k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za celodnevno savnanje in kopanje v bazenskem kompleksu v 2 nadstropjih!

od 17,50 €

# / 8
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za celodnevno savnanje in kopanje v bazenskem kompleksu v 2 nadstropjih!

od 17,50 €

Odlično sproščanje v Wellnessu Živa, ki se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji. Zaplavajte v notranjih nivojskih bazenih s popolno temperaturo vode 30 stopinj in ob tem uživajte v pogledu na Blejsko jezero! Nato pa se sprostite še v turški, bio ali finski savni s čudovitim razgledom, kjer se boste počutili kakor, da ste med oblaki.

Bazenski kompleks Wellnessa Živa obsega 6 bazenov s pogledom na Blejsko jezero! Sprostite se še v finski, turški ali bio savni.

WELLNESS ŽIVA

BAZENSKI KOMPLEKS WELLNESS ŽIVA
Je največji bazenski kompleks na Gorenjskem. V dveh nadstropjih vam ponuja 2 notranja termalna bazena, zunanji termalni bazen in masažno kad, za vaše najmlajše pa je tu notranji otroški termalni bazen. Spustite se po notranjem bazenskem toboganu, ki povezuje obe nadstropji. Vsi bazeni pa vam ponujajo čudovit razgled na Blejsko jezero, okoli katerega se na vzhodni strani v polkrogu vijejo termalni vrelci.

SVET SAVN
Wellness Živa nudi savne z razgledom, ki imajo pogled na čudovito Blejsko jezero, kjer se boste počutili kakor, da ste med oblaki. Na voljo imate turško in finsko savno. Finska aroma savna je znana po tradicionalni obliki potenja in vsebuje temperature od 70 do 90 °C. Vroča para je odličen način čiščenja in pomlajevanja telesa in duha. Turška savna s temperaturo od 45 do 55 °C in izredno visoko vlažnostjo ustvarja paro, ki blagodejno deluje na povrhnjico kože, dihalne poti, pospeši cirkulacijo in sprosti napetost v mišicah. Posebnost je tudi bio savna, ki ima temperaturo cca 60 °C in višino vlage do 100 %. Bio savna je znana je po tem, da je najnovejša oblika tradicionalne finske savne, ki ima vgrajen rezervoar za vodo, ki v prostor vnaša dodatno vlago in s tem povečuje učinek potenja.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • celodnevno kopanje v največjem bazenskem kompleksu na Gorenjskem
 • sprostite se v svetu savn: finska, turška in bio savna
 • kopanje v bazenih in whirlpoolu s čudovitim razgledom na Blejsko jezero
 • 2 nivojska bazena, ki sta med sabo povezana z razburljivim toboganom
 • bazenski kompleks v dveh nadstropjih

Pestra dodatna ponudba

Za otroke brezplačno

Dobro počutje

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Wellness Živa je del hotela Rikli Balance Hotel**** na Bledu. Wellness Živa se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji. Z doplačilom Wellness Živa poskrbi za holistično dobro počutje – širok nabor masaž, kopeli, savn in različnih neg telesa in obraza vas sprosti in polepša. V wellnessu nudijo tudi široko izbiro nege telesa in obraza. Pri lepotilnih negah uporabljajo kakovostne izdelke kozmetike Heaven.

KULINARIKA
V hotelu Rikili Balance Hotel**** lahko poskusite tradicionalne blejske specialitete, v restavracijah, kavarnah in barih. Kuharski mojstri pripravljajo jedi iz dnevno svežih, lokalni sestavin. Obiščite restavracijo Julijano ali restavracijo Panorama, kjer lahko uživate ob sezonski in slovenski kulinariki. V kavarni Park pa poskusite pristno originalno blejsko kremno rezino.

KAM NA IZLET ?

 • Blejski otok: najprepoznavnejša podoba Slovenije, kjer je bilo neko svetišče boginje ljubezni Žive
 • Blejski Grad: stoji na pečini nad Blejskim jezerom in je najstarejši grad na Gorenjskem
 • Vožnja s pletnjo: tradicionalni leseni čoln, katere izdelujejo domačini
 • Pokljuka: Koča na Uskovnici in Pot Rudno polje uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice
 • Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vogar, pot Stara Fužina-Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih
 • Slap Savica: eden izmed najlepših slapov v Sloveniji
 • Bohinjsko jezero: kjer so zanimive Cerkev sv. Duha in adrenalinski park
 • Bohinjska bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, Vodni park Bohinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (173)