Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za celodnevno vstopnico za največji vodni park na Hrvaškem!

od 16,90 €

# / 16
HIT PONUDBA

HUDA CENA za celodnevno vstopnico za največji vodni park na Hrvaškem!

od 16,90 €

Istralandia – najzabavnejša voda v Istri in 2. najboljši vodni park v Evropi! Preizkusite največji valovalni bazen v Sredozemlju s površino 2500 m2, 12 različnih toboganov, med katerimi najdete tobogan Free Fall s spustom z višine 27 m, atrakcije žaba, hobotnica in klovn za najmlajše, animacijski program ter 6 restavracij in barov.

12 toboganov, 6 bazenov, animacijski program in veliko več zabave vas čaka v izjemno priljubljenem vodnem parku!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • zabavno animacijski program
 • brezplačno parkirišče
 • kuponi so unovčljivi od 1.9. do vključno 14.9.2019.

vodni park istralandija

Istralandia z 80.000 m2 površine, od tega 4.500 m2 vodnih površin omogoča celodnevno zabavo za vse starosti in vse okuse. Otroci in mladi bodo uživali na divjih toboganih, starejše generacije pa lahko uživajo v bolj mirnih vodah. Izkoristite pester animacijski program, ki ga vodijo uspodobljeni animatorji. V bogati ponudbi lahko najdete tečaje plesa, turnirje, delavnice, igralnice, koncerte, šport, rekreacijo in ostale zabavne vsebine. NOVOST v letu 2019: tobogan Space Combo!

V parku je tudi amfiteater primeren za različne priložnosti: koncerte, prireditve z različnimi zanimivimi nastopi animatorjev za otroke in odrasle s kapaciteto 500 sedišč. Ob vodnem parku se nahaja brezplačno parkirišče za vse obiskovalce, z doplačilom pa so na voljo tudi ležalniki, uporaba omarice, box za pse in uporaba paviljona za do 8 oseb.

BAZENI
Bazeni Istralandie ponujajo veliko več od osvežitve in rekreativnega plavanja. Skupno 6 bazenov zajema valovalne, hidromasažne in otroške bazene. V valovalnem bazenu se boste počutili kot v oceanu, lahko pa izberete manjše valove in uživate na blazini s knjigo v roki. 
Hidromasažni bazen tvorita dva sklopa, ki ju povezuje slap. Zgornji nivo je s hidromasažnimi klopmi in ležišči za sproščanje, umaknjenimi v zalivčke, namenjen sprostitvi, v vodi na spodnjem nivoju pa najbolj uživajo plavalci.
Velik in plitek bazen je namenjen varni in brezskrbni zabavi otrok vseh starosti. Njihov vodni svet jih razveseljuje s številnimi atrakcijami, kot so vodni grad, gusarska ladja in tobogan z več stezami.

TOBOGANI
Čaka vas 12 toboganov za ljudi vseh starosti. Uživali na boste na odprtih ali zaprtih toboganih različnih višin in dolžin. Izbira vodnih toboganov je res velika: od tistih za najmlajše, ki vsebujejo zanimivosti otroških bazenov, toboganov, vodnih gradov, vse do tistih malo večjih, kjer se cela družina spušča v gumijastih čolnih po zabavnih in razigranih brzicah, kjer seveda ne manjka zvočnih in svetlobnih učinkov. 

ANIMACIJSKI PROGRAM
Poleg omenjenih vodnih atrakcij boste lahko uživali v animacijskem programu kjer vas čaka veliko število dodatnih vsebin. Tu vas čakajo športni turnirji, tekmovanja, aqua aerobika, zabavne zabave s peno in podobno, najmlajši pa so idealni za različne delavnice, karnevale, klovne in igralnice.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • nam najbližji vodni park in največji vodni park Hrvaškem
 • več kot 1,6 km vodnih cevi in toboganov različnih dimenzij
 • 6 bazenov, 12 toboganov, 6 restavracij in barov
 • tobogan z gumijastimi obroči in brzicami, vodne drče različnih dolžin
 • dvonivojski masažni bazen bo odlična sprostitev za odrasle
 • otroški bazen z vodnim dvorcem in toboganom za brezskrbno igro
 • na voljo so igrišča za odbojko ali nogomet na mivki
 • animacijski program-vodna aerobika, funny brass band, pena party
 • za varnost je vedno poskrbljeno s prisotnostjo usposobljenih reševalcev

Rezervacija ni potrebna

Odličen nakup

Adrenalin

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Vodni park Istralandia  – ta zanimiv vodni svet, ki se razteza na 81 000 m2, se nahaja le pet kilometrov od obale na izhodu iz istrskega Y (izhod Novigrad-Nova Vas), na cesti med Novigradom in Brtoniglo. Vodni park Istralandia je namenjen družinam z mlajšimi in starejšimi otroki, ki bodo  dozo adrenalina in zabave našli tudi na otroškem stolpu.

Večkrat nagrajeni Aquapark Istralandia se je po oceni Tripadvisor v letu 2018. uvrstil na 2. mesto najboljših vodnih parkov Evrope in na 6. mesto na svetu, zato je brez dvoma zanimiv za obisk tako otrokom kot odraslim.

Poleg zgornjih nagrad se Istralandia po novem ponaša tudi s priznanjem Evropske zvezde, ki ga podeljuje najbolj znana evropska revija, specializirana za zabaviščne parke, nemška KIRMES Park Magazine, in je hkrati tudi najpomembnejše evropsko priznanje za vrhunske dosežke v industriji zabave.
Istrskega vodnega parka niso spregledali niti na amsterdamskem sejmu Euro Attractions Show (EAS 2018), kjer so ga razglasili za 5. najboljši vodni park v Evropi, njegov Sea Hole pa se je zavihtel na 4. mesto med najboljšimi družinskimi tobogani.

Na IAAPA EXPO EUROPE Paris 2019 u suradnji i domaćinstvom Kirmes & Park Revue International u tematskom parku „Parc Asterix“ , Plailly , Paris dodijeljena nam je nagrada European Star Award 2019 –Europe's Best thrill water slide za osvojeno 3 mjesto u kategoriji najuzbudljivijih europskih vodenih tobogana.
V Aquaparku Istralandia so na te nagrade in priznanja izjemno ponosni, saj potrjujejo njihove posebne dosežke in inovativnost.

KAM NA IZLET?

 • raziščite morski svet jadranskega morja v morskem akvariju v Novigradu
 • muzej Lapidarij z zbirko kamnitih spomenikov in z Mauricijevim ciborijem iz 8. stoletja
 • obzidje s stolpi in nekdanjimi glavnimi mestnimi vrati
 • galerija Riga v pritličju stare palače družine Rigo
 • v Novigradu se vse leto odvijajo številne prireditve, od gastronomskih in glasbenih festivalov do umetniških in športnih prireditev. Poskusite dnevne surove ribje specialitete, bolj znane kot sredozemski Sashimi, v restavraciji Damir & Ornella v starem mestnem jedru Novigrada ali doživite najlepši sončni zahod v Coffee & Wine bar Vitriol
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (213)