Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Čevapi in baklava na Baščariji! HUDA CENA za izlet v živahno mesto Sarajevo!

od 69,00 €

# / 6

Čevapi in baklava na Baščariji! HUDA CENA za izlet v živahno mesto Sarajevo!

od 69,00 €

Čas je za zanimivo potovanje na jug, v Bosno in Hercegovino - živahno mesto Sarajevo, ki nas ne bo pustilo ravnodušne. Prijazni domačini vam bodo postregli s svojimi kulinaričnimi dobrotami, pokukali boste v obrtne delavnice in čevapdžinice na Baščaršiji in se izgubili v mestnem vrvežu.

Principov most, Careva džamija z medreso, arkadskim dvoriščem in kupolasto streho ter stara Baščarija so samo delček Sarajeva, ki vas bo navdušil!

Program izleta

1.DAN: Slovenija – Sarajevo
Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz navedenih vstopnih mest. Vožnja mimo Zagreba in Slavonskega Broda ter Zenice do Sarajeva, bosanske prestolnice z bogato in burno zgodovino. Po prihodu v Sarajevo, se bomo sprehodili po mestu in si ogledali Gazi Husrev begovo džamijo iz 16. stol., Carevo džamijo z medreso, arkadnim dvoriščem in kupolasto streho, staro pravoslavno cerkev, Univerzitetno knjižnico, ki je bila nekoč mestna hiša, grajena v predromanskem slogu, tipično muslimansko mestno hišo Svrzina kuća ter Principov most, ki danes nosi svoje staro ime Latinska čuprija. Popoldan se bomo sprehodili po stari Baščaršiji, srcu in duši mesta, ki s številnimi trgovinicami, umetnostno obrtnimi delavnicami, kafiči, čevapdžinicami ustvarja vzdušje domačnosti. Namestitev v hotelu v mestu ali okolici. Zvečer po želji tradicionalna večerja v tipični mestni restavraciji (doplačilo) ob glasbi. Prenočevanje v hotelu.

2.DAN: Sarajevo – Slovenija
Zajtrk. Možnost ogleda podzemnega Tunela pod letališčem, ki je bil med vojno edini izhod iz obkoljenega mesta.  Dopoldne bo čas za sprehod po Sarajevu in za zadnje oglede in nakupe ter okrepčilo na sarajevski tržnici. V popoldanskih urah povratek z avtobusom proti Sloveniji, kamor je prihod v poznih večernih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • prestolnica znana po Baščaršiji, vojnem tunelu in drugih znamenitostih
  • ogled tipične muslimanske mestne hiše Svrzina kuća ter Principov most
  • starobosanska kultura polna tradicije in gostoljubnega vzdušja
  • možnost večerje v tipični mestni restavraciji ob glasbi
  • možnost ogleda podzemnega Tunela pod letališčem
  • pestra tradicionalna bošnjaška kulinarična ponudba
  • izgubite se v mestnem vrvežu Sarajeva

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Prestižno   Poglej vse (0)