k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo 7 dni v tednu:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob vikendih od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za celodnevno kopalno karto za Zimsko termalno riviero!

11,50 €

# / 6
HIT PONUDBA

HUDA CENA za celodnevno kopalno karto za Zimsko termalno riviero!

11,50 €

Zimska Termalna riviera Term Čatež vabi na razvajanje s številnimi bazeni, whirlpooli, slapovi in masažnimi ležišči. Svojevrstna atrakcija je bazen nepravilnih oblik, posebno doživetje pa predstavljajo bazeni in tobogani s številnimi avdio-vizualnimi efekti, ki bodo navdušili odrasle in otroke. Najmlajši bodo še posebej uživali v otroških bazenih in z veseljem raziskovali vznemirljivo gusarsko ladjo in gusarski stolp.

Vodni raj na več kot 2.300 m2! Zaplavajte v termalni vodi največjega pokritega kompleksa bazenov s številnimi vodnimi atrakcijami. NOVO, Letna Termalna Riviera delno odprta od 27.4.2018!

ZIMSKA TERMALNA RIVIERA terme čatež

Zaplavajte v termalni vodi največjega pokritega kompleksa bazenov in odkrijete vodni raj na več kot 2.300 mnotranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami. Pod tri kupole zimske Termalne riviere vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča in še mnogo več. Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki. Spustite se lahko v vodno doživetje na toboganu skakalnica ali kamikazaLjubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij.

LETNA TERMALNA RIVIERA (z doplačilom)
Letna Termalna Riviera se delno odpira 27.4.2018. Povezovalni most omogoča prehod med Zimsko in Letno Termalno riviero, ki vas bo navdušila z vodnimi atrakcijami in bazeni raznolikih oblik s temperaturo termalne vode od 26 do 36 °C. Najmlajši bodo gotovo navdušeni nad gusarskim otokom, malo starejši pa se lahko zabavajo na toboganih in bazenu z valovi. Največji val adrenalina boste doživeli na posebnem toboganu boomerang. Letna Termalna riviera zajema še počasno reko, bazene s podvodnimi masažnimi šobami in olimpijski bazen. Za še več adrenalina obiščite vodni zabaviščni park, kjer boste na gusarskem stolpu padli s hitrostjo 5 m/s. Na voljo sta tudi minigokart in minigolf.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 2.300 m2 notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami
  • sprostite se v whirlpoolih in preizkusite masažna ležišča
  • izkusite adrenalin med nepozabnimi valovi ali na divji reki
  • pravo vodno doživetje na toboganu skakalnica ali kamikaza
  • drevo doživetij z grmenjem in dežjem pričara pravo tropsko nevihto
  • uživajte na počasni reki in vožnji na velikih obročih
  • blagodejni učinki termalne vode, ki ima temperaturo od 26°C naprej
  • za ljubitelje hitrosti: tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki

Dolga veljavnost kupona

Rezervacija ni potrebna

Za otroke brezplačno

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Terme Čatež vabijo 365 dni v letu! Obiščete jih lahko v vsakem letnem času, saj imajo tako zimsko kot letno Termalno riviero. Izberite svoj sanjski dopust v enem izmed njihovih hotelskih kompleksov ali apartmajev, lahko pa uživate tudi v kampu, v šotorih v Indijanskih vasi ali v Gusarskem zalivu. Obiščete lahko tudi njihov casino ali adrenalinski park.
V sklopu zimske Termalne riviere pa vam je na voljo tudi Savna park z 8 tematsko različnimi savnami za neponovljive užitke na 1.500 m² površine. Savna park ponuja tudi prijetno kopanje v 2 ohlajevalnih in 2 relaksacijskih bazenih ter počitek na terasi. Za lepo obarvano polt so gostom na voljo različni solariji.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (230)