Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za celodnevno kopanje v notranjih bazenih Thermana Park Laško!

11,50 €

# / 7
PRIPOROČAMO

HUDA CENA za celodnevno kopanje v notranjih bazenih Thermana Park Laško!

11,50 €

Privoščite si čas zase v Thermana Parku, enem najsodobnejših termalnih centrov pri nas. Užijte sprostitev v blagodejni termalni vodi pod magično in edinstveno stekleno kupolo ali zaplavajte v notranjih bazenih. Sprostite se v masažnih bazenih s slapovi in talnimi izviri ali v enem izmed 3 whirlpoolov, medtem ko bodo vaši najmlajši uživali v hitri reki in v otroškem vodnem zabavišču!

Gremo na kopanje v Laško! Uživajte v jacuzziju pod stekleno kupolo ali zaplavajte v notranjih bazenih.

TERMALNI CENTER THERMANA PARK LAŠKO

Plavanje v termalni vodi Laško poživlja, revitalizira in razstruplja. Že iz zgodovine so znani terapevtski učinki naravne termalne vode, saj deluje ugodno na celo telo. Glavne odlike Termalnega Centra so raznovrstne in navdihujoče vodne sprostitve pod čudovito stekleno kupolo, ki množi sončne žarke za večerne magične trenutke. Ob petkih nočno kopanje do 23. ure.

V Thermana Park Laško lahko uživate v notranjem kopališču pod stekleno kupolo in notranjih bazenih. 
Pod stekleno kupolo so na voljo: bazen z valovi (31 °C), rekreacijsko-masažni bazen s slapovi in talnimi izviri (32 °C), hitra reka (32 °C), otroško vodno zabavišče (32 °C), trije whirlpooli nad bazenom (34 °C), Kneippov kotiček in tobogan.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • Thermana Laško z več kot 165-letno tradicijo termalne ponudbe
 • notranji bazeni pod edinstveno stekleno kupolo
 • preizkusite masažne bazene, bazene z valovi, deročo reko in whirpoole
 • lahko se boste spuščali po toboganu
 • uživali boste v termalni vodi s številnimi blagodejnimi učinki za zdravje
 • v večernih urah se v jacuzzijih prižgejo lučke

Odlična ideja za darilo

Podjetje s tradicijo

Dobro počutje

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Thermana, nekdaj znana kot Zdravilišče Laško, je s svojo bogato, več kot 160-letno tradicijo eno pomembnejših slovenskih naravnih zdravilišč in obenem turističnih centrov, ki v svoji ponudbi uveljavlja kakovost bivanja in kulturo zdravega načina življenja. Thermana je družba dobrega počutja in je eno pomembnejših slovenskih turističnih podjetij, ki v svoji ponudbi uveljavlja kakovost bivanja, kulturo zdravega načina življenja in je kot zdravilišče posebej namenjeno ljudem, ki imajo težave z gibanjem ali bi se tem težavam želeli izogniti. 

Poleg zunanjih in notranjih bazenov je na voljo tudi Savna Center, ki se razprostira na 675 m2, v njem pa lahko obiščete sedem savn, zgrajenih v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega. Na voljo so finske savne v obliki hiše Kozjanskega, z elementom ognja in zunanja savna Kristal, parna savna v obliki kotla za varjenje piva, infrardeča savna v obliki vagona, Laconium z aromo lipe in savno Sanarium. Ob savnah se nahajata tudi manjši ohlajevalni bazen in bazen z ogrevano termalno vodo in masažnimi šobami.

KULINARIKA
Hrana Thermane Laško nosi pečat avtohtonih slovenskih jedi svojega okoliša. Je dnevno sveže pripravljena, iz sezonskih, lokalno pridelanih sestavin. Ker je Laško mesto piva, so na svoj jedilnik dodali tudi jedi s to cenjeno lokalno sestavino.
Hišna slaščičarna nudi dnevno pripravljene sveže slaščice izpod rok sladščičarskih mojstrov. Razvajate se lahko s torticami, pecivi, piškoti in mnogimi drugimi dobrotami.
V Thermani Laško so vam na voljo tudi Hotelska restavracija Vrelec v Zdravilišču Laško, A la carte restavracija s teraso v Hotel Thermana Park Laško, Kavarna v Hotelu Thermana Par in Hotelu Zrdavilišče Laško ter Banketni in Bodermajer salon v Hotelu Zdravilišče Laško.

KAM NA IZLET ? 

 • Na bližnjem hribu Malič je vzletišče za jadralne padalce DJP Metulj in  DJP Albatros. Oddaljenost ca. 5 km. Pristanete lahko tik zraven hotela, kjer ste nastanjeni.
 • Celjska koča je oddaljena le 8 km in je zelo primerno za družine z majhnimi otroci. V ponudbi imajo tudi atraktivno bobkart stezo, ki obratuje v letnem in zimskem času. 
 • Izlet v Olimje, v najlepšo evropsko vasico, in si oglejte samostan. Med bivanjem lahko spoznate dobrote kozjanskega podeželja in se sprehodite po lepi naravi.
 • Ogled cerkve Marije Snežne in cerkve sv. Križa v 2 km oddaljeni vasici Svetini ali pohod do zadnjega prebivališča Alme M. Karlin, ki se nahaja tik nad Pečovnikom.
 • Domačiji Slapšak: ogled rudnika premoga.
 • Vesenjak v Laškem: domačija v Laškem, ki nudi jezdenje konjev, domačijia v neposredni bližini hotela nudijo možnost rekreativnega jahanja tako za otroke kot tudi odrasle pod nadzorom. 
 • Muzej Laško: v starem mestnem jedru Laškega, kjer si lahko ogledate stalne razstave.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (217)