HUDA CENA za celodnevno kopanje v notranjem termalnem parku v Prlekiji!

od 5,90 €

prodani

Prodanih 78 kuponov

# / 9
ISKANO

HUDA CENA za celodnevno kopanje v notranjem termalnem parku v Prlekiji!

od 5,90 €

prodani

Prodanih 78 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

+

1/

Poglej kontaktne podatke

Privoščite si sproščujoč in zabaven dan v termah, ki se ponašajo z naslovom NAJ KOPALIŠČE 2016 in 2017 v kategoriji srednje velikih termalnih kopališč. Pestra ponudba vodnih površin, masažni efekti in preprosto uživanje v blagodejni termomineralni vodi vas bo sprostilo od napornega vsakdana in okrepilo vaše telo. 

Vodna zabava na kar 600 m2 vodnih površin! Čaka vas 5 notranjih bazenov v termah, ki se ponašajo z naslovom NAJ KOPALIŠČE 2016 in 2017!

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x celodnevna kopalna karta za 1 odraslo osebo za Termalni park Bioterme

  Preberi vse

  HUDA CENA

  7,50 €

  Vrnemo 0,04 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x celodnevna kopalna karta za 1 otroka od 5. do 14,99. leta za Termalni park Bioterme

  Preberi vse

  HUDA CENA

  5,90 €

  Vrnemo 0,03 €

Termalni park Bioterme

V hladnejših mesecih so na voljo notranje površine termalnega parka Bioterme. V pokritem bazenskem kompleksu je na voljo 600 m2 vodnih površin v 5 notranjih bazenih s temperaturo vode med 29°C in 34°C.
Posebnost Bioterm je termomineralna voda, ki izvira iz dveh vrtin globine 2.273 m in 1.537 m. Ob izviru ima med 42°C in 51°C . Voda je čista, brez primesi, visokokakovostna, hipertermalna, topla ter bogata z natrijem, kalijem in hidrogenkarbonatom. Zaradi balneoloških značilnosti je primerna za rekreacijske, športne in zlasti zdravstvene namene, saj blagodejno vpliva na ohranjanje funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice.

KULINARIKA
V termalnem parku je tudi samopostrežna restavracija z bogato izbiro jedi in pijač. Prijeten ambient ter bogata ponudba tradicionalnih prleških in slovenskih jedi, mediteranske hrane in prefinjenih flambiranih specialitet lahko zadovoljita vsak okus.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • visokokakovostna hipertermalna voda, bogata z natrijem, kalijem in hidrogenkarbo
 • 600 m2 vodnih površin v 5 notranjih bazenih (T vode 29 °C-34 °C)
 • hitra reka, masažni bazeni, terasa za sončenje in zelene travne površine
 • možnost finske, turške, infrardeče in zeliščne savne
 • možnost masaž različnih masažnih tehnik
 • raziščite lepo okolico, prepleteno s kolesarskimi in pohodniškimi potmi

Pameten nakup

Dobro počutje

Družinam prijazno

Za zdravje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv vse dni v tednu od 12.3. do vključno 29.3.2018, od 3.4. do vključno 26.4.2018 in od 3.5. do vključno 31.5.2018.

DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE

brezplačno za otroke do 4,99. leta

MOŽNA DOPLAČILA

10 € kavcija za brisačo

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

Termalni park je odprt vsak dan 8.00-21.00, razen v petek in soboto od 8.00-22.00.

VEČ O PONUDNIKU

Termalni park Bioterme se nahaja ob Hotelu Bioterme****. Poleg notranjih kopalnih površin se boste ljubitelji savn lahko razvajali v finski, turški, infrardeči in zeliščni savni. Po savnanju si lahko ob prijetni glasbi in čaju privoščite počitek v kotičku za sproščanje, ki sprejme 40 obiskovalcev, ali pa se predate blagodejnim učinkom hidromasažnega bazena. Ohladite se lahko v bazenu, ki ima temperaturo 19 stopinj, ali pa se sprostite na terasi, ki je rezervirana samo za obiskovalce savn. Na terasi se nahaja suha finska savna s temperaturo 80°C. Hotelskim in zunanjim gostom so na voljo različne tehnike masaž, s katerimi boste vzpostavili ravnovesje telesa, duha in dobrega počutja. Vadba v sodobno opremljenem fitnes centru je primerna za vsa življenjska obdobja, oba spola in različne stopnje telesne pripravljenosti.

KAM NA IZLET?
Območje Bioterm je že od leta 1976 zaradi svojih naravnih lepot razglašeno kot krajinski park. Tako naravni park Bioterme predstavlja nadstandard v turistični ponudbi. Obiščete lahko katero od turističnih kmetij, kjer boste lahko spoznali procese pridelave bio hrane, razposajeni in šegavi Prleki pa vam bodo z veseljem ponudili tudi pristno prleško kapljico ob spremljavi tradicionalne prleške tünke. Ljubitelji pohodništva bodo uživali v številnih urejenih poteh. Odpravite se po Grossmanovi poti, poimenovani po prvem slovenskem ljubiteljskem snemalcu ali pa po poti Cirila in Metoda, ki sta v teh krajih maševala in pokristjanjevala tukajšnje prebivalstvo.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (249)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!