k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na celodnevno kopanje v edinstveni parafinski termalni vodi!

5,50 €

Redna cena od 11,00 €

# / 7

50% popust na celodnevno kopanje v edinstveni parafinski termalni vodi!

5,50 €

Redna cena od 11,00 €

Naj vas pogreje toplina dobrodejne vode iz lendavskih vrelcev! Obiščite edinstveno kopališče s parafinsko vodo, sprehodite se po energijskem parku preko šestih energijskih točk ali pa vmes opravite trening v fitnesu. Uživajte v bazenih z vodnimi učinki, za nočne ptice pa je čez vikend vključeno še nočno kopanje!

Za vsakega nekaj! Vodne dogodivščine, nočno kopanje in vključen obisk fitnesa!

TERME LENDAVA

VODNI PARK
Na voljo so vam zimsko letni bazen ter notranji bazeni z vodnimi učinki. Notranji otroški bazen igrali je globok od 10 do 45 cm. Ob petkih in sobotah je v bazenih možno nočno kopanje. Za izboljšanje dobrega počutja se sprehodite po parku energijskih točk za dobro počutje. 

PARAFINSKA TERMOMINERALNA VODA
Lendavske toplice so znane po parafinski termomineralni vodi. Lendavska termalna voda ima blagodejne učinke na tegobe gibalnega sistema. Kopanje v njej je priljubljeno med seniorji in športniki, ki aktivnost na prostem zaključijo v objemu te edinstvene parafinske vode. Lendavska termalna voda sodi med naftne vode in ima posebno kemično sestavo. Ob izviru ima temperaturo 62°C in vsebuje veliko parafina, ki blagodejno vpliva na kožo. Kopanje v tej vodi lajša tegobe, za katere pravimo, da jih prinesejo leta.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vključeno tudi nočno kopanje
 • energijski park s šestimi energijskimi točkami
 • otroški bazen z igrali (globina 10-45 cm)
 • vodni učinki v termalnem bazenu
 • lendavska termalna voda slovi po visoki vsebnosti parafina
 • vitez Miha iz Lendave otroke in starše popelje tudi na izlete v okolico
 • možnost ogleda Lendavskega gradu, židovske sinagoge in muzej meščanstva

Odličen nakup

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Popularne lendavske toplice so znane daleč naokrog po parafinski termomineralni vodi. Lendavska termalna voda ima blagodejne učinke na tegobe gibalnega sistema. Kopanje v njej je priljubljeno med mlajšimi in starejšimi pari ter športniki, ki aktivnost na prostem zaključijo v objemu te edinstvene parafinske vode. Na več kot 1.800 m2vodnih površinah se razteza 8 bazenov različnih oblik in velikosti: zimsko letni bazen, termalni bazen »grozd«, olimpijski bazen s toboganom in drčo, otroški bazen ter notranji bazeni. K aktivnim vodnim doživetjem prispevajo vodni efekti, hitra reka, podvodne masaže, gejzir in vodni slap. 

SVET SAVN
Obiskovalci term si lahko privoščijo tudi sproščujoče savnanje. V svetu savn Term Lendava je poleg priljubljene infrardeče savne, ki greje »od znotraj«, mogoče uživati še v turški parni kopeli in dveh finskih savnah. Slednji sta dopolnjeni s kristalo- in kromoterapijo. V spa programih pa so združeni najboljše storitve wellness centra in najbolj učinkoviti zdravilni faktorji. Tradicija negovalnih postopkov temelji nazeliščih in parafinu. Med programi so na voljo številni lokalno obarvani tretmaji – grajski gospod, vinogradniške sanje, lipov izvir mladosti itd.

KAM NA IZLET?

 • Mesto Lendava: Lendava leži sredi idilične vinorodne pokrajine, a je obenem polna kulturnozgodovinskih spomenikov. Oglejte si Lendavski grad iz 12. stoletja, židovsko sinagogo, kapelico z mumijo viteza Mihaela Hadika, evangeličansko cerkev, baročno župnijsko cerkev sv. Katarine in muzej meščanstva.
 • Stolp Vinarium: Stolp Vinarium (nekateri mu pravijo kar pomurski Eifflov stolp) je 53,5 m visok razgledni stolp sredi Lendavskih goric. Najvišji razgledni stolp v Sloveniji ponuja prekrasen razgled na 4 države: Slovenijo, Madžarsko, Hrvaško in Avstrijo.
 • Lendavske Gorice: V neposredni bližini Term Lendava se raztezajo Lendavske gorice, ki so privlačno izhodišče za pohodniške izlete. Vinska turistična cesta ponuja odlična vina in domače specialitete, ki jih pripravljajo domačini v vinotočih in na izletniških kmetijah.
 • Lendavska mumija: Kapelica Sv. trojice stoji sredi lendavskih vinogradov in zaradi izredno lepe lege velja za priljubljeno izletniško točko. V kapelici je na ogled mumija junaka iz časa bojev proti Turkom, Mihaela Hadika. Več kot 400 let stara mumija je povezana s številnimi legendami in od nekdaj buri domišljijo Lendavčanov. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (188)