Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v slikovite Cinque Terre na Ligurski obali!

od 113,00 €

# / 7
HIT PONUDBA

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v slikovite Cinque Terre na Ligurski obali!

od 113,00 €

Obiščite Pet dežel, 5 prikupnih vasic, strnjenih ob strmo obalo z zanimivo arhitekturo in obdanih z nedotaknjeno naravo. Veriga vasic ob obali, starih več stoletij, vam bo pričarala vzdušje kot iz pravljice. Ogledali pa si boste tudi Mantovo, kjer boste videli mnoge prelepe palače, stolpe in spomenike, in Parmo, ki velja za spomenik dobrega življenja in kulinarike. Čudovit izlet, kjer vam zagotovo ne bo dolgčas!

Oglejte si kar 5 idiličnih ribiških vasic ob Ligurski obali, polnih lepot in neverjetnih panoramskih razgledov!

Program izleta

1.DAN: SLOVENIJA ­– MANTOVA – PARMA - LIGURSKA OBALA
Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah z navedenih vstopnih mest. Vožnja prek Sežane v Italijo, nato mimo Benetk proti Mantovi, majhnemu mestu z veliko kulturnozgodovinskih znamenitosti. Ogledali si bomo imenitni Trg Mantegna z renesančno cerkvijo sv. Andreja, mnoge prelepe palače, stolpe in spomenike. Nato vožnja do Parme in ogled mesta. Pršut, parmezan, testenine, pa tudi cela vrsta srednjeveških spomenikov, odlična operna hiša, številne kavarne in trgovine, so Parmo umestili med najuspešnejša italijanska mesta in jo izbrali za spomenik dobrega življenja in kulinarike. V mestu si bomo ogledali katedralo, eno najlepših romanskih cerkva, kjer je v glavni kupoli freska Marijinega vnebovzetja, slovitega domačina Correggia, nato pa se bomo sprehodili po mestnem središču. Pozno popoldne se bomo odpravili do hotela. Nastanitev v hotelu in nočitev.

2.DAN: LIGURSKA OBALA - LA SPEZIA - CINQUE TERRE - LJUBLJANA­
Zajtrk. Z ladjo se bomo iz La Spezie ali Portovenera podali na celodnevni izlet v Cinque Terre/Pet dežel. Obiskali bomo nekatere od petih ribiških vasic, stisnjenih ob strmo obalo, ki so zaradi zanimive arhitekture in še skoraj nedotaknjene narave ter nedostopne lege pod Unescovo zaščito. Odpluli bomo do najmanjše vasice, Vernazze, nato pa v Monterosso, kjer si bomo ogledali največjo izmed vasi in se nato s turističnim vlakom odpeljali v La Spezio. Po ogledu vožnja v Slovenijo, kamor bo prihod v poznih nočnih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odhodi iz Ljubljane, Sežane, Celja in Maribora
  • prelepe, neverjetne vasice pod Unescovo zaščito
  • Monterosso, Vernazzo, Corniglia, Manarolo in Riomaggiore
  • barvite hiše in starodavni vinogradi na strmih terasah
  • ozke uličice, ribarske ladjice in morske specialitete
  • pesto, najbolj slavna jed Ligurijske pokrajine
  • v Parmi boste videli eno najlepših romanskih katedral z znanimi freskami
  • po želji pokušina slovitega parmezana in parmskih dobrot
  • v Mantovi krasen Trg Mantegna z renesančno cerkvijo sv. Andreja
  • čudovita ideja za družinski izlet ali izlet s partnerjem

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (0)