Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 1-dnevni izlet v Milano, mesto mode in nogometa!

od 34,00 €

# / 5

HUDA CENA za 1-dnevni izlet v Milano, mesto mode in nogometa!

od 34,00 €

Odpravite se v Lombardijo in spoznajte njeno glavno mesto: industrijsko, finančno in gospodarsko prestolnico severne Italije. Oglejte si gotske mojstrovine, sprehodite se med najdražjimi modnimi trgovinami in spijte pravi italijanski kapučino.

Mesto z bogato zgodovino, arhitekturo in kulinariko! Oglejte si slovito operno hišo, Teatro alla Scala in se sprehodite pod arkadami galerije Vittorio Emanuele!

Program izleta

Slovenija – Milano - Slovenija
Odhod avtobusa iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja preko Sežane v Italijo, mimo Benetk in Padove do Milana – mesta mode in nogometa. Prestolnica Lombardije je pomembno mesto visoke italijanske kulture s posebnim življenjskim utripom in slogom, kjer si bogata preteklost in vznemirljiva sedanjost podajata roki. Mesto je finančna in gospodarska prestolnica severne Italije. Ogled boste pričeli na veličastnem trgu Piazza Duomo z istoimensko stolnico, ki je največja gotska mojstrovina v Italiji in tretja največja cerkev v Evropi. Po ogledu se boste sprehodili pod arkadami galerije Vittorio Emanuele, kjer se vrstijo najlepše modne trgovine. Tukaj boste našli svetovno znane blagovne znamke, ki so prava paša za oči. Ustavili se boste v eni pravih kavarn, saj brez kapučina v Milanu ne gre. Sprehodili se boste do slovite milanske operne hiše – Teatro alla Scala. Po ogledu mesta si boste privoščili nekaj prostega časa za uživanje v odlični kulinarični ponudbi, nakupih ali za obisk katerega od muzejev. V večernih urah sledi povratek proti domu, kamor boste prispeli v nočnih urah. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • mesto ustanovili Kelti, kasneje prestolnica zahodnega rimskega cesarstva
  • ogled veličastnega trga Piazza Duomo z istoimensko gotsko stolnico
  • hoja pod arkadami galerije Vittorio Emanuele in mimo prestižnih trgovin
  • spoznavanje slovite milanske operne hiše – Teatro alla Scala
  • uživanje ob odlični dišeči kavi kot pravi Italijani
  • dovolj prostega časa za nakupe, večerjo ali ogled muzejev
  • odličen izlet za ljubitelje mode, kave in mestnega utripa

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (43)