Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za 3-dnevni izlet v Švico, Renske slapove in Liechtenstein!

od 119,00 €

# / 6

HUDA CENA za 3-dnevni izlet v Švico, Renske slapove in Liechtenstein!

od 119,00 €

Alpski biseri v zavetju gora! Odpravite se na izlet v Švico ter Liechtenstein in si oglejte Zürich, Renske slapove in St. Moritz. Čas je za izlet v prekrasno deželo, znano po sirih, urah in naravnih lepotah. Oglejte si miniaturno kneževino Liechtenstein, občudujte veličastne Renske slapove in mondeno smučišče St. Moritz, kjer potekajo tudi tekme za svetovni pokal. 

Alpski biseri v zavetju gora! Odpravite se na izlet v Švico ter Liechtenstein in si oglejte Zürich, Renske slapove in St. Moritz.

Program izleta

1.DAN: SLOVENIJA - AVSTRIJA
Odhod avtobusa v večernih urah iz Ljubljane, vožnja na Gorenjsko. Nočna vožnja.

2.DAN: ZÜRICH - RENSKI SLAPOVI - MAINAU
V jutranjih urah bomo prispeli v največje švicarsko mesto Zürich. Mesto je znano po najboljši kvaliteti življenja na svetu. Sprehodili se bomo skozi mesto in si ogledali mestno hišo ter romansko stolnico s kipom sv. Karla Velikega. Privoščili si bomo nekaj prostega časa in se nato odpeljali naprej do Renskih slapov. Od blizu bomo začutili moč vode največjih slapov v Evropi. Vožnjo bomo nadaljevali mimo mesteca Stein am Rhein proti Bodenskemu jezeru in se ustavili na otočku Mainau, katerega preko celega leta krasijo cvetlični nasadi, parki in vrtovi (vstopnina). Po ogledu se bomo odpeljali do hotela v okolici Feldkirchna. Nočitev.

3.DAN: LIECHTENSTEIN - ST. MORITZ - SLOVENIJA
Po zajtrku se bomo odpeljali do kneževine Liechtenstein. Ta žepna državica meri le 157 km2 in leži v ozki gorski dolini pod visokimi vrhovi, ukleščeni med Švico in Avstrijo. Obiskali bomo Vaduz, glavno mesto kneževine in se sprehodili po mestnem središču, nad katerim na visoki skalni vzpetini dominira grad, v katerem že 250 let živijo vladarji Liechtensteina. Po ogledu nas bo pot vodila do slovitega St. Moritza. Mesto ima čudovito lego ob jezeru St. Moritz. Postanek bomo izkoristili za sprehod po mestu in krajši počitek. Vožnja preko Italije proti domu, kamor bomo prispeli v nočnih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • obisk Züricha, ki slovi po najvišji kvaliteti življenja na svetu
  • v mestu ogled mestne hiše ter romanske stolnice s kipom Karla Velikega
  • občudovanje Renskih slapov, ki so največji v Evropi
  • postanek na otočku Mainau, s čudovitimi cvetlični nasadi, parki in vrtovi
  • sprehod po Vaduzu, prestolnici Liechtensteina, ki leži na 469 m
  • idilično alpsko mesto St. Moritz, s krasno lego ob jezeru
  • St. Moritz je olimpijsko mesto, ki slovi kot elitna smučarska destinacija
  • obilo možnosti za nakupovanje, raziskovanje in spoznavanje kulinarike

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (0)