k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 1-dnevni izlet na polotok Sirimione in Gardsko jezero!

od 29,00 €

# / 5

HUDA CENA za 1-dnevni izlet na polotok Sirimione in Gardsko jezero!

od 29,00 €

Sprehodite se ob največjem jezeru v Italiji, dolgo kar 52 km! Naužijte se mediteranske klime, kjer dobro uspevajo citrusi, oljke in trta ter uživajte v italijanski arhitekturi in zgodovini, ki je predstavljena v muzejih in cerkvah. Prosti čas lahko izkoristite za okušanje tipične italijanske kulinarike ali za nakupe!

Narava, kultura in atrakcije! Vse to v svoji skrivnostnosti ponuja največje jezero v Italiji, ki je vedno obdano s pestro turistično ponudbo.

Program izleta

Slovenija – Sirmione-Gardsko Jezero - Slovenija
Odhod avtobusa iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja preko Sežane v Italijo. Naš prvi postanek bo na polotoku Sirmione. Vhod v mesto je skozi grad Scaligerov, ki je bil zgrajen konec 12. stoletja. Zaradi zdravilnih vrelcev je bil polotok zanimiv za naselitev že v času Rimskega imperija. Vidni so ostanki Katulovih term. Ogledali si bomo mesto in si privoščili nekaj prostega časa. Pot nas bo vodila ob Gardskem jezeru do vasice Limone sul Garda. Že ime razkriva, da je najbolj znana po terasah limon, ki se vijejo nad vasjo. Poseben čar vasice je v antičnih ribiških hišah in vijugastih uličicah. Sprehodili se bomo skozi vas in uživali v prijetni klimi.

Sledila bo vožnja do bisera Gardskega jezera, Riva del Garda. Mediteranska klima, široke plaže in čudovita panorama dajejo mestu poseben čar. Tukaj uspevajo limonovci, oljke in tudi palme. Sprehodili se bomo skozi mesto in si ogledali trg III. Novembra, kjer kraljuje 34 metrov visok stolp iz 13. stoletja. Ogledali si bomo tudi čudovito baročno cerkev iz leta 1603 in cerkev Sv. Marije Assunta. Pot nas bo zanesla do prenovljene utrdbe Rocca v kateri se nahaja tudi muzej, ki ga bo mogoče obiskati, če bo odpiralni čas to dopuščal. V pozno popoldanskih urah sledi povratek proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • največje jezero v Italiji, ledeniškega nastanka, dolgo kar 52 km
  • neokrnjena narava v okolici jezera s pogledom na mogočne Dolomite
  • ogled mesta Sirmione s gradom Scaligerov iz 12. stoletja
  • mesto je znano po zdravilnih grelcih; ogled Katulovih term
  • ogled vasice Limone sul Garda, znana po terasah limon
  • biser jezera Riva del Garda s širokimi plažami, limonovci, oljkami, palmami
  • ogled trga III. novembra, kjer kraljuje 34 metrov visok stolp iz 13. stoletja
  • ogled baročne cerkve Sv. Marije Assunta iz leta 1603
  • možnost obiska muzeja v prenovljeni utrdbi Rocca

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (59)