HUDA CENA za 2-dnevni izlet v zlato Prago z možnostjo vožnje po reki Vltavi!

od 79,90 €

prodani

Prodanih 12 kuponov

# / 5

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v zlato Prago z možnostjo vožnje po reki Vltavi!

od 79,90 €

prodani

Prodanih 12 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Odpravite se v mesto, kjer je živel Franz Kafka! Privoščite sebi in vaši ljubljeni osebi ali prijateljem izlet v eno izmed najlepših srednjeveških mest. Peljite se po reki Vltavi, uživajte v razgledu na celotno Prago z znamenitega Karlovega mostu, poslušajte poulične umetnike in poskusite odlično češko pivo. Prepustite se čarobni Pragi in dovolite, da vas navduši!

Sprehodite se po eni izmed najlepših evropskih prestolnic, si oglejte Plečnikove arhitekturne stvaritve in okusite češke kulinarične specialitete!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • 2-dnevni organiziran izlet v Prago za 1 osebo (1 odrasla oseba ali 1 otrok):
 • 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi TWC v hotelu 3* (npr. AO Strizkov, AO Rhea, Amedia Best western, Globus ali podobnem)
 • prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu, cestne pristojbine in parkirnine
 • slovensko spremstvo in organizacija izleta
 • zunanji ogledi po programu
 • osnovno nezgodno zavarovanje
 • odhodi iz Ljubljane, Maribora in Celja

Za to ponudbo imamo samo še 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Odhod 25.4.2020

  Preberi vse

  HUDA CENA

  89,90 €

  Vrnemo 0,45 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  Odhod 30.5. ali 25.6.2020

  Preberi vse

  HUDA CENA

  95,90 €

  Vrnemo 0,48 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Odhod 21.3. ali 4.4.2020

  Preberi vse

  HUDA CENA

  79,90 €

  Vrnemo 0,40 €

Program izleta

ZLATA PRAGA

1.DAN: Slovenija – Češka – Praga
Odhod avtobusa iz Slovenije ob 1.00. Vožnja po Avstriji proti Češki. V zlato mesto bomo prispeli v poznih dopoldanskih urah. Čas za raziskovanje mestnega vrveža, ki mu dajejo pečat poulični umetniki, obiskovalci iz vsega sveta, dišeče klobasice in inovativni prodajalci vstopnic na različne predstave. Brez prave praške krače ali klobasic pač ne bo šlo...
Najprej se bomo podali na sprehod po starem delu mesta, kjer bomo videli znameniti Vaclavov trg, simpatičen Staromestni trg z znamenito Astronomsko uro, spomenik Janu Husu in legendarno Tynsko cerkev. Po zaviti in slikoviti Karlovi ulici se bomo odpravili do najlepšega mostu na svetu Karlovega mosta in se čudili prelepem pogledu na veličastne Hradčane na nasprotni strani reke Vltave. Morda bomo naredili spominsko fotografijo pred kipom Jana Nepomuka ali prisluhnili najbolj znani skladbi Bedricha Smetane – Vltava, ki jo bo igral kateri izmed glasbenikov na mostu. Prosti čas za kosilo, samostojne oglede ali skoraj obvezen vrček okusnega češkega piva. Pozno popoldne sledi namestitev v hotelu. Nočitev.

2.DAN: Praga – Slovenija
Po zajtrku se bomo odpravili v mestno pristanišče ter se vkrcali na eno izmed ladjic (doplačilo). Mesto bomo spoznali še na enourni panoramski vožnji, kjer boste imeli možnost fotografiranja Karlovega mostu in Hradčanov iz verjetno najboljše perspektive. Prosti čas za zadnje nakupe. Malo po poldnevu se lahko odpravite z nami na Praški grad oz. Hradčane, ki velja za največjega na svetu (doplačilo). Sprehodili se bomo po vseh dvoriščih, opazovali menjavo straže, videli predsedniško palačo, vstopili v osrednjo češko cerkev sv. Vida, ki je prava gotska mojstrovina in se čudili pravljični Zlati ulički – v eni izmed tamkajšnjih hišic, je svoja dela nekaj časa ustvarjal tudi veliki pisatelj Franz Kafka. Pečat je gradu pustil tudi naš veliki mojster Jože Plečnik. Popoldne bomo Prago zapustili, se podali na pot proti domu, kamor bomo prispeli kakšno urco po polnoči.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • ogled enega izmed najlepših evropskih mest, kjer je deloval Jože Plečnik
 • pisane stojnice s klobasicami, praško šunko in Trdelnikom
 • zunanji ogled Vaclavovega trga, Astronomske ure in Tynske cerkve
 • sprehod po slikoviti Karlovi ulici ter Karlovem mostu s pogledom na Vltavo
 • razvajajanje brbončic s praškim golažem ter pristnim češkim pivom
 • možnost vožnje z ladjico po reki Vltavi in panoramski ogled Prage
 • vzpon na največji grad na svetu Hradčane in sprehod po Zlati ulički

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Unovčljivost preverite pri vsaki opciji posebej.

MOŽNA DOPLAČILA

20 €/osebo za zagotovitev enoposteljne sobe

19 €/osebo ogled gradu Hradčany z lokalnim vodnikom v hrvaškem jeziku ter vstopnino

13 €/osebo 1-urna panoramska vožnja z ladjico po Vltavi

6 €/otrok do 17,99. leta za 1-urno panoramsko vožnjo z ladjico po Vltavi

PRIJAVA NA IZLET

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na e-mail info@goholidays.si (šifra kupona, odhodno mesto, dan odhoda, ime in priimek ter kontaktni gsm) najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest.

POMEMBNO OBVESTILO

Prijava velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Nakup kupona brez posredovane prijave ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V kolikor ponudniku ne pošljete prijave na izlet, nimate pravice do odhoda. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji goHolidays.

Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi na izlet. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za povračilo plačila izleta. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo.

OSTALI POGOJI

Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 17,99. leta), ki jo obračuna agencija goHolidays, se plača ob nakupu kupona (prišteje se na zadnjem koraku nakupa, v spletni košarici).

 

Dodatni popust pri prijavnini za otroke do 17,99. leta se obračuna samo pri nakupu na spletni strani, pri nakupu na prodajnih mestih je prijavnina za otroke 10€/osebo.

 

Vstopna mesta:
Ljubljana - parkirišče Dolgi most ob 1:00
Celje - pred dvorano Zlatorog ob 1:55
Maribor – glavna avtobusna postaja na Mlinski ulici ob 2:45

 

Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov, minimalno število za zagotovitev termina je 45 potnikov.

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav: Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (38)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!