Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za 4-dnevno potovanje z letalom v špansko lepotico Barcelono!

398,00 €

# / 6
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za 4-dnevno potovanje z letalom v špansko lepotico Barcelono!

398,00 €

Obiščite špansko lepotico Barcelono, ki navduši v vseh letnih časih! Španska lepotica Barcelona je kot glavno mesto Katalonije zadnja leta na vrhu spiska med turisti. Očarala vas bo pravljična arhitektura Gaudíja, umetnost Dalija in Picassa, glavna ulica La Rambla, zeleni parki in odlična hrana, pa nogomet, da o nočnem življenju ne govorimo. Poizkusiti morate vse, brez izjeme. 

Očarala vas bo pravljična arhitektura Gaudíja, umetnost Dalija in Picassa, glavna ulica La Rambla in odlična hrana! Vključena nočitev z zajtrkom!

CITY BREAK - BARCELONA

Predlogi za ogled mestnih znamenitosti:
- La Rambla: La Rambla je najbolj znana ulica v centru Barcelone, kjer se znajde vsak turist, popularna pa je tudi pri domačinih. Na njej kar mrgoli kisokov s suvenirji, raznih prodajaln in kavarn, znana pa je tudi po uličnih umetnikih.
- Gaudí in arhitektura: Modernistična arhitektura Antonija Gaudíja spada med največje atrakcije Barcelone. Splača se počakati v vrsti za ogled mogočne Bazlike Svete držine – Sagrada Familia.
- Pablo Picasso: Barcelona je mesto, kjer je Picasso preživel svoja aformativna leta. Sprehodite se po C/Reina Cristina in naprej na C/Mercè številka 3, kjer se nahaja hiša njegovih staršev. In potem še na pivo v Els 4 Gats, kjer so se dobivali umetniki, kot sta Picasso in Dali. Ob nedeljah po 15h imajo nekateri muzeji brezplačno vstopnino, med njimi tudi Picassov.
- Bolšji trg: eden najstarejših bolšjih trgov, Els Encants Vells, ki izhaja še iz 14. stoletja. Nedavno se je sicer premestil iz zgodovinske lokacije na modernejšo, a je še vedno enako založen z rabljenimi cd-ji, igračami, oblačili, starinami in knjigami.
- Parki: Poleg slavnega Parc Guella (Gaudí) si oglejte tudi Parc de la Ciutadella, kjer je celo jezero, živalski vrt in Katalonski Parlament. Vredna ogleda je tudi Čarobna fontana – Font Màgica, kjer se prepleta glasba z vodometom in svetlobnimi efekti.
- Plaže: Sant Sebastià, Barceloneta, Nova Icària in Mar Bella.
- Stadion Camp Nou: dom nogometnega kluba FC Barcelona, kjer si ogledate stadiona, muzej kluba, Messi kotička in multimedijske cone, ne glede na to ali ste pristaš tega kluba ali ne.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • obiščite špansko lepotico Barcelono, ki navduši v vseh letnih časih
  • očarala vas bo pravljična arhitektura Gaudíja, umetnost Dalija in Picassa
  • vključena nočitev z zajtrkom in povratna letalska karta
  • dežela flamenka, sangrije, kitar, bikoborb in nogometa
  • ogled znamenite še nedokončane katedrale Sagrada Familia

Dolga veljavnost kupona

Potrebna je rezervacija

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (44)