HUDA CENA za 2-dnevni izlet v Budimpešto in Blatno jezero!

79,90 €

prodani

Prodanih 19 kuponov

# / 7

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v Budimpešto in Blatno jezero!

79,90 €

prodani

Prodanih 19 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Madžarsko morje, vasica, ki ji pravijo kar muzej, Elizabetin most in Trg Herojev v Budipešti, kulinarične specialitete, vroče poletno sonce in vaša odlična družba bodo popolna kombinacija za kratek oddih pri naših sosedih. Doživite čarobni utrip Budimpešte in Blatnega jezera z vašimi najdražjimi!

Mesto z bogato kulturno dediščino in jezero, ki mu pravijo tudi madžarsko morje je prava destinacija za vse dni!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2-dnevni izlet v Budimpešto in Blatno jezero za (1 odrasla oseba ali 1 otrok):

  • 1x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v Budimpešti ali okolici
  • prevoz s sodobnim turističnim avtobusom na navedeni relaciji
  • pristojbine in cestnine ter parkirnine
  • slovensko spremstvo in organizacija izleta
  • zunanji ogledi po programu
  • odhodi iz Ljubljane, Celja, Maribora in Murske Sobote
  Preberi vse

  HUDA CENA

  79,90 €

  Vrnemo 0,40 €

Program izleta

BUDIMPEŠTA IN BLATNO JEZERO

1. DAN: Slovenija - Budimpešta
Zjutraj odhod avtobusa iz Slovenije in nadaljevanje vožnje po vstopu na Madžarsko ob južni obali Blatnega jezera do Budimpešte. Madžarski prestolnici pravijo tudi lepotica ob Donavi, predvsem zaradi slikovite lege ter veličastne arhitekture, ki ji daje poseben pečat zlato obdobje mesta v drugi polovici 19. stoletja. Najprej se ustavimo na razgledni točki pri slavni Citadeli.

Po prihodu se bomo najprej podali na peštansko stran mesta preko znamenitega Elizabetinega mostu. Vožja mimo nekdanjega stadiona NEP, danes stadion Ferenca Puskasa do Trg Herojev, ki je locrian v čudoviti okolici slikovitega mestnega parka. Sledi odhod proti strogemu mestnemu jedru in znameniti ulici Vaci, ki velja za srce mesta. Prosit čas za samostojne oglede, kosilo in obisk nepozabne pokrite tržnice.

Nato sledi avtobusni ogled ostalih mestnih znamenitosti – vožnja mimo Parlamernta do veličastne Štefanove katedrale, ki navduši vedno znova še tako zahtevnega obiskovalca.  Nastanitev v hotelu pozno popoldne. Zvečer priporočamo, da odpravite z nami na Etno večer s plesom, glasbo in večerjo v čardi, kakor imenujemo tradicionalne madžarske restavracije. Besede kot so čardaš, cimbale po tem večeru več ne bodo neznanka za vas.

2. DAN: Budimpešta - Blatno jezero - Slovenija
Po bogatem samopostrežnem zajtrku imate najprej možnost proti doplačilu, da si mesto ogledate še z druge perspektive. Vabimo vas, da se odpravite na panoramsko vožnjo z ladjco od Margaretinega otoka, pod vsemi pomembnimi mostovi, mimo pročelja parlamenta in pod znamenito Citadello... Sledil bo »skok« čez verižni most na grajski grič, kjer je Matjaževa cerkev, Ribiška trdnjava in grajska palača in od koder je čudovit razgled na Budimpešto.

Zgodaj popoldne krenemo proti Blatnemu jezeru, ki ga imenujejo tudi madžarsko morje. Ustavili se bomo v slikoviti vasici Tihany, ki ji pravijo tudi vasica – muzej. Odpravimo na se na razgledno točko s čudovitim razgledom na jezero. Obiskovalce navduši tradicionalna arhitektura in s slamo krite hiške, številne trgovinice in delavnice z domačimi izdelki in odlična gostinska ponudba. Postanek za nakupe, kosilo in zadnje fotografije.

Domov bomo prispeli v poznih večernih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • lepotica ob Donavi s prekrasnimi palačami, cerkvami in živahnimi trgi
 • mesto z največ stavbami na seznamu Unesca za Rimom in Parizom
 • najbolj priljubljeno turistično mesto na Blatnem jezeru Siofok
 • nudi neskončne urejene plaže in pestro gostinsko ponudbo
 • presenetite družino z družinskim izletom
 • presenetite drago osebo z izletom

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kuponi so unovčljivi na dan odhoda 25.4.ali 30.5.2020.

MOŽNA DOPLAČILA

20 €/osebo za enoposteljno sobo
25 € za etnovečer v čardi z večerjo, folklornim programom in živo glasbo za 1 odraslo osebo
18 € za etnovečer v čardi z večerjo, folklornim programom in živo glasbo za otroka do 17,99. let
13 € enourna panoramska vožnja z ladjico za 1 odraslo osebo
7 € enourna panoramska vožnja z ladjico za otroka do 17,99. let

PRIJAVA NA IZLET

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na e-mail info@goholidays.si (šifra kupona, ime in priimek, odhodno mesto ter kontaktni gsm) najmanj 10 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest.

POMEMBNO OBVESTILO

Prijava velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Nakup kupona brez posredovane prijave ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V kolikor ponudniku ne pošljete prijave na izlet, nimate pravice do odhoda. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji goHolidays.

 

Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi na izlet. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za povračilo plačila izleta. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo.

OSTALI POGOJI

Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 17,99. leta), ki jo obračuna agencija goHolidays, se plača ob nakupu kupona (prišteje se na zadnjem koraku nakupa, v spletni košarici).

 

Dodatni popust pri prijavnini za otroke do 17,99. leta se obračuna samo pri nakupu na spletni strani, pri nakupu na prodajnih mestih je prijavnina za otroke 10€/osebo.


Vstopna mesta:

Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 4:00)

Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 5:00)

Maribor (izpred glavne avtobusne postaje na Mlinski ob 5:45)

Murska Sobota (bencinska črpalka Petrol na AC počivališču Murska Sobota ob 6:30)


Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov, minimalno število za zagotovitev termina je 40 potnikov.

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav: Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (38)

Ceneje ne najdeš nikjer!