k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za vstopnico v Aquapark MartiLandia in v bazene Temple of Life!

od 6,60 €

# / 10
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za vstopnico v Aquapark MartiLandia in v bazene Temple of Life!

od 6,60 €

V MartiLandiji vas čaka nora vodna dogodivščina. Spustite se po toboganu, skočite v bazen, pozabite na vse skrbi v naravni senci in se s svojo družino zabavajte kot še nikoli doslej! Čaka vas kar 2600 kvadratnih metrov vodnih površin, zabavo pa lahko nadaljujete tudi ob igri odbojke na mivki. Obiščite tudi zdravilni termalni center Temple of Life! Možnost paketa z odlično pico ali s chicken nuggetsi za otroke. 

Na voljo so NOVI tobogani in bazeni, ki so primerni za rekreativno plavanje in sproščanje v vodi! Možnost paketa s pico ali chicken nuggets.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • 1x celodnevna vstopnica za bazene TEMPLE OF LIFE + NOV AQUAPARK MARTILANDIA

 • brezplačen vstop za otroke do 5,99. leta

NOV AQUAPARK MARTILANDIA in bazeni Temple of Life

Zunanji bazeni vodnega parka MartiLandia so odprti do vključno 7.9.2019, kupone lahko koristite v notranjih bazenih Temple of Life do vključno 30.9.2019.

BAZENI TEMPLE OF LIFE
Bazenski kompleks Temple of Life (Tempelj Življenja) je sodoben kompleks z antropozofskimi elementi, ki izhajajo iz filozofije dr. Rudolfa Steinerja. Uporabljajo zdravilno termomineralno vodo, ki ima visoko vsebnost zdravilnih elementov.

PUB POTKOVA 
V Pubu Potkova dobite bogat izbor hrane, ki je sestavljen predvsem iz lokalnih sestavin. Privoščite si okusno pizzo z integralnim testom, ki je posebnost sv. Martina. Vaši najmlajši pa bodo uživali v okusih chicken nuggets. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • zabavajte se na NOVIH toboganih
 • vaši najmlajši bodo uživali v otroških bazenih z vodnim igriščem
 • sprostite se v masažnem bazenu
 • možnost tudi paketa z odlično pico po izbiri ali s chicken nuggetsi za otroke
 • zabava za vso družino
 • vključen obisk termalnega centra Temple of LIfe

Odličen nakup

Pameten nakup

Dobro počutje

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Lifeclass Terme Sveti Martin nudi bazene primerne za vse generacije. Občutite intimo in čistost međimurskega kraja v bazenu, ki objema notranji in zunanji del hotela, posebej ponoči ko je nebo obsijano s tisočimi zvezdami. V prostoru hotelskega bazena sta tudi dva whirpoola. Zdravilni kompleks Temple of Life (Tempelj Življenja) je kompleks z bazeni in antropozofskimi elementi. V njem se nahaja zdravilna termomineralna voda, ki vsebuje visoko mešanico zdravilnih elementov. Aquapark MartiLandia je vodni park, ki razpotega s kar 2600 kvadratnimi metri vodnih površin. Ponuja obilico zabave tako za mlade kot za starejše. Nudi nove bazene s tobogani, otroške bazene, 3 proge, 2 masažna bazena ter animacijo in možnost zabave na pesku. 

KAM NA IZLET?

 • Varaždin in Čakovec: stari baročni mesti kjer si je možno ogledati številne kulturne in zgodovinske spomenike, ki pričajo o njuni burni preteklosti. Kot najbolj vzhodna metropola Panonske nižine se Varaždin odkrito spogleduje z vinorodnimi griči Hrvaškega Zagorja.
 • Ivanščica: Gora je skoraj povsem poraščena z gozdom, ima pa tudi nekaj manjših pečin. Ob južnem vznožju gore so tudi stari gradovi, žal danes v ruševinah.
 • Trakošćan: Turistični kraj s parkom in jezerom nad katerim stoji Dvorec Trakoščan eden najlepših gradov na hrvaškem. 
 • Lepoglava: Leži v hrvaškem Zagorju v dolini rečice Bednja. Kraj je bil poseljen že v prazgodovinskih in rimskih časih na kar kažejo arheološka nahajališča.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (168)