k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za celodnevno kopanje v bazenskem kompleksu v 2 nadstropjih z razgledom!

od 7,00 €

# / 7
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za celodnevno kopanje v bazenskem kompleksu v 2 nadstropjih z razgledom!

od 7,00 €

Zaplavajte v notranjih nivojskih bazenih s popolno temperaturo vode 30 stopinj in ob tem uživajte v pogledu na Blejsko jezero!  Nad bazensko panoramo v dveh nadstropjih bodo navdušeni tako mali kot tudi veliki, starši pa se lahko sprostite tudi v masažni kopeli. V svetu savn so vam na voljo turška, finska in biosavna, vse tri pa imajo čudovit razgled. Z doplačilom lahko preizkusite tudi različne masaže in kopeli, ki bodo še dodatno prispevale k odličnemu počutju!

Možnost kopanja s celodnevnim savnanjem! Bazenski kompleks Wellnessa Živa obsega 6 bazenov s pogledom na Blejsko jezero.

BAZENI IN SAVNE wellnessa živa

BAZENSKI KOMPLEKS
Bazenski kompleks Wellnessa Živa je največji bazenski kompleks na Gorenjskem. V dveh nadstropjih vam ponuja 2 notranja termalna bazena, zunanji termalni bazen in masažno kad, za vaše najmlajše pa je tu notranji otroški termalni bazen. Spustite se po notranjem bazenskem toboganu, ki povezuje obe nadstropji. Vsi bazeni pa vam ponujajo čudovit razgled na Blejsko jezero, okoli katerega se na vzhodni strani v polkrogu vijejo termalni vrelci.

SAVNA
Nudijo savne z razgledom, ki imajo pogled na čudovito blejsko jezero, kjer se boste počutili kakor med oblaki. Ponujajo tudi pester savna program, kjer je vsak dan v tednu na voljo nekaj drugačnega in sicer lahko izbirate med turško savno s pridihom indije v ponedeljek, na voljo je mediteranski program v turški savni v torek, Choco-orange maska v bio savni v sredo, osvežilna maska v finski savni v četrtek, kremni piling malina v bio savni v nedeljo in še mnogo več.
Finska aroma savna: 70–90 °C, tradicionalna oblika potenja, vroča para je odličen način čiščenja in pomlajevanja telesa in duha.
Turška savna: s temperaturo 45–55 °C in izredno visoko vlažnostjo ustvarja paro, ki blagodejno deluje na povrhnjico kože, dihalne poti, pospeši cirkulacijo in sprosti napetost v mišicah.
Bio savna: s temperaturo cca 60 °C in višino vlage do 100 %, je najnovejša oblika tradicionalne finske savne, ki ima vgrajen rezervoar za vodo, ki v prostor vnaša dodatno vlago in s tem povečuje učinek potenja.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • celodnevno kopanje v največjem bazenskem kompleksu na Gorenjskem
 • kopanje v bazenih in whirlpoolu s čudovitim razgledom na Blejsko jezero
 • 2 nivojska bazena, ki sta med sabo povezana z razburljivim toboganom
 • v manjšem bazenčku bo poskrbljeno tudi za vaše najmlajše
 • vstopite v svet savn: finska, turška, Laconium, ogrevana ležišča ...
 • bazenski kompleks v dveh nadstropjih
 • možnost rojstnodnevne zabave za vaše najmlajše
 • možnost širokega nabora masaž

Pestra dodatna ponudba

Za otroke brezplačno

Dobro počutje

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Wellness Živa je del hotela Rikli Balance Hotel**** na Bledu. Wellness Živa se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji. Z doplačilom Wellness Živa poskrbi za holistično dobro počutje – širok nabor masaž, kopeli, savn in različnih neg telesa in obraza vas sprosti in polepša. V wellnessu nudijo tudi široko izbiro nege telesa in obraza. Pri lepotilnih negah uporabljajo kakovostne izdelke kozmetike Heaven.

KULINARIKA
V hotelu Rikili Balance Hotel**** lahko poskusite tradicionalne blejske specialitete, v restavracijah, kavarnah in barih. Kuharski mojstri pripravljajo jedi iz dnevno svežih, lokalni sestavin. Obiščite restavracijo Julijano ali restavracijo Panorama, kjer lahko uživate ob sezonski in slovenski kulinariki. V kavarni Park pa poskusite pristno originalno blejsko kremno rezino.

KAM NA IZLET ?

 • Blejski otok: najprepoznavnejša podoba Slovenije, kjer je bilo neko svetišče boginje ljubezni Žive
 • Blejski Grad: stoji na pečini nad Blejskim jezerom in je najstarejši grad na Gorenjskem
 • Vožnja s pletnjo: tradicionalni leseni čoln, katere izdelujejo domačini
 • Pokljuka: Koča na Uskovnici in Pot Rudno polje uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice
 • Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vogar, pot Stara Fužina-Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih
 • Slap Savica: eden izmed najlepših slapov v Sloveniji
 • Bohinjsko jezero: kjer so zanimive Cerkev sv. Duha in adrenalinski park
 • Bohinjska bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, Vodni park Bohinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (301)