k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

50% popust na celodnevno kopanje v edinstveni parafinski termalni vodi!

5,50 €

Redna cena od 11,00 €

# / 7
ISKANO

50% popust na celodnevno kopanje v edinstveni parafinski termalni vodi!

5,50 €

Redna cena od 11,00 €

Obiščite edinstveno kopališče s parafinsko vodo. Sprehodite se lahko še po energijskem parku preko šestih energijskih točk ali pa vmes opravite trening v fitnesu. Za vse rekreativce je tu zunanji olimpijski bazen, za nočne ptice pa je čez vikend vključeno še nočno kopanje!

Za vsakega nekaj! Vodne dogodivščine, nočno kopanje in vključen obisk fitnesa!

TERME LENDAVA

VODNI PARK
V Termah Lendava se na več kot 1.800 m2 vodnih površinah razteza osem bazenov različnih oblik in velikosti. Pozimi so vam na voljo zimsko letni bazen ter notranji bazeni z vodnimi učinki. Notranji otroški bazen igrali je globok od 10 do 45 cm. Ob petkih in sobotah je v bazenih možno nočno kopanje. Za izboljšanje dobrega počutja se sprehodite po parku energijskih točk za dobro počutje. V zunanjem delu sta dva bazena z zeleno parafinsko termalno vodo, olimpijski bazen z navadno vodo, kjer sta tudi tobogan in vodna drča ter zunanji otroški bazen z igrali. 

PARAFINSKA TERMOMINERALNA VODA
Lendavske toplice so znane po parafinski termomineralni vodi. Lendavska termalna voda ima blagodejne učinke na tegobe gibalnega sistema. Kopanje v njej je priljubljeno med seniorji in športniki, ki aktivnost na prostem zaključijo v objemu te edinstvene parafinske vode. Lendavska termalna voda sodi med naftne vode in ima posebno kemično sestavo. Ob izviru ima temperaturo 62°C in vsebuje veliko parafina, ki blagodejno vpliva na kožo. Kopanje v tej vodi lajša tegobe, za katere pravimo, da jih prinesejo leta.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • možnost nočnega kopanja ob petkih in sobotah
 • energijski park s šestimi energijskimi točkami
 • otroški bazen z igrali (globina 10-45 cm)
 • vodni učinki v notranjem termalnem bazenu
 • na voljo osem bazenov, na več kot 1.800 m2 vodnih površinah
 • 2 zunanja bazena z zeleno parafinsko termalno vodo
 • zunanji olimpijski bazen z navadno vodo, s toboganom in vodno drčo
 • lendavska termalna voda slovi po visoki vsebnosti parafina
 • vitez Miha iz Lendave otroke in starše popelje tudi na izlete v okolico
 • možnost ogleda Lendavskega gradu, židovske sinagoge in muzej meščanstva

Odličen nakup

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

TERME LENDAVA
Terme Lendava z edinstveno parafinsko termalno vodo svojim gostom nudijo udobno namestitev v hotelu Lipa, Apartmajih Lipov Gaj in v kampu Terme Lendava. Posebnosti termalne parfinske vode lahko preizkusite v številnih bazenih, zdravstvenih in wellness storitvah ter kozmetičnih izdelkih. V sklopu Term Lendava se nahaja Apartmajsko naselje Lipov gaj leži, ki skupaj s Hotelom Lipa ustvarja dvorišče, na katerem je gostom na voljo celotna športno-rekreativna ponudba term. 

OKOLICA
V neposredni bližini Term Lendava se raztezajo Lendavske gorice, ki so privlačno izhodišče za pohodniške izlete. Skozi Lendavske gorice do Piramide, ki je s 327 metri tamkajšnja najvišja točka. Ljubitelji narave se lahko podajo tudi v Mursko šumo, Polanski log, na Otok ljubezni ali Bukovniško jezero.
Verjetno vas mika ogled edine naravne mumije Mihaela Hadika v Sloveniji, kjer boste doživeli zgodbo v več kot 400 let stari usodi Mihaela Hadika. Pravo džunglo lahko doživite v 3 hektarje velikem rastlinjaku orhidej Ocean Orhids v kraju Dobrovnik. V 400 m2 velikem tropskem vrtu je speljana krožna pot, ki omogoča da vse rastline vidite od blizu.
Poleg naravnih lepot obiskovalca Lendave očarajo kulturnozgodovinski spomeniki, ki govorijo svoje zgodbe: Lendavski grad iz 12. stoletja, židovska sinagoga iz 19. stoletja, evangeličanska cerkev, gledališka in koncertna dvorana, župnijska cerkev sv. Katarine iz časa baroka in muzej meščanstva.

KAM NA IZLET?

 • MESTO LENDAVA: Lendava leži sredi idilične vinorodne pokrajine, a je obenem polna kulturnozgodovinskih spomenikov. Oglejte si Lendavski grad iz 12. stoletja, židovsko sinagogo, kapelico z mumijo viteza Mihaela Hadika, evangeličansko cerkev, baročno župnijsko cerkev sv. Katarine in muzej meščanstva.
 • STOLP VIVNARIUM: Stolp Vinarium (nekateri mu pravijo kar pomurski Eifflov stolp) je 53,5 m visok razgledni stolp sredi Lendavskih goric. Najvišji razgledni stolp v Sloveniji ponuja prekrasen razgled na 4 države: Slovenijo, Madžarsko, Hrvaško in Avstrijo.
 • LENDAVSKE GORICE: V neposredni bližini Term Lendava se raztezajo Lendavske gorice, ki so privlačno izhodišče za pohodniške izlete. Vinska turistična cesta ponuja odlična vina in domače specialitete, ki jih pripravljajo domačini v vinotočih in na izletniških kmetijah.
 • LENDAVSKA MUMIJA: Kapelica Sv. trojice stoji sredi lendavskih vinogradov in zaradi izredno lepe lege velja za priljubljeno izletniško točko. V kapelici je na ogled mumija junaka iz časa bojev proti Turkom, Mihaela Hadika. Več kot 400 let stara mumija je povezana s številnimi legendami in od nekdaj buri domišljijo Lendavčanov. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (222)