Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za celodnevno kopalno karto v luksuznem kopališču na 450 m2!

12,00 €

# / 5

HUDA CENA za celodnevno kopalno karto v luksuznem kopališču na 450 m2!

12,00 €

Razvajajte se tako, kot so se antični Rimljani! V termalnem bazenskem kompleksu Rimskih term boste lahko uživali v blagodejnih vrelcih, ki imajo dokazano zdravilne učinke za telo. Sama lokacija kompleksa se nahaja v čudovitem objemu svežih gozdov, za še večjo wellness sprostitev pa priporočamo izmenično uporabo bazena in savn ter razvajanje s pilingi, knajpanjem in vrtičenjem zraka.

Bazenski kompleks na 450 m2 zajema notranji bazen in 4 notranje masažne bazene!

RIMSKE TERME

Bazenski kompleks se razprostira na kar 450 m2 in vsebuje notranji bazen (32°C), 4 notranje masažne bazene z vodnimi sedišči in vodnimi ležišči (35°C) in zunanji panoramski bazen, ki je povezan z notranjim bazenom (32°C).
Z doplačilom so na voljo tudi savne (finska, turška, infrardeča, bio zeliščna in tepiarium) in storitve Wellness centra Amalija, kjer so na voljo kopeli vodnih nimf, bogata bazenska ponudba, savne, frizerski salon in pestra ponudba masaž.

KULINARIKA
V restavracijah v Rimskih termah lahko z doplačilom uživate v sodobno pripravljenih jedeh, obogatenih z bogatim kulinaričnim izročilom, ali pa uživate ob čaju, rimskem vinu Malzum, odlični kavi, toplimi in hladnimi napitki ter slastnimi sladicami. Na voljo so À la carte restavracija Sofija, restavracija cesarja Ferdinanda, kavarna princese Viktorije, Lounge bar in bar ob bazenu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • uživanje v zdravilnih vrelcih za boljši imunski sistem in vitalnost
 • bazeni s termalno vodo od 32 do 35 °C - ena najbogatejših vod v Sloveniji
 • 4 notranji masažni bazeni z vodnimi sedišči in ležišči
 • voda v bazenih ima dokazano zdravilne učinke za telo
 • možnost rimske, turške, infrardeče in finske savne
 • wellness Amalija - možnost protibolečinskih, refleksnih masaž in neg
 • možnost izposoje brisače in kopalnega plašča
 • historični del vodnih nimf z avtentičnimi rimskimi kamnitimi kopelmi

Pestra dodatna ponudba

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Rimske Toplice »gnezdijo« v zavetju pod hriboma Stražnik (655 m) in Kopitnik (914 m). Dolino Rimskih Toplic obdajajo gozdnata pobočja okoliških hribov, ki nudijo zaščito pred vetrom in preveliko vročino, v sebi pa hranijo bujno vegetacijo eksotičnih rastlin z vseh kontinentov sveta. Tukaj domujejo svetovno znane orjaške sekvoje ali mamutova drevesa, kanadska čuga, japonska hiba, cipresa, tisa, kalifornijska cedra …
Rimske terme se lahko pohvalijo z bogato zgodovino. Zdravilnost naravnih virov so znali ceniti že Rimljani, ki so si kot prvi omislili bazene z mrzlo, toplo in vročo vodo. Nahajajo se v odlični legi v čudoviti dolini Savinje z neokrnjenimi gozdovi, ki blagodejno vpliva na kronična obolenja dihal.

KAM NA IZLET?

 • Radeče - Splavarjenje na Savi, ki ima več kot petstoletno tradicijo. Spoznali boste šege in navade splavarjev, okusili flosarski golaž in doživeli splavarski krst. Sprehodite se po mestu, znanem po papirni industriji. Priporočamo še sprehod do Gašperjevega kostanja, kjer  raste na nadmorski višini 520 m najdebelejši domači kostanj v Sloveniji.
 • Laško - Sprehodite se še po mestu Laško in spoznajte njegovo bogato kulturno ter zgodovinsko dediščino. Ogledate si lahko pivovarno Laško z degustacijo piva, spoznate tradicijo varjenja piva v Laškem, in si ogledate najsodobnejši postopek proizvodnje piva. Za konec pa obiščite še muzej Laško.
 • Steklarna Rogaška slatina: ogledate si lahko proizvodnjo stekla in nakupite steklene izdelke.
 • Grafični muzej: kjer si lahko ogledate stalne in gostujoče razstave.
 • Čokoladnica Olimje: v Podčetrtku, kjer si lahko ogledate proizvodnjo čokolade in jo tudi okusite.
 • Minoritski samostan Olimje: kjer so menihi pustili svoj pečat kulture, umetnosti in lekarništva.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (148)