Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 2-dnevni organiziran izlet v čudoviti spomladanski Beograd!

od 69,00 €

# / 6

HUDA CENA za 2-dnevni organiziran izlet v čudoviti spomladanski Beograd!

od 69,00 €

Poleg bogate arhitekture in kulturne dediščine, ponuja vedno živahno mesto v spomladanskem času še boljšo izkušnjo. Sprehodite se po glavni beograjski promenadi s številnimi galerijami in trgovinami, poglejte si, kje je slavni stadion Crvena Zvezda ter obiščite Titov grob v Hiši cvetja. Odpravite se na pustolovščino, odkrivajte znamenitosti in uživajte v gurmanskih užitkih, ki jih nudi Beograd.

Ogledali si boste znamenitosti, se prepustili gostoljubju domačinov, zaplesali in obudili spomin na okus prave pleskavice, kajmaka in prebranca.

Program izleta

1. DAN: SLOVENIJA – BEOGRAD
Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz navedenih vstopnih mest. Po vožnji prek Hrvaške bomo mimo Stare Pazove prispeli v Beograd. Na ogledu »belega« mesta na sotočju Save v Donavo bomo videli trdnjavo Kalemegdan, saborno cerkev (beograjska stolnica), »konak knjeginje Ljubice« in največjo pravoslavno cerkev sv. Save na Vračarju. Sprehodili po glavni beograjski promenadi, ulici Kneza Mihajla, kjer je veliko lepih trgovin, galerij in knjigarn. Peljali se bomo mimo stadiona Crvene Zvezde Marakana, Dedinj, kjer so rezidence najpomembnejših beograjskih politikov in Hiše cvetja s Titovim grobom. Nastanitev v hotelu. Zvečer večerja ob starogradskih pesmih (doplačilo) v znanem zabavišču v boemskem delu Beograda, na Skadarliji. Nočitev.

2. DAN: BEOGRAD ¬- SLOVENIJA
Zajtrk. Po želji in za doplačilo predlagamo izlet na Avalo in ogled Meštrovićevega spomenika neznanemu junaku iz prve svetovne vojne. Povzpeli se boste na obnovljen telekomunikacijski stolp. Kdor bo ostal v Beogradu bo imel čas za sprehod in nakup kajmaka in sira na beograjski tržnici Zeleni Venac, z ladjico se boste po želji in za doplačilo lahko popeljali po Savi in Donavi, obiskali muzej Nikole Tesle ali kateri drug muzej (doplačila). V popoldanskih urah povratek z avtobusom proti Sloveniji, kamor je prihod v poznih večernih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • ogled glavnih srbske prestolnice in priložnost za okušanje tipičnih jedi
  • ogled belega mesta, trdnjave Kalemegdan, saborne cerkve, konak knjeginje Ljubice
  • sprehod po ulici Kneza Mihajla s trgovinami, galerijami in knjigarnami
  • vožnja mimo stadiona Marakana in rezidenc slavnih srbskih politikov
  • peljali se boste tudi mimo Hiše cvetja s Titovim grobom
  • možen izlet na Avalo; Meštrovićev spomenik neznanemu junaku 1. svet. vojne
  • z doplačilom vožnja za ladjico po Savi in Donavi ali ogled muzeja Nikole Tesle
  • prosti čas za samostojne sprehode, oglede in nakupovanje

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Preizkušen paket

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (44)