k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Drugačne počitnice! HUDA CENA za poletne all inclusive počitnice na Costa Bravi!

od 379,00 €

# / 8

Drugačne počitnice! HUDA CENA za poletne all inclusive počitnice na Costa Bravi!

od 379,00 €

Občutite prekrasen španski temperament in se pomešajte med ljudi, ki so polni življenjske radosti in veselja do umetnosti. Obiščite eksotično in romantično Španijo, državo starih mest in sodobnih umetnikov, ter se sprehodite po Costa Bravi, obali, ki je najbolj znana po Lloret de Maru.

Oglejte si znameniti akvarij, Dalijev muzej ali stadion Camp Nou, se navdušite nad viteškimi igrami in flaminkom ter si oglejte šampanjsko klet!

Program izleta

1. DAN: LJUBLJANA - AZURNA OBALA:
V popoldanskih urah odhod iz Ljubljane in vožnja v Italijo ter dalje proti Franciji v kneževino Monaco, kjer bo postanek za sprehod po nočnem Monte Carlu s številnimi znamenitimi igralnicami in hoteli…. Nadaljevanje vožnje skozi Provanso v Španijo.

2. DAN: PROVANSA - FIGUERAS – LLORET DE MAR / COSTA BRAVA:
Po nočni vožnji dopoldne prihod v Figueras, kjer bo po želji ogled Dalíjevega muzeja. Nastanitev v hotelu v Lloret de Mar-u ali v letovišču na Costa Bravi, prosto popoldne, večerja in nočitev. 

3. DAN: Lloret de Mar / COSTA BRAVA (in po želji izlet v BARCELONO):
Po zajtrku prosto. Po želji se lahko odločite za celodnevni izlet v katalonsko prestolnico Barcelono. Na panoramskem ogledu bomo videli znamenito Sagrado Famílio, staro pristanišče s Kolumbovim spomenikom, Gaudíjeve stvaritve (Casa Milá, Casa Batlló in park Güell) ter Montjuich z olimpijskimi objekti. Sprehodili se bomo skozi Barrio Gotico s katedralo, obiskali eno najlepših tržnic Evrope La Boquerijo ter najslavnejšo mestno ulico, živahno La Ramblo. Prosto za obisk katerega od številnih muzejev, znamenitega stadiona nogometnega kluba Barcelone, Camp Nou ali akvarija. Zvečer vrnitev v hotel, večerja in nočitev. 

4. DAN: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA:
Po zajtrku prosto za kopanje in počitek. Večerja in nočitev v hotelu. Zvečer po želji ogled predstave flamenka- tipičnega andaluzijskega plesa z večerjo.

5. DAN: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA (po želji izlet v Tosso de Mar ):
Po zajtrku prosto za kopanje in počitek. Po kosilu se boste lahko odločili za poldnevni izlet z ladjico v očarljivo srednjeveško mestece Tossa de Mar, kjer si boste ogledali staro mestece, znotraj trdnjave iz 12. stol. Mestece je služilo kot kulisa legendarnemu filmu z Avo Gardner v glavni vlogi. Povratek z avtobusom, na poti postanek v tradicionalni bodegi za pokušino vin in likerjev. Večerja. Zvečer za doplačilo možnost obiska predstave viteških iger. Nočitev v hotelu.

6. DAN: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA (po želji izlet na Montserrat ):
Po zajtrku prosto ali po želji in za doplačilo celodnevni izlet na goro Montserrat, kjer domuje zaščitnica Katalonije - Črna Marija. Postanek za obisk ene od številnih šampanjskih kleti ter večerni obisk magičnih fontan v Barceloni. Zvečer vrnitev v hotel, večerja in nočitev

7. DAN: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA (Marineland ali Waterworld ):
Po zajtrku prosto oz. po želji in za doplačilo obisk zabaviščnega parka Marinelanda ali vodnega parka Waterworld, kjer vas čakajo vodne dogodivščine, tobogani… Zvečer vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

8. DAN: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA
Po zajtrku prosto za kopanje, sončenje in počitek.

9. DAN/10. DAN: LLORET DE MAR / COSTA BRAVA – GRASSE –NICA - LJUBLJANA:
Po zajtrku vožnja skozi Provanso do Azurne obale, do mesteca Grasse, kjer bo obisk parfumerije. Vožnja do Nice, kjer bo postanek za večerni sprehod in večerjo v eni od čudovitih restavracij. Nočna vožnja proti Sloveniji, kamor bo prihod naslednji dan v jutranjih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nepozaben izlet v mesto s svetovljanskim vzdušjem
  • dežela flamenka, sangrije, kitar, bikoborb in nogometa
  • ogled znamenite še nedokončane katedrale Sagrada Familia
  • ogled Gaudíjeve stvaritev (Casa Milá, Casa Batlló in park Güell)
  • videli bomo Kolumbov spomenik, Montjuich, Barrio Gotico s katedralo
  • možnost izleta na goro, kjer prebiva zaščitnica Katalonije
  • obisk znamenite tržnice La Boqueria in najslavnejše ulice La Rambla
  • obisk enega najbolj obiskanih in živahnih španskih obmorskih krajev
  • prosti čas za sprehajanje po mestu in nakupovanje

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (41)