Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za jesenski izlet v Salzburg z možnostjo obiska Hiše narave!

od 16,90 €

# / 8

HUDA CENA za jesenski izlet v Salzburg z možnostjo obiska Hiše narave!

od 16,90 €

Odpravite v Salzburg, mesto Mozarta in Mozartovih kroglic, mesto kulturnih in arhitekturnih znamenitosti ter bogato zgodovino, ki je delno povezana tudi s slovenci, saj se je v Salzburgu šolal Primož Trubar. Po želji si lahko ogledate tudi Hišo narave, kjer boste spoznali vse o naravi, si ogledali živalski vrt plazilcev in akvarij, ter obiskali center znanosti.

Oglejte si znamenitosti romantičnega Salzburga, Mozartovo rojstno hišo, Festivalno dvorano, Kapiteljski trg in park Mirabell!

Program izleta

Slovenija - Salzburg - Slovenija

Odhod avtobusa z odhodnih mest. Vožnja z avtobusom na Gorenjsko in skozi predor Karavanke v Avstrijo, v Salzburg. Po prihodu ogled znamenitosti romantičnega Salzburga, med sprehodom po starem mestnem jedru bomo spoznali Rotovž, Mozartovo rojstno hišo, se sprehodili mimo Festivalne dvorane, kolegijske cerkve, benediktinske opatije ter Kapiteljskega trga s stolnico vse do parka Mirabell. Po ogledu bo prosto za samostojne oglede; lahko se boste z dvigalom povzpeli na grajsko utrdbo, od koder je čudovit razgled na mesto in okolico, lahko boste samostojno raziskovali pravljično mesto, obiskali katerega izmed muzejev, se posladkali z Mozartovo kroglico ali pa se odločili za obisk Hiše narave (Haus der Natur), ogromnega prirodoslovnega muzeja, kjer boste spoznali vse o naravi, si ogledali živalski vrt plazilcev in akvarij ter obiščete center znanosti. V večernih urah slovo od Salzburga in povratek v Slovenijo, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • ogled znanega mesta Mozarta in Mozartovih kroglic
  • Hiša narave, kjer boste spoznali vse o naravi (doplačilo)
  • Rotovž, Festivalna dvorana, Kapiteljski trg in park Mirabell
  • presenetite drago osebo z izletom v romantično mesto
  • presenetite družino s celodnevnim družinskim izletom

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (0)