Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za izlet v razburljivi Gardaland z vključeno vstopnico in prevozom!

od 49,90 €

# / 7

HUDA CENA za izlet v razburljivi Gardaland z vključeno vstopnico in prevozom!

od 49,90 €

Doživite nepozabni dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki je svetovno znan po Blue tornadu,  X raptorju, Inferis in drugih atrakcijah. V zadnjih 2 letih so predstavili dve novosti in sicer: Black Hole in atrakcija Shaman, kjer boste v virtualni resničnosti lahko podoživeli svet ameriških staroselcev, njihove rituale ipd. Letošnje leto pa največji pustolovski park posveča čarovniji. Bogati vsebini bodo dodali Zakleti gozd in Čarovniško hišo NOVO: 15.6.2019 z začetkom Belih noči je Gardaland odprt tudi pozno v noč!

Nora zabava! Obeta se vam nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina v znanem zabaviščnem parku v Italiji!

Program izleta

Doživite nepozabni dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki je svetovno znan po Blue tornadu, X raptorju, Inferis in drugih atrakcijah. V parku je poskrbljeno tudi za žejne in lačne, tako da potrebujete samo še nekaj dobre volje in naj se zabava prične! V zadnjih dveh letih so predstavili dve novosti in sicer: Black Hole – vložek več kot 10mio eur se je obrestoval ter atrakcijo Shaman, kjer boste v virtualni resničnosti lahko podoživeli svet ameriških staroselcev, njihove rituale ipd. Letošnje leto pa največji pustolovski park posveča čarovniji. Bogati vsebini bodo dodali Zakleti gozd in Čarovniško hišo. Pridružite se številnim potnikom, ki so Gardaland obiskali v naši družbi tudi vi!

Odhod iz Slovenije v jutranjih urah in vožnja proti Italiji, mimo Benetk in Verone proti Gardskemu jezeru do končnega cilja.

V parku so obiskovalcem na voljo štiri tematske vasice, tri zvrsti atrakcij (fantazijske, pustolovske in adrenalinske), trgovinice, restavracije in predstave. Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer lahko raziskujejo  drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali zabavajo z ostalimi igrali in maskotami parka. Priporočamo obisk Hiše norosti, kjer je nemogoče mogoče ali si ogledali predstavo na ledu ali prestavo v gledališču parka, adrenalinski Blue Tornado, Black Hole, Atlantido, Dolino kraljev z interaktivno atrakcijo Ramses, Divji zahod, Top Spin ali prvi wing coaster na svetu X–RAPTOR,  … Polna mera zabave in adrenalina vas čaka – doživite jo z nami!

Domov se bomo odpravili okrog 45 minut po zaprtju parka.

15.6.2019 se pričnejo tako imenovane BELE NOČI in Gardaland je odprt do 1:00 zjutraj.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nepozaben dan razburljivega adrenalina in pustolovščin
  • 3 vrste atrakcij - fantazijske, pustolovske in adrenalinske
  • Atlantida, Dolina kraljev z interaktivno atrakcijo Ramses, Divji zahod
  • adrenalinski užitki na Blue tornadu, X-raptorju, Inferis in drugih atrakcijah
  • za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu Fantasy Kingdom
  • najmlajši lahko obiščejo drevesno hišo zmaja Peteršiljčka
  • prvi wing coaster na svetu X–raptor in lanskoletna novost Black Hole
  • odlična ideja za nepozaben izlet z družino ali prijatelji, za vse generacije
  • pestra izbira restavracij, barov in trgovinic s številnimi spominki

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav: Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (43)