, stanjem kuponov, vsoto prihranjenega denarja, osebnimi nastavitvami obveščanja in ostalim.
 
 
PERSONALIZACIJA
S pomočjo najnovejše tehnologije omogočamo, da se ti prikazuje le ponudba, ki te res zanima. Izpolni osebni profil in dostopaj do ponudbe po tvoji meri. Več o tebi bomo izvedeli, bolj primerno ponudbo ti bomo prikazovali! 
 
 
ZEMLJEVID POPUSTOV
Sodelujemo s ponudniki v VSEH slovenskih regijah. Da je iskanje primerne ponudbe dodatno poenostavljeno, uvajamo praktično novost. Izberi kraj in poglej tamkajšnjo ponudbo!
 
 
DENARNICA
Edinstven način plačevanja, ki ga lahko uporabljaš le na Mediastar.si. Praktično, hitro in brez provizije. Več
 
Najhitrejše plačilno sredstvo
 
Brez provizije
Nakup je 100% varen
 
Kupon je aktiven takoj
 
VRAČAMO DENAR
Edini v Sloveniji ti ob vsakem nakupu del kupnine vrnemo v Denarnico. Logika je preprosta - več nakupov opraviš, več denarja ti vrnemo.

Pomembno: Pri vsakem nakupu ti povrnemo 0,5% celotnega zneska nakupa. Ta znesek lahko izkoristiš v roku 90 dni od dneva vračila. Po 90 dneh se ta znesek izbriše. Povrnjenega zneska ni mogoče prenakazati na transakcijski račun uporabnika. 
 
ZAOKROŽI IN DONIRAJ
Ob vsakem nakupu imaš možnost, da končni znesek zaokrožiš navzgor. Razliko bomo namenili v dobrodelne namene. Kuponko bo poskrbel, da bo denar šel v prave roke in bo o tem tudi poročal. Vsak cent šteje! 
 
 
VESELE URICE
Zgodijo se nepredvidoma, trajajo 2 uri. *Izbrana ponudba je še cenejša od obstoječe.* Te zanima? Če ne želiš zamuditi izredne priložnosti, se prijavi na brezplačno obveščanje o nastopu Veselih uric.
 
 
TRŽNICA KUPONOV
Tukaj kupuješ kupone, ki jih prodajajo drugi uporabniki. Dobra stran? Dobiš jih še ceneje! Hkrati pa lahko tudi ti prodaš kupon, ki ga ne uspeš uporabiti. Štejejo vsi kuponi z veljavnim rokom trajanja (daljšim od 7 dni). Denar od prodaje ti naložimo v Denarnico.
 
 
SODELOVANJE Z VELIKIMI IMENI
Zaenkrat smo uspešno sodelovali z več kot 4500 slovenskimi podjetji. Zaupajo nam Agip, Marché Restaurants, Sava Turizem, VM Atlantis, Terme Olimia, Thermana Laško, Bernardin Group, Hit, Momo Group, Restavracija 123 Mercator, Union, Slowatch, Nebotičnik, Snovik, Tušmobil, Tobačna Ljubljana, Kraš, Arena, Laguna, Plaza Hotel Ljubljana, Zlatarna Celje, Abanka in mnogi drugi.
 
 
TUKAJ ZA VAS
Preveč informacij za eno sporočilo? Ni panike. Če ti karkoli ni jasno, se obrni na nas. Tu smo 7 dni v tednu - ob delavnikih od 6. do 18. ure ter ob vikendih od 9. do 13. ure. Pokliči 070 477 277 ali nam pošlji sporočilo prek kontaktnega obrazca.
 
 

 

Prijetno raziskovanje!