Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v Milano in z ladjico na Boromejske otoke!

od 102,00 €

# / 4

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v Milano in z ladjico na Boromejske otoke!

od 102,00 €

Odpravite se v Lombardijo in spoznajte njeno glavno mesto: industrijsko, finančno in gospodarsko prestolnico severne Italije. Oglejte si gotske mojstrovine, sprehodite se med najdražjimi modnimi trgovinami in spijte pravi italijanski kapučino. Sledil bo ogled treh čudovitih Boromejskih otokov, ki so v lasti družine Borromeo. 

Spoznajte mesto mode in nogometa, z bogato arhitekturo in pestro kulinarično ponudbo ter občudujte posebne rastlinske vrste na Boromejskih otokih!

Program izleta

1. DAN: Ljubljana - Milano - Jezero Maggiore
Odhod avtobusa ob 4. uri zjutraj iz Ljubljane. Vožnja v Italijo, po avtocesti mimo Benetk, Padove in Verone proti Milanu. Ogled kulturne in zgodovinske prestolnice Lombardije. Ogledali si bomo milansko stolnico, odličen primer visoke italijanske gotike, z množico stolpičev, med katerimi se nekateri dvigajo preko 100 m visoko. Videli bomo grad družine Sforza iz 14. stol., galerijo Vittoria Emmanuela, operno hišo Scalo in doživeli živahni utrip mestnih ulic. Milano je tudi poslovno in modno središče Italije in nekaj časa bo ostalo tudi za samostojne oglede. V poznih popoldanskih urah vožnja do Jezera Maggiore,  namestitev v hotelu v enem od letovišč ob jezeru ali okolici, večerja in nočitev.

2. DAN: Boromejski otoki: Bella - Madre - Pesciatori - Ljubljana
Po zajtrku izlet z ladjo po jezeru in ogled treh čudovitih otokov, ki so v lasti družine Boromejcev. Obisk otoka Bella, ki je najbolj znan in se imenuje po soprogi grofa Karla Boromejskega ter se ponaša s čudovitim baročnim gradom in prelepimi terasastimi vrtovi z bujnim rastlinjem. Največji med otoki je otok Madre, ki ga krasi razkošen botanični vrt, na otoku Isola dei Pesciatori pa bo sprehod in ogled prijazne ribiške vasice. Popoldne vrnitev v Streso, od tam pa z avtobusom vožnja najprej po obalni panoramski cesti, nato po avtocesti mimo Milana in Gardskega jezera ter mimo Verone in Benetk proti Sloveniji.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • Milano, mesto gotskih stavb, mode in nogometa
  • videli bomo grad družine Sforza iz 14. stoletja
  • obisk galerije Vittoria Emanuela z bogato zbirko umetnin
  • sprehod mimo operne hiše Scala in po živahnih mestnih ulicah
  • vožnja z ladjico do čudovitih Boromejskih otokov
  • ogled otoka Bella z baročnim gradom in prelepimi terasastimi vrtovi
  • obisk prijazne ribiške vasice na otoku Isola dei Pesciatori
  • odličen izlet za ljubitelje mode, kave in italijanske kuhinje
  • presenetite drago osebo z izletom

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (0)