NAZAJ
NA VRH

Hvala za vaše sporočilo!

Posredovali ga bomo prvemu prodajniku, ki ga srečamo pri avtomatu za kavo
in obljubimo, da se vam javimo v najkrajšem možnem času!

POSREDOVANO SPOROČILO

Ime in priimek:
Email naslov:
Telefonska številka:
Kategorija ponudbe:
Podjetje:
Naslov podjetja:
Vaše sporočilo:
NAZAJ NA VSTOPNO STRAN
Denarnica

 

Kaj je Denarnica?

Najhitrejši in najbolj preprost način plačila na spletu.

Gre za virtualno denarnico, ki jo uporabljaš ekskluzivno za nakupovanje v spletnih trgovinah MediaStar Group. V Denarnico naložiš določen znesek, ki ga kasneje koristiš za nakupovanje v vseh naših trgovinah. Pri tem pa nimaš nadaljnjih nobenih stroškov transakcije, z izjemo prvega nakazila UPN.

Prednosti:

  • najhitrejše plačilno sredstvo
  • vračilo dela kupnine
  • brez provizije
  • naložen denar nikoli ne zapade
  • kupon je aktiven TAKOJ
  • nakup je 100% varen

 

Vračilo dela kupnine

Edini v Sloveniji ob vsakem nakupu vračamo denar

Ob vsakem nakupu ti del kupnine naložimo v tvojo Denarnico. Logika je preprosta - več nakupov, več denarja ti vrnemo v Denarnico. 

Pri vsakem nakupu v kateri koli partnerski trgovini podjetja MediaStar ti povrnemo 0,5% celotnega zneska v tvojo Denarnico. Ta znesek lahko izkoristiš v roku 90 dni od dneva vračila. Po 90 dneh se ta znesek izbriše. Povrnjenega zneska ni mogoče prenakazati na transakcijski račun uporabnika. 

Vračilo dela kupnine ne velja pri Odplačevanju po meri.

Sredstva, nakazana v Denarnico preko UPN naloga, v Denarnici nikoli ne zapadejo.

Kako napolnim Denarnico?

S plačilnim nalogom UPN

Denarnico lahko napolniš z zneski za 30, 100, 200, 500 ali 1.000 €. 

 Vplačan znesek bo v tvoji Denarnici viden najkasneje v roku 24 ur od prejetja plačila oz. naslednji delovni dan. 

Kje najdem Denarnico?

V osebnem profilu

Denarnico najdeš na glavni strani tvojega osebnega profila. Za dostop do profila se prijaviš s svojim email naslovom in geslom.

 

POGOJI UPORABE DENARNICE

Denarnico lahko uporablja vsak uporabnik spletnega mesta MediaStar, ki preko plačilnega naloga UPN vplača izbrani znesek.

Aktivacija se izvede, ko podjetje MediaStar Group d.o.o., pod pravilno navedeno referenco, prejme nakazilo na transakcijski račun. V roku 24 ur od vplačila oz. naslednji delovni dan je denar naložen v uporabnikovo Denarnico.

MediaStar Group d.o.o. si pridržuje pravico do izključitve uporabnika in uporabe Denarnice, če ugotovi, da je uporabnik na kakršekoli način želel zlorabiti namen Denarnice.

Z registracijo na spletnem mestu MediaStar je uporabnik potrdil Splošne pogoje poslovanja, ki vsebujejo tudi način in pravila Denarnice.

Denar, ki je naložen v Denarnico, se lahko porabi izključno za nakupovanje na spletnem mestu MediaStar in ga ni možno izplačati oz. vrniti uporabniku.

Podjetje MediaStar Group d.o.o. se zavezuje, da bodo posredovani podatki uporabnika obravnavani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Uporabnik z izpolnitvijo registracije potrjuje resničnost navedenih podatkov in dovoljuje, da podjetje MediaStar Group d.o.o. kot upravljalec zbirke osebnih podatkov, vse posredovane podatke in podatke o vsebini nakupov obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP). Podatki o nakupih se zbirajo z namenom prilagoditve ponudbe posamezniku. Vsi podatki se lahko uporabljajo za naslednje namene: statistične obdelave, trženjske raziskave, pošiljanje oglasnega gradiva, vabil, spremljanje nakupovalnih vsebin kupcev, telefonsko, pisno ali elektronsko anketiranje. Uporabnik osebnih podatkov je podjetje MediaStar Group d.o.o., Slovenska cesta 28, 1000 Ljubljana. Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno. Pri upravljalcu podatkov, podjetju MediaStar Group d.o.o., lahko uporabnik na telefonski številki 070 477 277 ali preko elektronske pošte info@mediastar.si kadarkoli zahteva trajno ali začasno prenehanje uporabe podatkov. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15. dneh preprečiti uporabo osebnih podatkov v te namene in o tem obvestiti posameznika, ki je to zahteval.

MediaStar Group d. o. o. si pridržuje pravico spreminjanja in dopolnjevanja pravil za Denarnico in programov ugodnosti, o čemer bo pravočasno obveščal svoje člane preko elektronske pošte.

MediaStar Group d.o.o. si pridržuje pravico do morebitne ukinitve Denarnice in vseh ugodnosti, ki izhajajajo iz nje. 

O morebitni ukinitvi Denarnice bo upravitelj uporabnike predhodno obvestil po elektronski pošti in vrnil naložen denar uporabniku.