k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v praznično Bratislavo in Budimpešto!

od 69,90 €

# / 7

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v praznično Bratislavo in Budimpešto!

od 69,90 €

Prestolnici Madžarske in Slovaške praznujeta svoj adventni čas vedno bolj razkošno. Mesta sta v zadnjih letih še posebej lepo okrašena. Bogato praznično dogajanje po njihovih trgih in ulicah privablja vedno bolj svetovljansko mešanico obiskovalcev. V nasprotju s sosednjim Dunajem ponujata veliko bolj dostopne cene. Pridite in doživite pravi predbožični čas v kar dveh čudovitih prestolnicah Evrope!

Uživajte v prazničnem duhu dveh evropskih prestolnic. V adventnem času se sprehodite po njihovih okrašenih ulicah, živahnih središčih in novoletnih stojnicah.

PRAZNIČNI ČAS V BRATISLAVI IN BUDIMPEŠTI

1. DAN
V jutranjih urah se bomo odpravili iz Slovenije. Vožnja proti Bratislavi kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah. Na avtobusnem ogledu mesta bomo videli predsedniško palačo, povzpeli se bomo na lepo obnovljen grajski grič in elitno četrt, ki je v zadnjih letih zrasla ob nabrežju Donave, z novim narodnim gledališčem. Sledil bo sprehod po ulicah mestnega jedra, ki ga imenujejo tudi Korzo. Videli bomo ostanke mestnega obzidja, mestna vrata, Mozartovo, Lisztovo in palačo družine Keglevič, kamor je rad zahajal Beethoven. Možnost izleta do romantične pokrajine Malih Karpatov (doplačilo), ki so znani po odličnih vinih in starodavni keramiki imenovani Slovaška majolika. Obisk keramične delavnice in degustacija vina v eni izmed kleti. Namestitev v hotelu.

2. DAN
Po zajtrku se bomo odpravili proti madžarski prestolnici, kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah. Na avtobusnem ogledu si bomo ogledali veličastni Trg herojev, ki so ga zgradili za tisočo obletnico prihoda Madžarov v Evropo, državno opero, parlament in cerkev sv. Štefana s slavno sveto roko. Čas za samostojne sprehode po elegantni ulici Vaci, kosilo ali nakupe. Ogled mesta bomo nadaljevali na grajskem griču, kjer se nahajajo Narodna galerija, nacionalna knjižnica, ljubka ribiška utrdba in Matjaževa katedrala. Popoldne ponujamo še možnost enourne panoramske vožnje z ladjico po reki Donavi. Morda je to priložnost za najlepše fotografije lepo osvetljenega mesta. V poznem popoldanskem času se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor bomo predvidoma prispeli malo po polnoči.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • oglejte si slikovit Trg herojev in ulico Vaci, srce Budimpešte
  • državna opera, parlament in cerkev Sv. Štefana s slavno sveto roko
  • temperamentni Madžari, zanimiva zgodovina in edinstven jezik
  • Bratislava: ogled predsedniške palače, grajskega griča, gledališča
  • sprehod po mestnem jedru Korzu, ogled hiše slavnega Mozarta
  • obisk Lisztove hiše in palače družine Keglevič, kamor je zahajal Beethoven
  • možnost obiska graščine Devin na sotočju rek Donave in Morave
  • prijazni Slovaki ter neverjetno poceni pivo in hrana v Bratislavi!

Pestra dodatna ponudba

Dobro počutje

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav: Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (43)