HUDA CENA za celodnevno kopanje ter odlično kosilo ali večerja!

14,80 €

prodani

Prodanih 53 kuponov

# / 4

HUDA CENA za celodnevno kopanje ter odlično kosilo ali večerja!

14,80 €

prodani

Prodanih 53 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Zdravilna termalna voda bazenov v Rogaški Slatini s svojo prijetno temperaturo vode bo kot nalašč za prijetno sprostitev. Zaplavajte v zdravilni termalni vodi. Da bo brezskrben dan še bolj popoln vam bodo postregli še s kosilom ali večerjo, saj se Hotel Slatina**** ponaša tudi s kulinariko, ki temelji na zdaj že stoletni tradiciji zdravega prehranjevanja. 

V hotelski restavraciji dnevno ponujajo raznolik jedilnik, ki se odraža glede na letni čas in lokalno pridelane sestavine!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x celodnevna vstopnica za kopanje s kosilom ali večerjo v hotelu Slatina**** za 1 osebo

  • samopostrežno kosilo ali večerja v hotelski restavraciji 
  Preberi vse

  HUDA CENA

  14,80 €

  Vrnemo 0,07 €

BAZENI IN SAVNA HOTELA SLATINA

BAZEN
Na voljo sta 2 bazena 10x10 m s temperaturo vode 32 oz. 35 °C.

KULINARIKA
Prednost hotela je kulinarika, ki temelji na zdaj že stoletni tradiciji zdravega prehranjevanja, ki jo bogatijo najsodobnejša dietološka spoznanja. V hotelski restavracija dnevno ponujajo raznolik jedilnik, ki se odraža glede na letni čas in lokalno pridelane, dnevno sveže sestavine, iz katerih kuharski mojstri pripravljajo vrhunske jedi. Kuharski mojstri pripravljajo jedi po nasvetih in priporočilih zdravnikov, tako pa so jedi dietne in varovalne prehrane primerne tudi za ljudi z najbolj zahtevano prehrano. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • 2 bazena 10x10 m
 • temperaturo vode 32 oz. 35 °C
 • celodnevno kopanje in kosilo ali večerja
 • dnevno ponujajo raznolik jedilnik

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Prijazna postrežba

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv od 13.6. do vključno 30.8.2020.

REZERVACIJA

Predhodna rezervacija ni potrebna. Priporočljivo je preveriti zasedenost kopalnih kapacitet zaradi večjega števila gostov na telefon: 03 818 41 00.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 3 dni prej.

OSTALI POGOJI

S seboj obvezno prinesite natisnjen kupon.

Kosilo: od 11.30 do 13.30; večerja: od 18.00 do 20.00.

Čas prihoda za koriščenje kupona je možen najkasneje do 19:00 ure.

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Slatina**** stoji v središču Rogaške Slatine in ponuja bar, restavracijo, spa z notranjim bazenom ter savno, knjižnico, brezplačen brezžični internet ter brezplačno parkirišče. 
Zdravilišče Rogaška je združilo v čudovito harmonijo edinstvene naravne vire, 400-letno tradicijo in vsa sodobna medicinska strokovna dognanja ter razvilo vrhunske in strokovno nadzorovane programe, da jih lahko z ljubeznijo in radostjo ponudijo vsem nam, ki se zavedamo pomena skrbi za svoje zdravje, dušo in duha.

V Zdravilišču Rogaška so se od nekdaj vrstili obiski članov vladarskih družin (Habsburg, Bonaparte, Hohenzollern, Bourbon, Obrenović, Karađorđević), visokega plemstva (Esterhazy, Turn und Taxis, Della Grazia, Furstenberg, Windischgraetz, Liechtenstein) in drugih pomembnih gostov (pisateljica Berta von Suttner, glasbenik Franz Liszt).

KAM NA IZLET ?

 • v okolici hotela so številni gozdovi in sprehajalne poti, obiščete lahko Gozdni in Ivanov vrelec ali pa se odpravite na Juneževo domačijo
 • Krajinski park Boč je oddaljen 45 minut vožnje
 • Rogaška Slatina ponuja številne možnosti za pestro dogajanje. Lahko se odpravite v Steklarno Rogaško na voden ogled proizvodnje, muzej Anin dvor, ki je nova atrakcija in boste skozi različne zbirke podoživeli zgodovino Rogaške Slatine, občutili njeno tradicijo in spoznali njene osrednje atrakcije današnjega časa. 
 • Hiša lepote Kozmetike Afrodita vabi na obisk Beauty centra Afrodita (dermatološka ambulanta) in ogled promocijskega filma (10 min), pri njih pa boste lahko tudi nakupili izdelke v industrijski prodajalni.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (217)

Ceneje ne najdeš nikjer!