Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za 4-dnevne počitnice v mističnem Dubrovniku in Črni Gori!

od 199,00 €

# / 5

HUDA CENA za 4-dnevne počitnice v mističnem Dubrovniku in Črni Gori!

od 199,00 €

Črna gora vas bo presenetila z enim največjih ptičjih rezervatov v Evropi, ki je hkrati tudi eden zadnjih s sladko vodo, v njem pa bivajo pelikani. Občudovali boste lahko znameniti samostan vklesan v živo skalo, Dioklecijanovo palačo v Splitu in se čudili palači v Stradunu, ki se nahaja v bližini Dubrovnika. Odpravite se na počitnice, polne dogodivščin s svojo najljubšo popotniško družbo.

Sprehodite se po Stradunu, si oglejte palačo kralja Nikole, samostan vklesan v živo skalo, dom pelikanov in enega zadnjih ptičjih rezervatov s sladko vodo!

Program izleta

1. DAN: LJUBLJANA - DUBROVNIK - ČRNA GORA
Odhod avtobusa s parkirišča na Dolgem mostu ob 3. uri zjutraj. Vožnja mimo Plitvic, Splita, do Dubrovnika. Krajši sprehod po Stradunu, ki ga obdajajo čudovite palače. Če bo mogoče, bomo obiskali lekarno v starem frančiškanskem samostanu (doplačilo). Vožnja v Črno goro, po slikoviti črnogorski obali, mimo Hercegnovega v Budvo in dalje do hotela na budvanski rivieri. Namestitev, večerja in nočitev

2. DAN: BUDVANSKA RIVIERA - CETINJE - LOVČEN - NJEGUŠI - BOKA KOTORSKA
Po zajtrku izlet z avtobusom v Cetinje, nekdanjo prestolnico Črne gore, kjer bo ogled muzejske zbirke, ki priča o izjemno bogati kulturnozgodovinski preteklosti Črnogorcev. Sledi ogled palače kralja Nikole, nato bomo nadaljevali z vožnjo po gorski panoramski cesti na Lovčen, kjer na 1160 metrov visokem Jezerskem vrhu stoji veličasten Njegošev mavzolej, delo kiparja Ivana Meštroviča. Po ogledu se bomo odpeljali skozi Njegošev rojstni kraj, vasico Njeguši, kjer nam bodo postregli s črnogorsko malico (doplačilo). Vožnja do zaliva Boke Kotorske,od tam dalje pa povratek v hotel. Večerja in nočitev.

3. DAN: PODGORICA - SAMOSTAN OSTROG - SKADARSKO JEZERO
Po zajtrku vožnja do znamenitega pravoslavnega samostana Ostrog iz 17. stoletja, ki je vklesan v živo skalo in je najbolj pomembno versko središče v Črni gori. Po krajšem ogledu se bomo odpeljali do največjega jezera na Balkanu, nacionalnega parka Skadarsko jezero, ki se lahko pohvali z zadnjim prebivališčem pelikanov, največjim ptičjim rezervatom v Evropi in z enim zadnjih sladkovodnih močvirij v Sredozemlju. Po želji se bomo z ladjico popeljali po Skadarskem jezeru. Po končani vožnji si bomo lahko (doplačilo) privoščili kosilo. Ustavili se bomo v Rijeki Crnojevića, nekdanji prestolnici črnogorske srednjeveške države. Vožnja mimo Virpazarja do hotela. Večerja in nočitev.

4. DAN: ČRNA GORA - SPLIT - LJUBLJANA
Po zajtrku slovo od Črne gore. Vožnja proti Splitu, kjer si bomo ogledali znamenito Dioklecijanovo palačo in se sprehodili po tem lepem dalmatinskem mestu. Vožnja mimo Plitvic v Slovenijo, kamor je predviden prihod v nočnih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • sprehod po Stradunu, ki ga obdajajo čudovite palače
  • vožnja po slikoviti črnogorski obali, mimo Hercegnovega v Budvo
  • ogled muzejske zbirke v Cetinjah, ki priča o bogati preteklosti Črnogorcev
  • ogled palače kralja Nikole
  • znameniti pravoslavni samostana Ostrog iz 17. stoletja vklesan v živo skalo
  • nacionalni park Skadrsko jezero, prebivališče pelikanov
  • mesto Rijeka Crnojevića, nekdanja prestolnica črnogorske srednjeveške države
  • ogled Dioklecijanove palače in se sprehod po tem lepem dalmatinskem mestu
  • presenetite drago osebo z dogodivščino

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (0)