Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za celodnevno vstopnico za največji vodni park na Hrvaškem!

od 19,20 €

# / 14

HUDA CENA za celodnevno vstopnico za največji vodni park na Hrvaškem!

od 19,20 €

Istralandia – najzabavnejša voda v Istri, 3. najboljši vodni park v Evropi in 5. najboljši na svetu! Preizkusite največji valovalni bazen v Sredozemlju s površino 2500 m2, 22 različnih atrakcij, vrhunski animacijski program ter mnogo restavracij in barov za sprostitev. Idealno za vso družino!

Med 3 najboljšimi vodnimi parki v Evropi! 12 toboganov, 6 bazenov, animacijski program in veliko več zabave vas čaka v izjemno priljubljenem vodnem parku!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • unovčljivost od 15.6. do vključno 25.7. ali od 1. do vključno 15.9.2021
 • zabavno animacijski program
 • uporaba vseh atrakcij in bazenov
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen wifi

VODNI PARK ISTRALANDIA

Istralandia z 80.000 m2 površine, od tega 6000 m2 vodnih površin omogoča celodnevno zabavo za vse starosti in vse okuse. Otroci in mladi bodo uživali na divjih toboganih, starejše generacije pa lahko uživajo v bolj mirnih vodah. Izkoristite pester animacijski program, ki ga vodijo uspodobljeni animatorji. V bogati ponudbi lahko najdete tečaje plesa, turnirje, delavnice, igralnice, koncerte, šport, rekreacijo in ostale zabavne vsebine. 

Ob vodnem parku se nahaja brezplačno parkirišče za vse obiskovalce, z doplačilom pa so na voljo tudi ležalniki in senčniki, sun bed gazebo, uporaba omarice, box za pse in uporaba paviljona za do 8 oseb.

HYDROMASSAGE POOL
Plavajte in uživajte v hidromasažnih bazenih. Zgornji nivo je s hidromasažnimi klopmi in ležišči namenjen popolni sprostitvi, v vodi na spodnjem nivoju pa najbolj uživajo plavalci. Oba sklopa povezuje slap. Bazen ima površino 900 m2 in globino 1,30 m.

WAVE POOL
Bazen z valovi je zamišljen kot dinamičen prostor, kjer se popolnoma mirna voda spremeni v bazen, poln vznemirjenja in izzivov z valovi različnih oblik in velikosti. Bazen ima površino neverjetnih 2.500 m2 in globino od 0-1,80 m.

ESCAPE HOLE
Čudovit razgled in doživetje na toboganu Escape Hole. Spust se začne z vizualnimi učinki, nato ponuja razgled po celotnem vodnem parku in se konča z veličastnim vsrkanjem v lijak.

CRAZY HILLS
Skupni spust po Crazy Hills. Na voljo je šest vzporednih stez, po katerih lahko s prijatelji in družino tekmujete v hitrosti. Vsak vzpon vas še dodatno požene za divji pristanek v bazen.

BUNGA HOLE
S kar 127 m dolžine je Bunga Hole prvi tobogan z avdio in vizualnimi učinki na evropski celini! Doživite vznemirljiv spust skozi zaprto cev, osvetljeno s pisanimi lučmi. Vrh tega spiralnega vodnega tobogana prav tako ponuja veličasten razgled na okolico.

FAMILY RAFTING
Tobogan nudi dinamičen spust na okroglem gumijastem raftu, kjer je prostora za štiri. Po zabavnem spustu pa poletite v pristajalni bazen.

FANTASY HOLE
Prepustite se zabavni vožnji z gumijastim čolnom po zaprtem toboganu, v paru s prijateljem ali družinskim članom. Ves čas vožnje pa uživajte v čarobnih lučkah.

SKY RIVER
Uživajte v spustu na gumijastem raftu, ki je zabavna simulacija spusta po deroči reki. Tobogan vključuje kombinacijo odprtih in zaprtih cevi s svetlobnimi efekti.

SPACE COMBO
Spust po najdaljšem toboganu je dinamična vesoljska avantura z vizualnimi učinki. Gumijasti čolni vas popeljejo po odprtih in zaprtih ceveh ter vesoljskih ladjah.

BLACK KAMIKAZA
Black Kamikaza je vodni tobogan zaprtega tipa, kjer boste med strmim spustom z gumijasto blazino doživeli eno najbolj vznemirljivih voženj v Aquaparku Istralandia.

FLYING BOATS
Po tem hitrem toboganu se spustite v gumijastem raftu dvosedu. Občutki med hitrim spustom upravičijo ime »leteči čolni«, zaključek v pristajalnem izteku pa je povsem varen in miren.

FREE FALL
Tobogan z zaletišča na 27 metrih višine nudi prekrasen pogled na lepote okoliške Istre, nato pa sledi nepozaben adrenalinski spust. Najvišji tobogan na Hrvaškem je ponos Aquaparka Istralandia

SPACE ROCKET
Spust po Space Rocketu, najhitrejšem toboganu Aquaparka Istralandia, vam bo vzel sapo. Zaprti tobogan zagotavlja pravo adrenalinsko doživetje.

TOP GUN
Top Gun sta dve vzporedni zaprti toboganski cevi, iz katerih vas izstreli kot iz topa, nato pa se potopite v pristajalni bazen. Top Gun je pravi tekmovalni poligon v dolžini skokov, kjer lahko sodeluje vsa družina.

FAMILY POOL
Family Pool je blizu Kids Spray Arene, da lahko med nadziranjem otrok plavate in se prepustite inovativni tehnologiji vodnih masaž. Ta bazen je zaradi prozornih sten tudi nepogrešljivo mesto za fotografiranje!

SPRAY KIDS ARENA
Spray Kids Arena je pisano otroško kraljestvo z interaktivnimi škropilniki in igralnico, kjer lahko otroci izzovejo vrstnike na zabavno tekmovanje.

KIDS JUMPING POOL
Bazen s tremi metri globine je prava vodna oaza zabave in obilice smeha za otroke vseh starosti! Vključuje tudi tri nivoje skakalnic (0,5 m, 1 m in 1,5 m).

PIRATE LAGOON
Velik bazen z globino do 40 cm je namenjen varni in brezskrbni zabavi otrok vseh starosti. Njihov vodni svet jih razveseljuje s številnimi atrakcijami, kot so vodni grad, gusarska ladja, tobogan s štirimi stezami in igralnica na vodi.

MINI SURF
Mini Surf je širok tobogan s štirimi stezami blagega nagiba, po katerem se otroci neštetokrat in povsem varno spustijo v plitvino otroškega bazena.

PIRATE CASTLE
Naj otroci raziskujejo piratsko ladjo in tobogan hobotnico. Na vsakem koraku jih čakajo smeh in presenečenja, kot so naprave za škropljenje, vodni topovi in ogromno vedro z vodo.

SEA HOLE
Tobogan vam poleg svetlobnih postreže še z nepozabnimi zvočnimi efekti in drugimi zabavnimi presenečenji med adrenalinskim spustom po zaprti cevi.

ANIMACIJSKI PROGRAM
Poleg omenjenih vodnih atrakcij boste lahko uživali v animacijskem programu kjer vas čaka veliko število dodatnih vsebin. Tu vas čakajo športni turnirji, tekmovanja, aqua aerobika, zabavne zabave s peno in podobno, najmlajši pa so idealni za različne delavnice, karnevale, klovne in igralnice.

KULINARIKA (doplačilo)
Aquapark Istralandia nudi vsakemu gostu izbiro prehrane po njegovem okusu, zato v restavracijah najdete ponudbo celovitih zdravih obrokov, vključno z raznovrstnimi solatami in sadjem. Prav tako so v ponudbi jedi z žara, hitra prehrana, kot so burgerji in pizze, ter sladoled, vaflji, palačinke in druge sladice vseh vrst.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • nam najbližji vodni park in največji vodni park Hrvaškem
 • več kot 2 km vodnih cevi in toboganov različnih dimenzij
 • bazeni, atrakcije, restavracije in bari
 • tobogan z gumijastimi obroči in brzicami, vodne drče različnih dolžin
 • dvonivojski masažni bazen bo odlična sprostitev za odrasle
 • otroški bazen z vodnim dvorcem in toboganom za brezskrbno igro
 • na voljo so igrišča za odbojko ali nogomet na mivki
 • animacijski program-vodna aerobika in glasba
 • za varnost je vedno poskrbljeno s prisotnostjo usposobljenih reševalcev

Rezervacija ni potrebna

Odličen nakup

Adrenalin

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Vodni park Istralandia  – ta zanimiv vodni svet, ki se razteza na 81.000 m2, se nahaja le pet kilometrov od obale na izhodu iz istrskega Y (izhod Novigrad-Nova Vas), na cesti med Novigradom in Brtoniglo. Vodni park Istralandia je namenjen družinam z mlajšimi in starejšimi otroki, ki bodo  dozo adrenalina in zabave našli tudi na otroškem stolpu.

Večkrat nagrajeni Aquapark Istralandia se je po oceni Tripadvisor v letu 2020. uvrstil na 3. mesto najboljših vodnih parkov Evrope in na 5. mesto na svetu, zato je brez dvoma zanimiv za obisk tako otrokom kot odraslim.

Poleg zgornjih nagrad se Istralandia po novem ponaša tudi s priznanjem Evropske zvezde, ki ga podeljuje najbolj znana evropska revija, specializirana za zabaviščne parke, nemška KIRMES Park Magazine, in je hkrati tudi najpomembnejše evropsko priznanje za vrhunske dosežke v industriji zabave.
Istrskega vodnega parka niso spregledali niti na amsterdamskem sejmu Euro Attractions Show (EAS 2018), kjer so ga razglasili za 5. najboljši vodni park v Evropi, njegov Sea Hole pa se je zavihtel na 4. mesto med najboljšimi družinskimi tobogani.

Na IAAPA EXPO EUROPE Paris 2019 u suradnji i domaćinstvom Kirmes & Park Revue International u tematskom parku „Parc Asterix“ , Plailly , Paris dodijeljena nam je nagrada European Star Award 2019 –Europe's Best thrill water slide za osvojeno 3 mjesto u kategoriji najuzbudljivijih europskih vodenih tobogana.
V Aquaparku Istralandia so na te nagrade in priznanja izjemno ponosni, saj potrjujejo njihove posebne dosežke in inovativnost.

KAM NA IZLET?

 • raziščite morski svet jadranskega morja v morskem akvariju v Novigradu
 • muzej Lapidarij z zbirko kamnitih spomenikov in z Mauricijevim ciborijem iz 8. stoletja
 • obzidje s stolpi in nekdanjimi glavnimi mestnimi vrati
 • galerija Riga v pritličju stare palače družine Rigo
 • v Novigradu se vse leto odvijajo številne prireditve, od gastronomskih in glasbenih festivalov do umetniških in športnih prireditev. Poskusite dnevne surove ribje specialitete, bolj znane kot sredozemski Sashimi, v restavraciji Damir & Ornella v starem mestnem jedru Novigrada ali doživite najlepši sončni zahod v Coffee & Wine bar Vitriol
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (152)