Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za celodnevno vstopnico za največji vodni park na slovenski obali!

od 7,90 €

# / 6
HIT PONUDBA

HUDA CENA za celodnevno vstopnico za največji vodni park na slovenski obali!

od 7,90 €

Največji vodni park na slovenski obali vabi! Prav vsak bo našel nekaj zase, saj je na voljo bogata izbira vodnih užitkov in radosti v notranjih bazenih, ki so primerni za vse generacije in bodo zaradi tega ugodili prav vsem željam. Izjemno pestra izbira vodnih užitkov v notranjih bazenih s sladko in slano vodo!

Izjemno pestra izbira vodnih užitkov v notranjih bazenih s sladko in slano vodo! Cela družina se bo predajala vodnim užitkom cel dan.

Aquapark Žusterna

Največji vodni park na slovenski obali obsega 1.200 m² notranjih površin. Sprostili se boste lahko v bazenih z morsko ali sladko vodo in se zmasirali v whirpoolu. Najmlajšim je na voljo otroški notranji bazen z igrali in tobogan za veselo spuščanje v vodo. Notranji bazeni zajemajo otroški bazen z igrali (T vode 30 °C), whirpool (T vode 34 °C) in športni bazen z ogrevano slano vodo.

KULINARIKA
Ko vas vodni užitki utrudijo, si povrnite energijo v bazenskem baru Mayflower. V sklopu hotela se nahaja restavracija in kavarna Capa, kjer boste lahko uživali v italijanskih ali drugih jedeh na terasi s pogledom na morje. Pričakujejo vas z raznovrstno kulinarično ponudbo in izbranimi vini, kuharski mojstri pa vas bodo razvajali s tradicionalnimi slovenskimi jedmi in mediteransko kuhinjo. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • izjemno pestra izbira vodnih užitkov na 1.200 m² površin bazenov
 • uživajte v whirpoolu s temperaturo vode 34°C
 • ogreta voda v bazenu s toboganom za zabavne spuste
 • grela vas bo voda v bazenu s podvodnimi masažami in tremi whirlpooli
 • najmlajši bodo uživali v notranjem bazenu z igrali
 • rekreativcem namenjen športni bazen z ogrevano slano vodo
 • brezplačno javno parikirišče v bližini

Za otroke brezplačno

Družinam prijazno

Preizkušen paket

Hit poletja

VEČ O PONUDNIKU

Aquapark hotel Žusterna ponuja gostom številne vodne radosti v Aquaparku Žusterna, največjem vodnem parku na slovenski obali. S pestro izbiro vodnih užitkov v notranjih in zunanjih bazenih z morsko in sladko vodo predstavlja zabavo za vse generacije. Sprostitev boste našli čisto vsi, še posebno dobro pa se tu počutijo družine z otroki. Najmlajši bodo naši svoj kotiček na zunanjem igrišču za otroke in v miniklubu, kjer bo z njimi ustvarjal klovn Berni. Obiščete lahko tudi wellness center kjer so na voljo savna, solarij, fitnes in krioterapija. V SpaRitual salonu tajskih masaž vas bodo razvajali s tradicionalnimi tajskimi in drugimi masažami.

KAM NA IZLET?

 • Izola: v bližini je staro mediteransko mestece, kjer se pristna tradicija ribištva in vinarstva, mistični sledovi preteklosti ter prijaznost domačinov stapljajo v nepozaben mozaik doživetij. Temperamentni utrip mesta in romantični značaj kar vabita v svoje naročje.
 • Portorož: ponuja vse – najobsežnejšo ponudbo wellnessa v Evropi, peščene plaže, marino, čar starega kopališča, trendovske klube tik ob morju in prefinjene restavracije ter domačne gostilnice, kjer ves dan gori ogenj v kaminu.
 • Grad Socerb slovi po svojem znamenitem gradu, ki kot orlovsko gnezdo bdi nad rižansko in osapsko dolino. Začetki gradu segajo v 13. stol. Z njegove razgledne ploščadi se ponuja čudovit razgled na Tržaški in Koprski zaliv. 
 • Škocjanski zatok je največje polslano močvirje v Sloveniji, velikega ekološkega pomena ter izjemne botanične, zoološke in krajinske vrednosti. V njem so opazili več kot 200 različnih vrst ptic, nekatere med njimi so ogrožene.
 • Krajinski park Strunjan: kjer si lahko ogledate in tradicionalen način pridobivanja soli. 
 • Predjamski grad: v 123 m visoko skalnato steno vpet 800 let star grad.
 • Postojnska jama: po jami vas zapelje jamski vlakec, da lahko uživate v pogledu na več kot 5 km dolgo jamo z večimi dvoranami in si ogledate edinstveno živalsko vrsto, človeško ribico.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (184)