k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v Milano in do čudovitih švicarskih jezer!

od 89,90 €

# / 6

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v Milano in do čudovitih švicarskih jezer!

od 89,90 €

V Švici si boste ogledali čudovito jezero Maggiore v Locarnu in priljubljeno izletniško mestece Lugana, ki ga imenujejo tudi švicarski Monte Carlo. Spoznajte še prestolnico Lombardije, ki slovi predvsem po nogometu, modi in odlični kulinariki. Dovolj bo prostega časa za samostojne nakupe in okušanje tipičnih italijanskih specialitet!

Prestolnica mode in nogometa ter čudovita švicarske pokrajina za nepozaben izlet.

Program izleta

1. DAN:
Odhod iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja po Italiji do Švice. Najprej se bomo ustavili v Locarnu, ki se nahaja ob čudovitem jezeru Maggiore. Locarno velja za najnižje ležeče švicarsko mesto. Sprehodili se bomo po slikovitem mestecu. Na voljo bo seveda nekaj prostega časa za kavico ali samostojne oglede in nakupe. Ponujamo možnost vzpona na hrib Madona del Sasso, od koder je prekrasen pogled na Švicarske Alpe in jezero (doplačilo). Pot bomo nadaljevali do bližnjega mesteca Bellinzone. Sprehod po starem mestnem jedru, ki je uvrščen na Unescov seznam kulturne dediščine. Sledil še vožnja do Lugana, priljubljenega švicarskega izletniškega mesteca, ki leži ob istoimenskem jezeru in ga pogosto imenujejo tudi švicarski Monte Carlo. Sprehod po mestu, nekaj prostega časa. Odpravili se bomo proti Milanu, kjer se bomo namestili v hotelu v njegovi okolici. Nočitev.

2. DAN:
Po zajtrku se bomo odpravil na ogled svetovne prestolnice mode, kakor pogosto imenujejo Milano. Ogled mesta bomo začeli na trgu Piazza Duomo, kjer si bomo ogledali veličastno katedralo Duomo. Katedrala je največja gotska mojstrovina v Italiji in tretja največja cerkev v Evropi, gradili so jo kar pol tisočletja. Po ogledu se bomo sprehodili pod arkadami galerije Vittorio Emanuele, kjer se vrstijo najlepše modne trgovine in prave italijanske kavarne. Izložbe trgovinic in butikov, polne svetovno znanih blagovnih znamk, so prava paša za oči. Sprehod bomo zaključili pri sloviti milanski operni hiši Teatro alla Scala. Prosti čas za samostojne oglede in nakupe. V popoldanskih urah se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v nočnih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • sprehod po slikovitih ulicah slavne metropole, kjer prebiva duh Milana
  • gotska mojstrovina – milanska stolnica Duomo na istoimenskem trgu
  • sprehod pod slavnimi arkadami galerije Vittorio Emanuele
  • pogled na slovito operno hišo - milanski Teatro alla Scala
  • poskusite pristni italijanski kapučino!
  • ogled Locarna, ki se nahaja ob čudovitem jezeru Maggiore
  • možnost vzpona na hrib Madona del Sasso s prekrasnim razgledom
  • Bellinzone: sprehod po starem mestnem jedru, ki je Unescovem seznamu

Pameten nakup

Pestra dodatna ponudba

Podjetje s tradicijo

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (41)