Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA na 6-dnevni izlet v živahno Barcelono in Costa Bravo s polnim penzionom!

od 207,00 €

# / 8
HIT PONUDBA

HUDA CENA na 6-dnevni izlet v živahno Barcelono in Costa Bravo s polnim penzionom!

od 207,00 €

Občutite prekrasen španski temperament in se pomešajte med ljudi, ki so polni življenjske radosti in veselja do umetnosti. Obiščite eksotično in romantično Španijo, državo starih mest in sodobnih umetnikov, ter se sprehodite po Costa Bravi, obali, ki je najbolj znana po Lloret de Maru.

Oglejte si znameniti akvarij, Dalijev muzej ali stadion Camp Nou, se navdušite nad viteškimi igrami in flaminkom ter si oglejte šampanjsko klet!

Program izleta

1. DAN: SLOVENIJA – AZURNA OBALA
Odhod z navedenih vstopnih mest v popoldanskih urah. Vožnja mimo Sežane prek Italije proti Franciji. Nočno potovanje skozi Provanso proti francosko-španski meji.

2. DAN: PROVANSA - FIGUERAS - COSTA BRAVA
Dopoldne prihod v Figueras, kjer si bomo lahko ogledali Dalíjev muzej (doplačilo). Nastanitev v hotelu na Costa Bravi. Kosilo, prosto popoldne, večerja in nočitev.

3. DAN: BARCELONA
Zajtrk. V hotelu nam bodo pripravili kosilo (lunch paket) za na pot nato pa se bomo odpravili na celodnevni izlet v katalonsko prestolnico Barcelono. Na panoramskem ogledu bomo videli znamenito Sagrado Famílio, staro pristanišče s Kolumbovim spomenikom, Gaudíjeve stvaritve (Casa Milá, Casa Batlló in park Güell) ter Montjuich z olimpijskimi objekti. Sprehodili se bomo skozi Barrio Gotico s katedralo, obiskali eno najlepših tržnic Evrope La Boquerijo ter najslavnejšo mestno ulico, živahno La Ramblo. Prosto za obisk katerega od številnih muzejev ali akvarija. Zvečer vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

4. DAN: COSTA BRAVA - (MONTSERRAT) - COSTA BRAVA
Zajtrk. Prosto za kopanje ali počitek. Kosilo. Po želji priporočamo izlet na goro Montserrat, kjer domuje zaščitnica Katalonije - Črna Marija (doplačilo). Postanek še za obisk ene od številnih šampanjskih kleti. Večerja. Po želji za doplačilo obisk predstave viteških iger ali predstave flamenka. Nočitev

5. DAN: COSTA BRAVA - MONACO
Zajtrk in potovanje prek sončne Provanse na Azurno obalo. Če bo čas dovoljeval postanek za obisk in ogled parfumerije v mestecu Grass. V nočnih urah prihod v Monaco in kratek ogled mondenega Monte Carla s številnimi znamenitimi igralnicami in hoteli…

6. DAN: MONACO – SLOVENIJA
Po nočni vožnji prihod v Slovenijo v dopoldanskih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nepozaben izlet v mesto s svetovljanskim vzdušjem
  • dežela flamenka, sangrije, kitar, bikoborb in nogometa
  • ogled znamenite še nedokončane katedrale Sagrada Familia
  • ogled Gaudíjeve stvaritev (Casa Milá, Casa Batlló in park Güell)
  • videli bomo Kolumbov spomenik, Montjuich, Barrio Gotico s katedralo
  • možnost izleta na goro, kjer prebiva zaščitnica Katalonije
  • obisk znamenite tržnice La Boqueria in najslavnejše ulice La Rambla
  • obisk enega najbolj obiskanih in živahnih španskih obmorskih krajev
  • prosti čas za sprehajanje po mestu in nakupovanje

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (0)