Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 2-dnevni izlet z vstopom v nori zabaviščni park Mirabilandija!

od 58,00 €

# / 4

HUDA CENA za 2-dnevni izlet z vstopom v nori zabaviščni park Mirabilandija!

od 58,00 €

Prepustite se adrenalinu! Obiskovalci boste navdušeni nad številnimi atrakcijami, ki vam bodo pognale adrenalin po žilah! Vlakci smrti, vodne atrakcije, vrtiljaki in še in še! Vse to vas bo zabavalo kar 2 dni! In da si boste malo oddahnili od divjih voženj, park nudi tudi številne trgovinice, restavracije in bare, tako da je dobro poskrbljeno tudi za lačne in žejne.

Zabaviščni park, ki se bohoti na površini kar 30.000 m2, od česar več kot 10.000 m2 pripada vodnim dogodivščinam! Zagotovo vam ne bo dolgčas!

Program izleta

1. DAN: Ljubljana – Mirabilandija
Zbirališče udeležencev potovanja na odhodnem mestu in vožnja mimo Benetk in Ravenne v zabaviščni park Mirabilandija, kjer Vas pričakuje kar 44 atrakcij in adrenalinskih doživetij. Spust s splavi po brzicah Rio bravo, nori spust s čolnom čez 27 m visoki slap Niagara,  drugi najvišji vrtiljak v Evropi, skoki s stolpa, prosti pad, I Speed (od 0 – 120 km v 2,2 sekundah), izstrelitev… Ne prezrite najvišjega evropskega adrenalinskega vlaka smrti – »Katun roller coster«. Seveda pa je poskrbljeno tudi za najmlajše obiskovalce, ki si bodo park lahko ogledali s panoramsko železnico in se zabavali na njim prilagojenih atrakcijah. Uživali boste pri ogledu številnih predstav, med katerimi je najbolj znana kaskaderska predstava  in v 3 atrakcijah na lokaciji divjega zahoda -  »Far west valley«  Nastanitev v hotelu in nočitev.

2. DAN: Mirabilandija - Ljubljana
Po zajtrku odhod nazaj v zabaviščni park Mirabilandija, kjer se bo zabava za vse generacije nadaljevala do popoldanskih ur. Po želji in za doplačilo izlet v najstarejšo republiko San Marino, ki jo na gori Titano čuvajo 3 trdnjave. Sprehod po mestu sv. Marina katerega zgodba bo zaživela pred cerkvijo kjer je pokopan…. Nekaj prostega časa za priložnostne nakupe v brezcarinski coni in odhod v Mirabilandijo kjer se bo zabava nadaljevala do odhoda domov.  Ob 18.30 odhod proti Sloveniji in prihod domov v nočnih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 30.000 m² velik zabaviščni park, tretjina vodni del Mirabilandia Beach
  • največji evropski Roller coster - vlak smrti
  • drugo največje panoramsko kolo v Evropi - na 20 metrih
  • adrenalinska vožnja s formulo I SPEED, Autosplash, Rio bravo rafting
  • Policijska akademija v živo, nori spust po Hara Kiriju itd.
  • sprehodite se tudi med mnogimi trgovinicami, bari, restavracijami
  • čudovit izlet za vse navdušence nad adrenalinom in zabavo
  • kar dva dni 44 atrakcij in adrenalinskih doživetij
  • panoramska železnica za najmlajše
  • možen tudi izlet v San Marino

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Potovalna agencija Jazon-6 je nosilka obeh licenc Gospodarske zbornice Slovenije, in sicer licence za opravljanje dejavnosti organiziranja in licence za prodajo turističnih aranžmajev. Jazon-6 je organizator in prodajalec lastnih turističnih in strokovnih potovanj, pripravljenih na osnovi lastnega znanja in dolgoletnih izkušenj. Z veliko predanostjo, osebnim pristopom in ljubeznijo do potovanj skrbno pripravljajo tako skupinske kot tudi individualne izlete.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (49)