Prestolnici ob reki Donavi! HUDA CENA za 2-dnevni izlet na Dunaj in v Bratislavo!

79,90 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

# / 5

Prestolnici ob reki Donavi! HUDA CENA za 2-dnevni izlet na Dunaj in v Bratislavo!

79,90 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Reka Donava povezuje nekdaj dve izmed najpomembnejših prestolnic srednje Evrope, ki imajta deloma skupno, deloma zelo raznoliko zgodovino. Odpravite se na raziskovanje Imperialnega Dunaja – polnega blišča, hitro rastoče ljubke Bratislave. Pomlad v obeh mestih je primeren čas za obisk, saj običajno lepo in toplo vreme omogoča romantično posedanje na trgih polnih vrveža, osupljive panorame z Bratislavskega gradu in stolpa Ufo ter cvetoče vrtove Schoenbrunna. 

Oglejte si Mozartovo in Listovo hišo, se sprehodite skozi Michelangelova vrata, mimo zimske rezidence Habsburžanov in po želji okusite pristen dunajski zrezek!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2-dnevni organiziran izlet v Bratislavo in na Dunaj za 1 osebo (1 odrasla oseba ali 1 otrok)

  • 1x nočitev z zajtrkom v dvo- ali triposteljnih sobah v hotelu 3*
  • prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji
  • pristojbine in cestnine
  • slovensko spremstvo in organizacija izleta
  • zunanji ogledi po programu 
  • osnovno nezgodno zavarovanje
  • odhodi iz Ljubljane, Celja in Maribora
  Preberi vse

  HUDA CENA

  79,90 €

  Vrnemo 0,40 €

Program izleta

Pomladna Dunaj in Bratislava

1. DAN: Slovenija - Bratislava
Zjutraj se bomo podali na pot proti slovaški prestolnici, kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah. Najprej se bomo podali na hribček nad mesto, kjer stoji ponosni Bratislavski grad iz katerega se nam odpre ob lepem vremenu sijajna panorama na ravnico ob Donavi. Oglede bomo nadaljevali po simpatičnih ulicah slovaške metropole. Mimo ostankov obzidja, skozi Michaelova vrata in istoimenskega stolpa se bomo spustili do Mozartove in Listove hiše ter nadaljevali po gosposki ulici do katedrale sv. Martina, ki je bila več kot dve stoletji kronska cerkev ogrskega kraljestva. Nekaj prostega časa za samostojne oglede in namestitev v hotelu. Popoldne imate čas za lastne sprehode in nakupe. Lahko pa se z nami odpravite na 2 urni izlet Panorame Bratislave. Z busom se bomo zapeljali k spomeniku Slavin odkoder je lep razgled na stolp Ufo in staro mesto. Na koncu se povzpnemo še na vrh stolpa Ufo nad mostom SNP nad Donavo. Vrnitev v center mesta in nočitev. 


2. DAN: Bratislava - Dunaj - Slovenija
Za vse ljubitelje gradov vam ponujamo, da se zgodaj po zajtrku odpravite z nami proti doplačilu do sotočja Morave in Donave okrog 10 km iz mesta. Tam na vrhu skale stojijo ostanki nekoč ene najbolj ponosnih graščin – trdnjave Devin, ki je stoletja veljala za nepremagljivo. Uničiti jo je uspel šele slavni Napoleon. Povzpeli se bomo na vrh graščine in izvedeli legendo o deviškem stolpu.

Dopoldne se bomo odpravili proti cesarskemu Dunaju. Najprej nas bo »zapeljala« slavna krožna avenije Ring z mogočnimi stavbami, ki pričajo o nekdanjem blišču imperialne prestolnice. Sledi peš sprehod po središču mesta od trga Marije Terezije, mimo Ljudskega parka, zimske rezidence Habsburžanov Hofburga, Grabna do Štefanovega trga z mogočno mestno katedralo… Nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje mesta, lahko si tudi privoščite znamenito Sacher torto ali pa pravi Dunajski zrezek ali preprosto uživate med množicami iz vsega sveta, ki obiskujejo pomladni Dunaj. Popoldne še skok do letne rezidence Habsburžanov – dvorca Schönbrunn. Nekaj prostega časa za samostojen sprehode ali zadnji nakupe. Odhod proti domu v poznih popoldanskih/večernih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • 1 izlet, 2 evropski prestolnici
 • sprehodite se po vrtovih rezidence Habsburžanov – dvorcu Schönbrunn
 • privoščite si Sacher torto ali pa pravi Dunajski zrezek
 • ogled čudovitega Bratislavskega gradu nad prestolnico Slovaške
 • ogled hišne slavnih skladateljev – Mozarta in Lista
 • možen ogled trdnjave Devin, ki je stoletja veljala za nepremagljivo
 • čudovita ideja za družinski izlet ali izlet s partnerjem

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv na dan odhoda 25.4 ali 1.5.2020.

OBVEZNA DOPLAČILA

1,70 €/osebo za turistično takso

MOŽNA DOPLAČILA NA IZLETU

25 €/osebo za zagotovitev enoposteljne sobe
12 €/osebo za izlet na sotočje Morave in Donave ter Grad Devin
5 €/otroka do 17,99. leta za izlet na sotočje Morave in Donave ter Grad Devin
10 €/osebo za izlet Panorame Bratislave z vzponoma na Ufo in Slavin
6 €/otroka do 17,99. leta za izlet Panorame Bratislave z vzponoma na Ufo in Slavin 

PRIJAVA NA IZLET

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na e-mail info@goholidays.si (šifra kupona, ime in priimek, odhodno mesto, dan odhoda ter kontaktni gsm) najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest.

Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za povračilo plačila izleta.

POMEMBNO OBVESTILO

Prijava velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Nakup kupona brez posredovane prijave ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V kolikor ponudniku ne pošljete prijave na izlet, nimate pravice do odhoda in niste upravičeni do vračila kupnine. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji goHolidays.

OSTALI POGOJI

Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 17,99. leta), ki jo obračuna agencija goHolidays, se plača ob nakupu kupona (prišteje se na zadnjem koraku nakupa, v spletni košarici).

Dodatni popust pri prijavnini za otroke do 17,99. leta se obračuna samo pri nakupu na spletni strani, pri nakupu na prodajnih mestih je prijavnina za otroke 10€/osebo.

 

Vstopna mesta:

Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 4:30)
Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 5:30)
Maribor (izpred glavne avtobusne postaje na Mlinski ob 6:15)

 

Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov, minimalno število za zagotovitev termina je 40 potnikov.

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav: Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (38)

Ceneje ne najdeš nikjer!