k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za vstopnico za kopanje in savnanje z vključenem kosilom v Termah Ptuj!

13,90 €

# / 9

HUDA CENA za vstopnico za kopanje in savnanje z vključenem kosilom v Termah Ptuj!

13,90 €

Kopanje v slogu rimskih osvajalcev! Okusite uživaški duh antičnega Rima ter zaplavajte v blagodejni naravni termalni vodi z mnogimi pozitivnimi učinki na telo. Uživajte v velikem bazenu, medtem ko se bodo najmlajši zabavali v otroškem. Za dodatno sprostitev bosta poskrbela dva whirlpoola, med drugim pa morate preizkusiti tudi savno v čisto pravem vinskem sodu. 

Zaplavajte v 6 notranjih bazenih, občutite dobrodejne učinke savnanja v posebni savni v vinskem sodu in se okrepčajte v restavraciji Zila!

TERMALNI PARK terme ptuj

Pogrejte, zaplavajte in se zabavajte v objemu ptujske termalne vode. Piko na i termalnim doživetjem pa doda sprostitev v savnah, tudi takšnih v vinskem sodu. Terme Ptuj ponujajo brezskrbno uživanje, kot so ga poznali premožni Rimljani.

BAZENI
V notranjem delu Termalnega parka Terme Ptuj lahko zaplavate v šestih bazenih, od tega v enem zunanjem. Posebnost pa je zagotovo tobogan z zvočnimi in vizualnimi efekti. Le kdo ne uživa v občutku brbotajočih mehurčkov toplih masažnih bazenov? Kar dva nekoliko odmaknjena masažna bazena čakata, da se potopite vanju! V Termalnem parku Terme Ptuj vas čaka notranji otroški bazen za najmlajše čofotalce, 3 bazeni s podvodnimi masažami za sprostitev, zavit tobogan s pristankom v zunanjem bazenu, notranji rekreacijski bazen za nabiranje plavalnih zamahov in terapevtski bazen. 

SAVNE
Dobrodejne učinke savnanja lahko občutite v finski, turški in aroma savni. Njihova posebnost pa je finska savna v vinskem sodu, ki se nahaja zunaj. 

RESTAVRACIJA ZILA
Restavracija s sproščenim ambienotom se nahaja v kopališkem kompleksu Term Ptuj. Gostom ponuja samopostrežne zajtrke, kosila in večerja. Nudijo tudi jedi po naročilu. Jedi so dnevno sveže pripravljene iz strani izkušenih kuharskih mojstrov, po tradicionalnih receptih s pridihom moderne kuhinje in iz lokalnih sestavin.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • uživajte v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev
 • 6 notranjih bazenov z whirlpoolom in vodno-zračnimi masažami
 • preizkusite zabaven tobogan, ki vam bo pognal adrenalin po žilah
 • zdravilni in sprostitveni učinki finske, turške in aroma savne
 • vključeno okusno kosilo v restavraciji Zila
 • posebnost: savna v obliki panonske hiške in v vinskem sodu
 • ugoden vpliv termalne vode na športne poškodbe in respiratorni sistem
 • izkoristite priložnost: ogled enega najlepših in najstarejših slovenskih mest

Pameten nakup

Dobro počutje

Družinam prijazno

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Pred več kot 2.000 leti so že Stari Rimljani okušali blagodejnost rimskih kopališč in prav ta uživaški duh antičnega Rima še danes privablja v Terme Ptuj. Rimski hedonizem goste spremlja tudi v priljubljenem Termalnem parku Term Ptuj in v hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev. Ptujska termalna voda je še posebej priporočljiva ob športnih naporih in poškodbah gibal, ugodno pa vpliva tudi na respiratorni sistem. 

KAM NA IZLET?

 • Ptuj je najstarejše slovensko mesto, ki je največji razcvet doživelo v rimskih časih. Samo mesto z okolico ponuja številne možnosti za izlete in za raziskovanje. Odkrivajte skrite ulice Ptuja, sprehodite se do Ptujskega gradu ali obiščite najstarejšo slovensko vinsko klet. Priporočljiv je tudi izlet po slikovitem Jeruzalemu, Halozah ali Slovenskih goricah.
 • Sprehodite se ob nabrežju »Ptujskega jezera« in po starem mestnem jedru, povzpnite se na Ptujski grad in uživajte v čudovitem razgledu. Iz Term Ptuj do mesta se lahko sprehodite peš ali z mestnim avtobusom, ki ustavi tudi ob termah.
 • Ptujska vinska klet z več kot 700-letno tradicijo velja za najstarejšo na Slovenskem. V arhivski zakladnici najdete tudi najstarejše vino Zlata trta iz leta 1917. Vinska klet je opremljena z zvočnimi in svetlobnimi učinki, ki se prepletajo z izrezbarjenimi podobami na lesenih sodih.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (182)