Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za celodnevno kopalno karto in nepozabno doživetje v vodnem parku!

od 5,80 €

# / 10
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za celodnevno kopalno karto in nepozabno doživetje v vodnem parku!

od 5,80 €

Odpravite se z družino ali s prijatelji na čofotanje v vodni park s 5 zvezdicami, kjer je zagotovljena edinstvena vodna zabava za vse člane družine! Bazeni so polnjeni z zdravilno termalno vodo. Temperatura zunanjega bazena je 36°C.  Sprostite se medtem, ko bodo vaši malčki uživali v kotičku za najmlajše ali pa si privoščite odlično in sveže pripravljeno hrano v restavraciji Vivae!

Nepozabne vodne dogodivščine v številnih bazenih: za potapljanje, z valovi, plavalni bazen in rekreacijski bazen z atrakcijami!

VODNI PARK AQUAE VIVAE

Vodni park Aqua Vivae ima 5 zvezdic in je nagrajen, zato je nepozabno vodno doživetje zagotovljeno. Prepustite se tradiciji Krapinskih Toplic in uživajte v zdravilni termalni vodi. Notranji in zunanji bazen sta povezano, kopanje v zunanjem bazenu pa je mogoče tudi pozimi, saj je temperatura vode 36°C. Bazeni so polnjeni z vodo, ki privre iz zemlje in je popolnoma čista voda brez klora.

REKREACIJSKI BAZEN Z ATRAKCIJAMI
Razprostira se na več kot 380 m2 v notranjem delu, temperatura vode pa je 34°- 35°C. Skupaj ima 37 vodnih atrakcij (slapovi, gejzirji, podvodne masaže) ki se periodično izmenjujejo v notranjem delu. Del rekreacijskega bazena je speljan kot divja reka, posebna atrakcija je tudi veliki vodni tobogan višine 5m in skupne dolžine steze 50 m. Sprostitev in zabava v rekreacijskem bazenu sta zagotovljeni!

BAZEN Z VALOVI
Adrenalina ne manjka niti v drugih bazenih, vendar je tu je še prav posebna atrakcija našega vodnega parka – bazen z valovi. Bazen sam proizvaja močne valove s pomočjo črpalk in uporabo 4 valovnih komor. Valovi so obiskovalcem na voljo ob vsaki polni uri, program pa traja 10 minut. Vsekakor je prav posebno doživetje občutiti velike oceanske valove v topli vodi vodnega parka Aquae Vivae. Privoščite si tudi sami to doživetje, ki je do sedaj navdušilo še vsakega obiskovalca.

BAZEN ZA POTAPLJANJE
Potapljaški bazen ima površino 23m2 in globino 4,5m . Stranske stene potapljaškega bazena so poslikane z globokomorskimi motivi za čimbolj prijetno in pristno potapljaško doživetje.

PLAVALNI BAZEN
Za tiste, ki iščejo in potrebujejo pravo rekreacijo imajo plavalni bazen 12,5 x 25 m. Temperatura vode je 27-28 °C, globina bazena pa je od 135 -185 cm.

ZUNANJI BAZEN
Bazen ima temperaturo 33-35 ° C in je obkrožen z veliko teraso s pogledom na dolino proti Zagrebu z veliko udobnimi ležalniki. V zunanjem bazenu se lahko kopate tudi pozimi.

KOTIČEK ZA NAJMLAJŠE
Otroški bazen površine 48m2 z dvema slapovoma, dvema pršiloma in tremi gejzirji in privlačnim mozaikom v tleh je pravo mesto za uživanje najmlajših obiskovalcev. Temperatura vode je 35°C. Poleg vodnih atrakcij v vodnem parku Aquae Vivae organizirajo igralnice z lego kockami in vlakci Brio, kjer lahko z obiljem tračnic otroci sestavljajo najrazličnejše proge. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • bazen za potapljanje, z valovi, plavalni bazen in rekreacijski bazen z atrakcija
  • nepozabne vodne dogodivščine v številnih bazenih
  • obiščite vodni park s 5*, ki je bil nagrajen s priznanjem kakovosti
  • zagotovljena edinstvena vodna zabava za vse člane družine
  • sprostite se med tem, ko bodo vaši malčki uživali v kotičku za najmlajše
  • privoščite gurmansko doživetje v restavraciji Vivae
  • temperatura zunanjega bazena je 36°C
  • toplice so od Ljubljane oddaljene 133 km, od Maribora 75 km in od Celja 66 km

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pestra dodatna ponudba

Za najmlajše

VEČ O PONUDNIKU

Vodni park Aqua Vivae s 5 zvezdicami se nahaja na Hrvaškem in zagotavlja popolno vodno zabavo v številnih notranjih in zunanjih bazenih z zdravilno termalno vodo. Termomineralna voda je pod stalnim nadzorom, ki obsega sledenje fizikalno-kemičnim parametrom in mikrobiološke ustreznosti, s strani oddelka za zdravstveni nadzor voda in vodooskrbo Hrvaškega zavoda za javno zdravstvo. 
Samopostrežna restavracija se nahaja ob bazenu in ponuja veliko različnih, vsak dan sveže pripravljenih jedi iz woka, pizz, več vrst solat in svežega sezonskega sadja. Vsak dan imajo v ponudbi tudi jedi brez glutena (pizze, slaščice) in nizkokalorične jedi.

Voda v parku je v prvi vrsti najboljša za ohranjanje dobrega zdravja in vitalnosti. Z željo, da obogatijo obstoječo ponudbo in vsebino Krapinskih Toplic so zgradili vodni park Aquae Vivae. Antični Rimljani so pri pri prehodu skozi to območje opazili, kako iz zemlje izvira topla, kristalno čista in pitna voda, imenovali so jo Aquae Vivae, živa voda.

Z odprtjem vodnega parka Aquae Vivae so približali živo vodo Krapinskih Toplic vsem obiskovalcem. S ponosom vedno lahko rečejo, da vodni park Aquae Vivae ne spušča emisij CO2 v okolje, da je prijatelj okolja in v skladu z izrekom Jakoba Badla iz leta 1867 služi v čast domovini in v korist človeštvu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (147)