HUDA CENA za celodnevno kopalno karto za Poletno ali Zimsko Termalno riviero!

11,50 €

prodani

Prodanih več kot 3000 kuponov

# / 9
HIT PONUDBA

HUDA CENA za celodnevno kopalno karto za Poletno ali Zimsko Termalno riviero!

11,50 €

prodani

Prodanih več kot 3000 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Poletna ali Zimska Termalna riviera Term Čatež vabita na razvajanje s številnimi bazeni, whirlpooli, slapovi in masažnimi ležišči ter tobogani za adrenalinske navdušence. 10.000 m² termalnih vodnih površin omogoča zabavo za vse generacije. Najmlajši bodo še posebej uživali v otroških bazenih in z veseljem raziskovali vznemirljivo gusarsko ladjo ter gusarski stolp.

Vaši najmlajši bodo še posebej uživali na toboganih, v gusarskem svetu pa jih čaka prava pustolovščina!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x celodnevna kopalna karta za Zimsko ali Poletno Termalno Riviero Terme Čatež za 1 osebo nad 5 let

  • unovčljivo vse dni v tednu
  Preberi vse

  HUDA CENA

  11,50 €

  Vrnemo 0,06 €

ZIMSKA ali poletna TERMALNA RIVIERA terme čatež

Poletna Termalna riviera vas bo navdušila z vodnimi atrakcijami in bazeni raznolikih oblik s temperaturo termalne vode od 26 do 36 °C. Najmlajši bodo gotovo navdušeni nad gusarskim otokom, malo starejši pa se lahko zabavajo na toboganih in bazenu z valovi. Največji val adrenalina boste doživeli na posebnem toboganu boomerang. Poletna Termalna riviera zajema še bazene s podvodnimi masažnimi šobami in olimpijski bazen. Za še več adrenalina obiščite vodni zabaviščni park, kjer boste na gusarskem stolpu padli s hitrostjo 5 m/s. Na voljo sta tudi minigokart in minigolf. 

Poleg Poletne Termalne riviere je na voljo tudi zimska, kjer lahko zaplavate v termalni vodi največjega pokritega kompleksa bazenov in odkrijete vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami. Pod tri kupole zimske Termalne riviere vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča in še mnogo več. Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki. Spustite se lahko v vodno doživetje na toboganu skakalnica ali kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij. Prehod do odprtih bazenov na poletni Termalni rivieri je možen z doplačilom preko povezovalnega mostu iz zimske Termalne riviere.

SAVNE
V sklopu zimske Termalne riviere pa vam je z doplačilom na voljo tudi Savna park z 8 tematsko različnimi savnami za neponovljive užitke na 1.500 m² površine. Savna park ponuja tudi prijetno kopanje v 2 ohlajevalnih in 2 relaksacijskih bazenih ter počitek na terasi. Za lepo obarvano polt so gostom na voljo različni solariji. Ne spreglejte tudi te NORE akcije za 3 urni obisk savna parka!

KULINARIKA
Ko vas vodni užitki številnih bazenov in toboganov utrudijo, si povrnite energijo z okusnim obrokom v samopostrežni restavraciji poletne Termalne riviere in restavraciji zimske Termalne riviere. V bogati gostinski ponudbi lahko izbirate med številnimi okusnimi jedilniki, osvežilnimi pijačami in domačim sladoledom. Iz njihove slaščičarne lahko izbirate številne slaščice, prava poslastica pa je nedvomno čateška kremna rezina. Pri bazenu z valovi se lahko še osvežite s hladno pijačo ali kavico in si potešite lakoto s sendvičem. Na zunaji poletni termalni rivieri se lahko posladkate tudi v Sleščičarni Urška ali pa uživate ob slastnih picah v restavraciji Grill. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • 2.300 m2 notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami
 • več kot 10.000 m2 zunanjih termalnih vodnih površin
 • izkusite adrenalin med nepozabnimi valovi ali na divji reki
 • pravo vodno doživetje na toboganu skakalnica ali kamikaza
 • drevo doživetij z grmenjem in dežjem pričara pravo tropsko nevihto
 • uživajte na počasni reki in vožnji na velikih obročih
 • za ljubitelje hitrosti: tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki
 • najmlajši bodo vzljubili gusarki otok, malce starejši pa tobogan boomerang

Dolga veljavnost kupona

Rezervacija ni potrebna

Za otroke brezplačno

Dobro počutje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv vse dni v tednu do vključno 31.8.2020.

DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE

brezplačen vstop za otroke do 4,99. leta starosti v spremstvu staršev

REZERVACIJA

Predhodna rezervacija ni potrebna.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

Kupon velja za Poletno ali Zimsko Termalno riviero. Prehod med rivierami je možen preko povezovalnega mostu z doplačilom po ceniku Term Čatež: 5 € za odraslo osebo, 3,50 € za otroka od 5. do 11,99. leta; za otroke do 4,99. leta je prehod brezplačen.


DELOVNI ČAS:
Poletna Termalna riviera vse dni v letu od konca aprila do konca septembra. 
Zimska Termalna riviera vse dni v letu od 9:00 do 21:00.

Opomba: Celoten kompleks Term Čatež (hoteli, apartmaji in bazeni) zaradi izrednih razmer ostaja zaprt do 30.4.2020.

VEČ O PONUDNIKU

Terme Čatež vabijo 365 dni v letu! Obiščete jih lahko v vsakem letnem času, saj imajo tako zimsko kot letno Termalno riviero. Izberite svoj sanjski dopust v enem izmed njihovih hotelskih kompleksov ali apartmajev, lahko pa uživate tudi v kampu, v šotorih v Indijanskih vasi ali v Gusarskem zalivu. Obiščete lahko tudi njihov casino ali adrenalinski park.
V sklopu zimske Termalne riviere pa vam je na voljo tudi Savna park z 8 tematsko različnimi savnami za neponovljive užitke na 1.500 m² površine. Savna park ponuja tudi prijetno kopanje v 2 ohlajevalnih in 2 relaksacijskih bazenih ter počitek na terasi. Za lepo obarvano polt so gostom na voljo različni solariji.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (185)

Ceneje ne najdeš nikjer!