Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Romantični mesti! HUDA CENA za 2-dnevni izlet v Benetke in Verono!

od 69,90 €

# / 8

Romantični mesti! HUDA CENA za 2-dnevni izlet v Benetke in Verono!

od 69,90 €

Italija s svojo bogato zgodovino, kulinariko, načinom življena vedno znova navduši. Spoznajte dve severnoitalijanski svetovljanski mesti. Romantika in nepozabna arhitektura Benetk ter blišč Verone pritegneta popotnike iz vsega sveta. Pridružite se jim tudi vi in se sprehodite po poteh Romea in Julije ter slavnega zapeljivca Casanove.

Romantika in nepozabna arhitektura Benetk ter blišč Verone pritegneta popotnike iz vsega sveta.!

PROGRAM IZLETA

1. DAN
Odhod avtobusa iz Slovenije v jutranjih urah. Z avtobusom se bomo pripeljali do Punte Sabbioni in nadaljevali pot z ladjico vse do neposredne bližine trga Sv. Marka. Ogled glavnih znamenitosti – most vzdihljajev, Doževa palača, urni stolp, prokuratorije, sprehod do mostu Rialto, ogled tržnice ... Nekaj časa za samostojne oglede, nakupe in morda kosilo. Za bolj radovedne pa je na voljo (doplačilo) še panoramska vožnja z ladjico do otokov Murano in Burano. Prvi je znan po delavnicah stekla – eno boste seveda tudi obiskali, drugi velja za morda najlepši predel starodavnega mesta. Okoli 19h bo sledila vožnja do hotela in nočitev.

2. DAN 
Po zajtrku se bomo odpravili proti enemu najlepših in najbolj romantičnih mest na svetu. Verona, nekoliko večja od Ljubljane, leži ob reki Adiži. Po prihodu si bomo ogledali to romantično mestece: trg Bra z Areno - enim največjih ohranjenih rimskih amfiteatrov, trg Erbe s tradicionalno tržnico, trg Seniorjev ... sprehodili se bomo tudi do Julijine hiše z znamenitim balkonom, kjer se bomo spomnili ljubezenske zgodbe med Romeom in Julijo. Po ogledu bomo imeli nekaj prostega časa za samostojno kosilo in nakupe. Domov bomo prispeli pozno zvečer.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • zaplujte z ladjico od Punte Sabbioni do romantičnih Benetk
  • oglejte si Doževo palačo, Most vzdihljajev in cerkev sv. Marka
  • obiščite enega izmed najslikovitejših mostov na svetu - most Rialto
  • po želji izlet z ladjico na znamenita otoka Murano in Burano
  • odlična ideja za izlet z vašo ljubljeno osebo
  • oglejte is trg Bra z Areno
  • obisk trg Erbe s tradicionalno tržnico
  • obiščite mesto Romea in Julije

Odličen nakup

Pameten nakup

Razvajanje v dvoje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (44)