Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za 1-dnevno poletno avanturo v Mirabilandiji z vključeno vstopnico!

od 49,90 €

# / 4

HUDA CENA za 1-dnevno poletno avanturo v Mirabilandiji z vključeno vstopnico!

od 49,90 €

Obiskovalci boste navdušeni nad številnimi atrakcijami, ki vam bodo pognale adrenalin po žilah! Vlakci smrti, vodne atrakcije, vrtiljaki in še in še! Če si boste želeli malo oddahniti od divjih voženj, park nudi tudi številne trgovinice, restavracije in bare, tako da je dobro poskrbljeno tudi za žejne in lačne. To bo en nor izlet, ki bo navdušil vse starosti!

Mirabilandija je en od najbolj obiskanih zabaviščnih parkov, kjer vam zagotovo ne bo dolgčas!

DNEVNO NOČNA MIRABILANDIJA

Zabaviščni park Mirabilandija se razprostira na površini okrog 30.000 m2 od tega cca. 10.000 m2 pripada vodnemu delu, ki se imenuje 'Mirabilandia Beach'. Obiskovalce vseh starostnih kategorij navdušujejo številne atrakcije med katerimi je tudi največji evropski Roller coster - vlak smrti, adrenalinska vožnja s formulo I SPEED, Autosplash, Rio bravo z raftingom po brzicah, Policijska akademija v živo in nenazadnje spust po Hara Kiriju. Park nudi tudi številne trgovinice, restavracije, bare – tako, da je dobro poskrbljeno tudi za žejne in lačne.

PROGRAM
Odhod  iz Slovenije v jutranjih urah.Vožnja po severni Italiji mimo Benetk do Mirabilandije. Dan bo posvečen nori zabavi in norčijam v zabaviščnem parku. Park je v poletnem času odprt do 23 ure, tako da bomo imeli dovolj časa za spoznavanje vseh atrakcij. Še posebna zabava pa je vsako leto, ko Mirabilandia praznuje rojstni dan. Letos je ta datum 29.7.2017. Okrog pol ure po zaprtju parka se bomo odpravili proti domu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 30.000 m² velik zabaviščni park, tretjina vodni del Mirabilandia Beach
  • največji evropski Roller coster - vlak smrti
  • drugo največje panoramsko kolo v Evropi - na 20 metrih
  • adrenalinska vožnja s formulo I SPEED, Autosplash, Rio bravo rafting
  • Policijska akademija v živo, nori spust po Hara Kiriju itd.
  • sprehodite se tudi med mnogimi trgovinicami, bari, restavracijami
  • čudovit izlet za vse navdušence nad adrenalinom in zabavo

Odličen nakup

Adrenalin

Preizkušen paket

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav: Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (43)