Unescova mesta! HUDA CENA na 2-dnevni izlet do skrivnostnih gradov južne Češke!

89,90 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

# / 6

Unescova mesta! HUDA CENA na 2-dnevni izlet do skrivnostnih gradov južne Češke!

89,90 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Sprehodite se med elegantno urejenimi gradovi nekdaj evropsko pomembnih rodbin in spoznajte življenje starih graščakov! Navdušila vas bodo lepo ohranjena srednjeveška mesta - Česky Krumlov in Telč sta na Unescovem seznamu svetovne dediščine. Okusite slastne kulinarične specialitete in popijte vrček pravega češkega piva. 

Očarljiva Češka! Privoščite si pobeg v deželo z bogato kulturno dediščino in pravljičnimi gradovi!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2-dnevni organiziran izlet po Unescovih mestih in Gradovih južne Češke za 1 osebo (1 odrasla oseba ali 1 otrok)

  • 1 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni v luksuznem hotelu v dvoposteljni sobi v hotelu Maly Pivovar 4* v strogem centru Českih Budejovic
  • prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu, cestne pristojbine in parkirnine
  • slovensko spremstvo in organizacija izleta
  • zunanji ogledi po programu
  • odhodi iz Ljubljane, Maribora ali Celja
  Preberi vse

  HUDA CENA

  89,90 €

  Vrnemo 0,45 €

PROGRAM

1. DAN
Odhod avtobusa iz parkirišča Dolgi most na obračališču javnega mestnega prevoza v Ljubljani ob 4.00. Vstop potnikov v Celju in Mariboru ter nadaljevanje vožnje mimo Šentilja, Linza do meje s Češko republiko, kamor bomo prispeli dopoldne. Najprej se bomo podali v ozko in slikovito dolino zgornjega toka reke Vltave. Ustavili se bomo v najlepše ohranjenemu srednjeveškemu mestu na Češkem Krumlovu. Zraslo je na okljuku reke Vltave in v stari del mesta lahko vstopite samo po enem izmed mostov. Sprehodili se bomo po ozkih ulicah med palačami s pisanimi fasadami. Mesto navdušuje z odlično kulinarično ponudbo, številnimi muzeji in panoramskimi razgledi. Nad njim se dviga drugi največji grad na Češkem na katerem so nekoč gospodovali grofje Rožmberški in njihovi nasledniki Schwarzenbergi.

Čas za samostojne sprehode ali kosilo.

Pot bomo nadaljevali proti deželni prestolnici Češkim Budejovicam. Popoldne se bomo odpravili proti pivovarni Budvar, ki velja za eno izmed dveh svetovno znanih na Češkem (DOPLAČILO). Spoznali bomo nekatere skrivnosti proizvodnje piva in njihov izdelek tudi preizkusili.
Namestitev v hotelu. Zvečer se bomo sprehodili po starem delu in na trgu Otokarja II videli pravljično fasado renesančne mestne hiše, čudovito baročno Samsonovo fontano in ostanek mestne trdnjave Črni stolp. Zvečer se lahko z nami odpravite na pravo češko večerjo z vrčkom piva v eni izmed mestnih pivnic.

2. DAN
Po zajtrku se bomo odpravili proti mestecu Hluboka, kjer stoji najbolj romantični grad na Češkem. Navdušila vas bo že pravljična zunanjost in eleganten vrt in park pred gradom. Med sprehodom po bogato opremljeni notranjosti boste za kakšno uro podoživeli življenje v obdobju grofov, princes in spletičen. Prava paša za oči je slavnostna dvorana in jutranji salon (doplačilo). Pot bomo nadaljevali do še enega starodavnega mesteca Telča. Mesto je znano predvsem po odlično ohranjenem srednjeveškem glavnem trgu, ki je obdan z ribniki. Navdušijo števline lepo ohranjene renesančne palače s pisanimi fasadami. Zanimiva je bogata mestna zgodovina. Trg s fontanami, slikovit dvorec in stražni stolpi ponujajo številne možnosti za čudovite spominske fotografije. Bogata gostinska ponudba pa bo nudila možnost za poslednji vrček piva ali kakšno češko specialiteto. Počasi bomo zapustili Južno Češko in se mimo Dunaja in Gradca vrnili proti Sloveniji. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • ogled slikovite doline zgornjega toka reke Vltave
 • na poti do Krumlova še spominska fotografija na gradu Rožmberk
 • očarale vas bodo ozke uličice in pisane fasade v Krumlovu
 • spoznavajte skrivnosti proizvodnje piva pivovarne Budvar (z doplačilom)
 • deželna prestolnica Češke Budejovice s številnimi znamenitostmi
 • obiščite najbolj romantičen grad na Češkem v mestu Hluboka
 • podoživite življenje v obdobju grofov, princes in spletičen
 • preizkusite bogato ponudbo piv in čeških specialitet

Odličen nakup

Za več informacij pišite

Dobro počutje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

POGOJI UNOVČENJA

Kuponi je unovčljiv na dan odhoda: 26.4., 1.5. ali 25.6.2020.

PRIJAVA NA IZLET

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na e-mail info@goholidays.si (šifra kupona, ime in priimek, dan odhoda, odhodno mesto ter kontaktni gsm) najmanj 10 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest.

POMEMBNO OBVESTILO

Prijava velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Nakup kupona brez posredovane prijave ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V kolikor ponudniku ne pošljete prijave na izlet, nimate pravice do odhoda. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji goHolidays.

MOŽNA DOPLAČILA NA IZLETU

25 €/osebo zagotovitev enoposteljne sobe
11 €/osebo za vstopnino in lokalno vodenje s prevodom in pokušino v pivovarni Budvar
20 €/osebo tradicionalna češka večerja v pivnici (3 hodi+vrček piva)
18 €/osebo vstopnina, lokalno vodenje in prevod v slovenski jezik v gradu Hluboka

OSTALI POGOJI

Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija goHolidays, se plača ob nakupu kupona (prišteje se na zadnjem koraku nakupa, v spletni košarici).

 

Dodatni popust pri prijavnini za otroke do 17,99. leta se obračuna samo pri nakupu na spletni strani, pri nakupu na prodajnih mestih je prijavnina za otroke 10€/osebo.

Vstopna mesta:
Ljubljana - parkirišče Dolgi most ob 4:00
Celje - pred dvorano Zlatorog ob 5:00
Maribor – glavna avtobusna postaja na Mlinski ulici ob 5:45

 

Minimalno število potnikov za izvedbo iz posameznega odhodnega mesta je 25 potnikov, minimalno število za zagotovitev termina je 45 potnikov.

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav: Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (38)

Ceneje ne najdeš nikjer!