Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za celodnevno kopanje v zunanjih in notranjih bazenih!

10,90 €

# / 9
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za celodnevno kopanje v zunanjih in notranjih bazenih!

10,90 €

Therman Parku – eden izmed najsodobnejših termalnih centrov pri nas. Užijte sprostitev v blagodejni termalni vodi pod magično in edinstveno stekleno kupolo ali zaplavajte v zunanjih bazenih, ki so povezani z zunanjimi. Odpočili se boste lahko na ležalnikih zunaj ali znotraj kupole.

Gremo na kopanje v Laško! Preizkusite kar 160-letno termalno tradicijo.

Termalni Center Thermana Park Laško

Plavanje v termalni vodi Laško poživlja, revitalizira in razstruplja. Že iz zgodovine so znani terapevtski učinki naše naravne termalne vode, saj deluje ugodno na celo telo. Glavne odlike Termalnega Centra so raznovrstne in navdihujoče vodne sprostitve pod čudovito stekleno kupolo, ki množi sončne žarke za večerne magične trenutke. Ob petkih in sobotah nočno kopanje do 23. ure.
Thermana Park Laško je sestavljen iz dveh delov, in sicer iz notranjega kopališča pod stekleno kupolo in zunanjih bazenov.
Pod stekleno kupolo so na voljo: bazen z valovi (31 °C), rekreacijsko-masažni bazen s slapovi in talnimi izviri (32 °C), hitra reka (32 °C), otroško vodno zabavišče (32 °C), trije whirlpooli nad bazenom (34 °C), Kneippov kotiček in tobogan.
Na zunanjih površinah so na voljo: rekreacijsko-masažni bazen, ki je povezan z notranjim (32 °C), plavalni bazen (26–27 °C), otroški bazen (32 °C), kristalni bazen (32–34 °C), vodna drča in tobogan.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • Thermana Laško z več kot 160-letno tradicijo termalne ponudbe
  • notranji bazeni pod edinstveno stekleno kupolo in zunanji bazeni
  • preizkusite masažne bazene, bazene z valovi, deročo reko in whirpoole
  • tako v notranjem kot zunanjem delu se boste lahko spuščali po toboganu
  • preprosto zaplavajte iz notranjih v zunanje bazene
  • uživali boste v termalni vodi s številnimi blagodejnimi učinki za zdravje
  • preizkusite lahko 7 različnih savn v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega

Podjetje s tradicijo

Za otroke brezplačno

Dobro počutje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Thermana, nekdaj znana kot Zdravilišče Laško, je s svojo bogato, več kot 160-letno tradicijo eno pomembnejših slovenskih naravnih zdravilišč in obenem turističnih centrov, ki v svoji ponudbi uveljavlja kakovost bivanja in kulturo zdravega načina življenja. Thermana je družba dobrega počutja in je eno pomembnejših slovenskih turističnih podjetij, ki v svoji ponudbi uveljavlja kakovost bivanja, kulturo zdravega načina življenja in je kot zdravilišče posebej namenjeno ljudem, ki imajo težave z gibanjem ali bi se tem težavam želeli izogniti. 

Poleg notranjih bazenov je na voljo tudi Savna Center, ki se razprostira na 675 m2, v njem pa lahko obiščete sedem savn, zgrajenih v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega. Na voljo so finske savne v obliki hiše Kozjanskega, z elementom ognja in zunanja savna Kristal, parna savna v obliki kotla za varjenje piva, infrardeča savna v obliki vagona, Laconium z aromo lipe in savno Sanarium. Ob savnah se nahajata tudi manjši ohlajevalni bazen in bazen z ogrevano termalno vodo in masažnimi šobami.

KULINARIKA
Hrana Thermane Laško nosi pečat avtohtonih slovenskih jedi svojega okoliša. Je dnevno sveže pripravljena, iz sezonskih, lokalno pridelanih sestavin. Ker je Laško mesto piva, so na svoj jedilnik dodali tudi jedi s to cenjeno lokalno sestavino.
Hišna slaščičarna nudi dnevno pripravljene sveže slaščice izpod rok sladščičarskih mojstrov. Razvajate se lahko s torticami, pecivi, piškoti in mnogimi drugimi dobrotami.
V Thermani Laško so vam na voljo tudi Hotelska restavracija Vrelec v Zdravilišču Laško, A la carte restavracija s teraso v Hotel Thermana Park Laško, Kavarna v Hotelu Thermana Par in Hotelu Zrdavilišče Laško ter Banketni in Bodermajer salon v Hotelu Zdravilišče Laško.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (172)