k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 2-dnevni jesenski izlet v San Marino, Rimini in Bologno!

od 59,90 €

# / 7

HUDA CENA za 2-dnevni jesenski izlet v San Marino, Rimini in Bologno!

od 59,90 €

Obiščite čarobno Italijo in San Marino. Oglejte si staro mestno jedro in trdnjavo Riminija, slavolok zmage in most Tiberion, se fotografirajte pri najdaljših arkadah v Bologni, se povzpnite na trdnjavo v San Marinu in se načudite tej najmanjši in najstarejši republiki. Zagotovo vam ne bo dolgčas v družbi vaših ljubljenih!

Oglejte si najstarejšo republiko na svetu, most Tibero in slavolok zmage, najstarejše arkade v Bologni in poskusite italijanske dobrote!

Program izleta

1. DAN
Odhod v jutranjih urah iz Slovenije. Vožnja po severni Italiji do Bologne ter ogled mesta z najstarejšo univerzo v Zahodnem svetu; to je »Alma Mater Studiorum«, ustanovljena leta 1088. Ogledali si bomo mestno jedro z baziliko Sv. Patronija, trg Maggiore, palačo kralja Enza, Neptunov vodnjak, stolpa Asinelli in Garisenda, gotsko palačo Pallazo della Mercanzia. Nekaj prostega časa bo tudi za samostojne oglede, degustacije in nakupe. Sledi vožnja do Riminija. Nastanitev v hotelu in nočitev.

2. DAN
Po zajtrku sledi ogled znamenitosti mesteca Rimini: Avgustov slavolok, tempelj Malatesto, Tiberijev most….Odpravili se bomo do žepne državice Republike San Marino, ki se razprostira pod goro Titano. Zaščitni znak mesta so trije stolpi, ki se dvigujejo nad strmo pečino. Ogled istoimenskega glavnega mesteca in njegovih zanimivosti. Sprehod mimo obzidja in skozi vrata sv. Frančiška v staro mestno središče, po ozkih in ulicah na Trg svobode, do vladne palače, bazilike sv. Marina ter do trdnjave, od koder je lep razgled na Padsko nižino in riviero. Prosto za raziskovanje slikovitih ulic, oglede in nakupe priložnostnih spominkov. V popoldanskih urah se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • San Marino je najmanjša in hkrati tudi najstarejša republika na svetu
  • ogled glavnih znamenitosti ter vzpon na trdnjavo, od koder je lep razgled
  • V Riminiju si oglejte star del mesta in trdnjavo, slavolok ter most Tiberio
  • ogled najdaljših arkad na svetu v Bologni
  • veliko priložnosti za nakupovanje in sprehode po mestih
  • priložnost za okušanje italijanskih kulinaričnih dobrot

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav: Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (62)