k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za celodnevno kopalno karto za Vodni park Terme 3000!

8,90 €

# / 4
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za celodnevno kopalno karto za Vodni park Terme 3000!

8,90 €

Odpeljite se z družino v Moravske Toplice na zimsko polnjenje energije v ogromnem doživljajskem vodnem bazenskem kompleksu Term 3000, kjer se bodo naplavali in uživali tako odlični plavalci kot tudi rekreativni in tisti, ki imajo še rokavčke. Bogat otroški in zdravstveni animacijski program ter veliko zanimivih vodnih atrakcij.

Uživajte v vodnem parku, ki se vsako leto uvršča med najboljša velika slovenska termalna kopališča po oceni obiskovalcev!

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vsako leto se uvršča med najboljša velika slovenska termalna kopališča
  • prijetna temperatura vode od 28 do 38° C v ogrevanih bazenih
  • "črna" termomineralna voda, ki je najtoplejša v Sloveniji
  • blagodejno vpliva na kožo ter lajša bolečine revmatičnih in drugih tegob
  • zabava z divjo reko z brzicami in protitočnim plavanjem
  • v kompleksu tudi bazeni s plavalnimi stezami
  • sproščanje z vodno-zračnimi masažami, gejzirji in slapovi
  • otroški bazeni za prve plavalne zamahe in vodne otroške radosti
  • za otroke pripravljen animacijski program s Štrkom Vikijem

Rezervacija ni potrebna

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

TERME 3000
Otroke in mlade po srcu navdušuje doživljajski bazenski kompleks Term 3000, ki po svojih doživetjih slovi daleč naokoli. Odlikujejo jih številne vodne dogodivščine, številni bazeni, vodne masaže, manjši tobogani in tobogan s prostim padom. Značilna črna termomineralna voda Term 3000 ima blagodejne učinke na počutje, predvsem pri revmatskih tegobah in težavah z lokomotornim sistemom. Terme 3000 - Moravske Toplice so ene večjih term v Sloveniji in ponujajo spekter zabave za vse generacije.

KULINARIKA
Kopališko ponudbo dopolnjuje tudi raznolika ponudba gostinstva, športnih aktivnosti in wellnessa. Gostje bungalovov koristijo penzionsko restavracijo v Hotelu Termal, katere posebnost so avtohtone prekmurske jedi. V Termah 3000 se nahajata tudi à la carte Restavracija Prestige in Café Praliné, kjer je vedno moč poizkusiti lokalno kulinarično poslastico prekmursko gibanico in torto Praliné.

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Le nekaj korakov stran od Hotela Livada Prestige. Golf igrišču Livada se z 18 igralnimi polji razprostira na več kot 50 hektarjih in kot naravni park obdaja turistični kompleks Terme 3000 – Moravske Toplice. Posebnost Golf igrišča Livada je igralno polje številka 9, ki je najdaljše v Sloveniji. Po luknji št. 1, ki je najlažja in primerna za pravi začetek, se golfisti srečajo z vrsto vodnih ovir, širokimi čistinami, zanimivo oblikovanimi zelenicami in zahtevnimi ledinami. Poleg golfa so na voljo tudi druge športne aktivnost, kot so plavalni bazeni, igrišče za tenis, košarko, odbojko, nogomet, rokomet, badminton in hokej, izposoja koles, fitnes, jutranja telovadba, vodna gimnastika, nordijska hoja in igre na bazenu.

WELLNESS
Wellness center Thermalium je največji v tem delu Evrope. V bogati ponudbi raznovrstnih storitev izstopajo tiste, katerim je dodan ščepec Prekmurja – bučno olje, med, zelišča panonskih travnikov. Imajo tudi svoj Thai center z najsodobnejšo ponudbo tajskih masaž in anti-stresnih tretmajev. 

KAM NA IZLET
Okolica ponuja številne možnosti za zanimive izlete, odpravite se lahko na kulinarične izlete po Prekmurju, občudujete vinsko cesto Jeruzalem ali se z brodom odpravite na Otok ljubezni v Ižakovcih. Regija je znana tudi po lončarski obrti, obiščete pa lahko tudi Bukovniško jezero z adrenalinskim parkom, Krajinski park Goričko in nasad orhidej Ocean Orchids.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (171)