Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za popolno razvajanje z masažo in celodnevnim kopanjem v Termah Banovci!

40,00 €

# / 8

HUDA CENA za popolno razvajanje z masažo in celodnevnim kopanjem v Termah Banovci!

40,00 €

Vzemite se čas zase in sprostitev svojega telesa ob 45-minutni klasični masaži izpod rok izkušenih maserjev. Prepustite se blagodejnim učinkom termo mineralne vode banovskih vrelcev! Zaplavajte v vodi, ki je bogata s fluridom in nudi mnogo pozitivnih učinkov na vaše telo. Kopališče Terme Banovci ponuja kar 2.000 m2 notranjih in zunanjih vodnih površin s slapovi, tobogani, podvodnimi masažami, whirpooli ter vrelci. 

Osvobodite svoje telo bolečin in se prepustite klasični masaži telesa, ter uživajte v termo mineralni vodi banovskih vrelcev!

TERME BANOVCI

WELLNESS BANOVCI
Terme Banovci premorejo tudi manjši wellness, ki je kot nalašč za sprostitev in umiritev duha. Razvajajte se ob klasični masaži telesa, od doplačilu pa lahko izberete še nego telesa in obraza, aromaterapije, vinoterapijo, medeneno razvajanje, toplotne in fango obloge ali vstopite v svet prleških savn, kjer se lahko prepustite savnanju po programih, ob polni in prazni luni pa boste uživali ob posebnem programu savnanja.

KOPALIŠČE BANOVCI
Kopališče Term Banovci ponuja 2.000 m2 vodnih površin s slapovi, tobogani, podvodnimi masažami, whirpooli in vrelci. Kopanje je mogoče v notranjem bazenu s termalno vodo (34−38 °C), v plavalnem bazenu z navadno vodo ter otroškem bazenu. Zunanji del vam ponuja rekreacijski bazen, bazen z 2 toboganoma in zunanji termalni bazen. Voda zvira iz globine 1700 m in ima temperaturo 60° C do 68° C. Zaradi številnih blagodejnih vplivov vas prijetno sprosti in podari zdravje. Banovska voda je priznano naravno zdravilno sredstvo. Najbolj učinkovita je pri zdravljenju bolezni, poškodb in pooperacijskih stanj po posegih na okostju, sklepih in mišičju. Kopanje marsikomu izboljša počutje, saj je termalna voda iz Term Banovci bogata s fluoridom, zaradi česar ima mnogo pozitivnih vplivov na telo. V Termah Banovci bodo svoj kotiček našli tudi nudistični kopalci. Posebej za njih sta, ločeno od preostalega kopališča, na voljo termalni bazen in Kneippov osvežitveni bazen.

TERMALNA VODA NEKDANJEGA PANONSKEGA MORJA
Pred mnogimi milijoni let je v tem delu Slovenije, ki ga sonce zjutraj najprej poboža, valovalo Panonsko morje. Nekateri pravijo, da so Panonsko morje ustvarile solze vodne vile, katere odsev lahko ob večerih, ko na nebu zasveti polna luna, opazite v banovski termalni vodi. Termomineralna voda banovskih vrelcev prihaja iz globine 1700 metrov in je bogata s fluoridom, zato je koristna pri blaženju revmatskih obolenj ter po poškodbah in operacijah na kosteh, sklepih in mišicah. Njene učinkovine so blage in nežne, kopalce prijetno sprošča in jim podarja osvežitev.

KULINARIKA (doplačilo)
Po kopanju se odpravite še na kosilo. Navdušil vas bo okusni dunajski zrezek s prilogo, ki bo zadovoljil še najbolj zahtevne gurmane. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vzemite si čas zase ali uživajte z boljšo polovico
 • 45-minutna klasična masaža za popolno sprostitev telesa
 • sprostite se in se napolnite z novo energijo
 • številne možnosti za preživljanje časa na prostem sredi prleške pokrajine
 • odlična destinacija za dnevni izlet

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Prijazna postrežba

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

TERME BANOVCI
Nahajajo se v  severovzhodnem delu Slovenije v očarljivi vasici Veržej. Terme Banovci slovijo po tradicionalnih animacijskih programih, namenjenih zlasti družinam z otroki. Pa ne le otroci, tudi odrasli se pogosto radi pridružijo otrokom v spoznavanju pravljičnih bitij, v času krompirjevih počitnic, pa imajo za otroke poseben počitniški program. Otroci bodo lahko uživali ob različnih delavnicah in dogodkih, ki jim bodo še posebaj popestrili počitniški oddih. V očarljivi panonski vasi vas pričakuje 2.000 m2 vodnih površin, ki ponujajo številne dogodivščine in zdravilno termomineralno vodo, bogato s fluorom. Navdušeni boste, ko boste odkrili ta majhen, a čaroben kotiček Slovenije, kjer poznajo skrivnostni recept za nepozaben družinski dopust!

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Terme Banovci so idealna izbira za ljubitelje aktivnega oddiha. V okviru kompleksa so različna športna igrišča, za balinanje, odbojko, na voljo pa so tudi različne vadbe v okviru dnevnega programa aktivnosti. Razgibana Prlekija pa nudi številne zanimive kolesarske in pohodniške izzive, tudi na organiziranih turah ter nordijska hoja in tečaji nordijske hoje.

KAM NA IZLET?

 • Bukovniško jezero: lahko se sprehodite skozi goszd okoli jezera ali se odpravite v Pustolovski park Bukovniško jezero, ki je v neposredni bližini jezera.
 • Vinotoč Passero: gurmancki kotiček kjer ponujajo zlevanko, retaše in posolanko, domač kruh, mesnine, namaze, prekmursko gibanico in nagrajena vina. Okusite zbirko čokolad Čokoladne radosti prekmurja kjer so zbrani okusi buče, prekmurske gibanice, brezgovo presenečenje, kurkink okus po raju ter zlati traminec. 
 • Terme Vivat: iz globin termalnih vrelcev, izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Notranji del bazenskega kompleksa, obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom z termalno vodo, whirpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju. 
 • Stolp Vilirium: Lendava, kjer si boste čez mejo lahko ogledali še lepote Madžarske in Hrvaške, do Grada na Goričkem z doživljajskim parkom Vulkanija pa vse do tromeje z Avstrijo ob Kuzmi. 
 • Mura: lahko obiščete Babičev mlin, otok ljubezni v Ižakovcih
 • Ocean Orchids: tropski vrt, kjer si lahko na 1500 m2 ogledate več kot 900 eksotičnih primerkov in 100 rastlinskih vrst, prav tako pa lahko orhideje tudi kupite.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (77)