HUDA CENA za 3-dnevni izlet v zloglasni Auschwitz in kraljevi Krakov!

od 119,90 €

prodani

Prodanih 87 kuponov

# / 9
HIT PONUDBA

HUDA CENA za 3-dnevni izlet v zloglasni Auschwitz in kraljevi Krakov!

od 119,90 €

prodani

Prodanih 87 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Nepozabni kraljevi dvorec Wawel nad romantično Wislo, elegantna grajska ulica s pouličnimi umetniki, pokrita tržnica z bogato izbiro jantarja in drugega nakita, Univerza na kateri je študiral Nikolaj Kopernik, uličice na katerih so snemali legendarni film Schindlerjev seznam. Poleg starega dela mesta je na listi Unesca tudi bližnji slavni rudnik soli Wielicka!

Oglejte si eno izmed najlepših srednjeevropskih mest in spoznajte najsrhljivejše podrobnosti naše zgodovine!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • 3-dnevni organiziran izlet v Krakov in Auschwitz za 1 osebo
 • 2x nočitev v hotelu 3*** v dvoposteljni sobi s TWC in samopostrežnim zajtrkom za 1 osebo
 • prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu
 • cestne pristojbine in parkirnine
 • zunanji ogledi po programu
 • slovensko vodenje v celotnem času trajanja izlet
 • organizacija izleta
 • odhodi iz Ljubljane, Celja in Maribora

Za to ponudbo imamo samo še 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Odhod 30.4.2020

  Preberi vse

  HUDA CENA

  139,90 €

  Vrnemo 0,70 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Odhod 24.4.2020

  • zagotovljen odhod
  Preberi vse

  HUDA CENA

  129,90 €

  Vrnemo 0,65 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  Odhod 12.3. ali 26.3.2020

  • RAZPRODANO: 12.3.2020
  • zagotovljen odhod 26.3.2020

  Preberi vse

  HUDA CENA

  119,90 €

  Vrnemo 0,60 €

PROGRAM IZLETA

Odhod ob 22:00 iz Ljubljane.

1. DAN
Nočna vožnja mimo Dunaja, Brna do Krakova, kamor prispemo v dopoldanskih urah. Na ogledu bisera srednje Evrope, ki se ponaša s številnimi zgodovinskimi stavbami si bomo ogledali trdnjavo Barbakan, ostanke mestnega obzidja s slavnostnimi mestnimi vrati, elegantni ulici Floriansko in Grajsko ter veličastni glavni trg z Marijino cerkvijo, pokrito tržnico in številnimi pouličnimi umetniki.

Popoldan se bomo odpravili na grič Wawel, kjer stoji že tisočletje kraljevi istoimenski grad. Z lokalnim vodnikom (doplačilo) se bomo sprehodili po veličastni katedrali, kjer so kronali kralje in poročali kraljevske pare, povzpeli se bomo na Zigmundov zvon želja ter se spustili v grobnice, kjer so pokopani kralji, umetniki, predsedniki in vojskovodje. Zvečer bo čas, da spoznate nočno življenje mesta. Nočitev.

2. DAN
Po zajtrku se bomo odpravili na ogled rudnika soli Wieliczka (doplačilo), ki je od mesta oddaljen okrog 20 km. Nekdanji kraljevi rudnik je danes najbolj obiskana znamenitost na Poljskem. Nekdanje rove so spremenili v galerijo, kjer je v obliki kipov iz kamene soli predstavljena poljska zgodovina in lokalni miti ter zgodbice. Videli boste podzemno plesno dvorano, jezera, pošto in slavno katedralo. Morda boste srečali tudi jamske škrate.

Popoldne lahko izkoristite za lastne oglede slikovitega mesta. Ponuja odlične možnosti nakupov, saj je znano kot ena izmed prestolnic izdelave nakita iz srebra in jantarja. Obiščete lahko katerega izmed številnih muzejev, galerij ali zanimivih lokalov. Lahko pa popoldne izkoristite za spoznavanje poljske kulinarike, obisk boemskega židovskega dela, soc. realistične Nove Hute ipd.

Nočitev.

3. DAN
Po zajtrku se bomo odpravili proti mestecu Oswiecim, ki leži dobro uro vožnje iz mesta. Tam boste imeli možnost ( lokalni vodnik) obiskati muzej najbolj zloglasnega koncentracijskega taborišča Auschwitz – Birkenau, kjer je med drugo svetovno vojno izgubilo življenje več kot 1,5 mio ljudi. Po ogledu srhljivega kraja se bomo odpravili po isti poti nazaj proti domu, kamor bomo prispeli kakšno uro po polnoči.

Namestitev bo organizirana predvidoma v hotelu WM System 3*, ki je opremljen z bazenom in savno, ki so obiskovalcem brezplačno na voljo. Hotel je povezan z središčem mesta z javnim mestnim prevozom.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • kraj poznan po svoji veličastni umetniški duši
 • romantični in nepozabni dvorec Wawel nad reko Wislo
 • pokrita tržnica z bogato izbiro jantarja in drugega nakita
 • Univerza na kateri je študiral Nikolaj Kopernik
 • uličice na katerih so snemali legendarni film Schindlerjev seznam
 • Unesco lista - stari del mesta in bližnji slavni rudnik soli Wielicka
 • možnost ogleda zloglasnega nacističnega taborišča - Auschwitz

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Unovčljivost preverite pri vsaki opciji posebej.

MOŽNA DOPLAČILA

40 €/osebo za zagotovitev enoposteljne sobe
30 €/osebo ogled rudnika soli Wieliczka z lokalnim vodnikom
11 €/osebo ogled kraljevega gradu Wawel
17 €/osebo ogled muzeja Auschwitz Birkenau z lokalnim vodnikom in slušalkami

PRIJAVA NA IZLET

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na e-mail info@goholidays.si (šifra kupona, odhodno mesto, dan odhoda, ime in priimek, ter kontaktni gsm) najmanj 10 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest.

POMEMBNO OBVESTILO

Prijava velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Nakup kupona brez posredovane prijave ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V kolikor ponudniku ne pošljete prijave na izlet, nimate pravice do odhoda. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji goHolidays.

Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi na izlet. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za povračilo plačila izleta. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zračaunajo 5 €/osebo.

OSTALI POGOJI

Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 17,99. leta), ki jo obračuna agencija goHolidays, se plača ob nakupu kupona (prišteje se na zadnjem koraku nakupa, v spletni košarici).

 

Dodatni popust pri prijavnini za otroke do 17,99. leta se obračuna samo pri nakupu na spletni strani, pri nakupu na prodajnih mestih je prijavnina za otroke 10€/osebo.

 

Vstopna mesta:

Ljubljana - parkirišče Dolgi most ob 22:00

Celje - pred dvorano Zlatorog ob 23:00

Maribor – glavna avtobusna postaja na Mlinski ulici ob 23:45

 

Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov, minimalno število za zagotovitev termina je 45 potnikov.

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav: Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (38)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!