Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za celodnevno kopanje z možnostjo kosila v Termah Snovik!

od 9,50 €

# / 11
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za celodnevno kopanje z možnostjo kosila v Termah Snovik!

od 9,50 €

Odpravite se v najvišje ležeče terme v Sloveniji, obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami - v priljubljene Terme Snovik! Uživajte v termalni vodi, ki je priznana kot naravno zdravilno sredstvo. Primerna je za kopanje in pitje, dobro vpliva na kosti, kožo in prebavo. Sprostite se v notranjih bazenih in masažnem bazenu, možnost tudi paketa s slastnim kosilom! 

Termalna voda je priznana kot naravno zdravilno sredstvo! Možnost tudi paketa s kosilom - izbirate lahko med 3 meniji.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • kopanje v notranjih bazenih v Termah Snovik v Lazah v Tuhinju

Termalni bazeni Terme Snovik

Bazenski kompleks v Termah Snovik sestavljajo notranji in zunanji bazeni z naravno travnato plažo. Voda v notranjem bazenu ima 32 °C, v masažnem bazenu pa 36 °C. V času poletne sezone so na voljo tudi zunanji bazeni s tobogani, v katerem je temperatura vode od 26 °C do 28 °C in je pravi doživljajski raj za otroke in odrasle.

TERMALNA VODA
Voda v Termah Snovik je priznana kot naravno zdravilno sredstvo in predstavlja njihovo največje bogastvo. Vsebuje kalcij in magnezij ter veliko drugih koristnih mineralov. Primerna je za kopanje in pitje, dobro vpliva na kosti, kožo in prebavo. S plavanjem krepimo mišice celotnega telesa, še posebej pa hrbtne in prsne mišice, ter mišice nog in ramenskega obroča, hkrati pa razbremenimo sklepe in kosti.

Voda je primerna za kurativne in preventivne namene. Pomaga zlasti pri kroničnih degenerativnih obolenjih hrbtenice in gibal, revmatizmu, artrozi in po operativnih posegih. Zdravilna voda v Termah Snovik vsebuje različne minerale, ki pripomorejo k boljšemu splošnemu počutju. Priporočajo uporabo vodnih atrakcij, ki vplivajo na povečano prekrvavitev, sproščanje in manjšo napetost mišic. Voda v Termah Snovik, ki jo pijete vsebuje natrijev hidrogenkarbonat, ki nevtralizira želodčno kislino. S tem ublaži zgago, slabost in želodčno kislino.

RESTAVRACIJA POTOČKA
V restavraciji Potočka pripravljajo jedi za penzionske goste in dnevne obiskovalce. Nudijo pester izbor klasičnih, lokalnih jedi in sezonskih jedi. Posebnost restavracije je tuhinjska postrv, ki jo gojijo v reki Nevljici in jo gostje lahko uživajo pripravljeno na različne načine. Za pripravo sezonskih jedi pogosto uporabljajo zelenjavo, ki jo pridelajo v njihovem zelenjavnem vrtu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • voda v Termah Snovik je priznana kot naravno zdravilno sredstvo!
  • zdravilna voda pripomore k boljšemu splošnemu počutju
  • voda je primerna tudi za kurativne in preventivne namene
  • termalna voda ublaži zgago, slabost in želodčno kislino
  • možnost tudi paketa s slastnim kosilom - izbira med 3 meniji
  • popolna sprostitev v Eko Svetu termalnih užitkov

Dolga veljavnost kupona

Odličen nakup

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji. Nahajajo se v Tuhinjski dolini, v neposredni bližini Kamnika. Oddaljene so le dobre pol ure vožnje iz Ljubljane, Kranja ali Celja in so del neokrnjene narave Snovika. 

Njihovo največje bogastvo je zdravilna termalna voda, ki so jo že davno odkrili domačini. Ti so pogosto hodili k prosto iztekajoči se vodi, k domačiji »pri Kovaču«, in jo tudi odnašali domov za pitje in umivanje.
Terme Snovik sestavljajo recepcija, restavracija, wellness center ter bazenski kompleks z zunanjimi in notranjimi bazeni, nad katerim je na robu gozda postavljenih osem apartmajskih hiš s sobami in apartmaji. V sklopu term so urejeni tudi vrtovi, telovadnica v naravi, igrala in pešpoti.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (225)