Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA na kosilo in kopanje v bazenih kopališča Vespasianus v Termah Ptuj!

15,50 €

# / 9

HUDA CENA na kosilo in kopanje v bazenih kopališča Vespasianus v Termah Ptuj!

15,50 €

Podoživite starorimski hedonizem v hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcih in različnih savnah. Povabite družino ali prijatelje ter si skupaj pričarajte antično obarvan dan z ogledom najstarejšega slovenskega mesta in kopanjem. Vključeno tudi okusno kosilo v Grand hotelu Primus!

Počutite se kot stari Rimljani in okusite uživaški duh antičnega Rima v priljubljenem kopalšču Vespasianus!

kopališče Vespasianus

Termalno kopališče Vespasianus je del Grand hotela Primus**** Superior, ki svojim gostom ponujajo mir, zasebnost in sprostitev. Velik ogrevan bazen, otroški bazen in 2 whirpoola, ob katerih so na voljo tudi ležalniki, na katerih se lahko odpočijete med kopanjem. Nahaja se v bližini sveta individualnih savna suit in Bazenom cesarjev, kjer lahko z doplačilom uživate v intimnejšem vzdušju. V neposredni bližini bazenskega kompleksa je na voljo tudi bazenski bar, kjer se lahko okrepčate s pijačami, sladicam in prigrizki.

SVET SAVN FLAVIA (doplačilo)
Svet savn Flavia je del kopališča Vespasianus, kamor lahko vstopite z doplačilom. Obsega finsko savno s kromoterapijo, ekstremno finsko savno, aroma savno, blatno savna, solno savno, whirpool s termalno vodo in ohlajevalni bazen.

KULINARIKA
Restavracije Term Ptuj stremijo k zdravo, uravnoteženi in kakovostni prehrani, jedi pa so sveže pripravljene iz lokalnih sestavin. Na kopališču se boste okrepčali s kosilom v Baru ob bazenu Grand Hotela Primus**** Superior, ki ponuja dnevna kosila. Z zdravim in okusnim obrokom, boste poskrbeli za vnos nove energije za uživanje v vodnih dogodivščinah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • edinstvena rimljanska izkušnja v enem najbolj priljubljenih kopališč
  • termalni vrelci prinašajo blagodejno naravno vodo s temperaturo 56⁰C
  • ptujska termalna voda priporočljiva ob športnih naporih, poškodbah gibal
  • priložnost za ogled enega najlepših in najstarejših slovenskih mest
  • z doplačilom je na voljo animacija za otroke, ki ga vodi Vojščak Primus
  • v kopališču lahko obiščete Bar ob bazenu ali preizkusite tortico Primus

Pestra dodatna ponudba

Podjetje s tradicijo

Dobro počutje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Pred več kot 2.000 leti so že Stari Rimljani okušali blagodejnost rimskih kopališč in prav ta uživaški duh antičnega Rima še danes privablja v Terme Ptuj. Rimski hedonizem goste spremlja tudi v priljubljenem Termalnem parku Term Ptuj in v hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev. Ptujska termalna voda je še posebej priporočljiva ob športnih naporih in poškodbah gibal, ugodno pa vpliva tudi na respiratorni sistem. 

WELLNESS VALENS AUGUST
Imperium dobrega počutja je del hotelskega wellnessa Valens Augusta, ki je namenjen masažam, kopelim, lepotnim tretmajem in različnim negam. V tematskih sobah Rima, Orienta, Japonske in Tajske vas čakajo vibracije oddaljenih dežel s svojimi wellness posebnostmi. Posebnost wellnessa so najnovejše metode za pomlajevanje, lep videz in zmanjševanje obsega. V okviru wellnessa se nahaja tudi Bazen dveh cesarjev, ki sprejema zaključene skupine, v njem pa so organizirane tudi vadbe za dobro počutje in vodna fizioterapija.

KAM NA IZLET?

  • Ptuj je najstarejše slovensko mesto, ki je največji razcvet doživelo v rimskih časih. Samo mesto z okolico ponuja številne možnosti za izlete in za raziskovanje. Odkrivajte skrite ulice Ptuja, sprehodite se do Ptujskega gradu ali obiščite najstarejšo slovensko vinsko klet. Priporočljiv je tudi izlet po slikovitem Jeruzalemu, Halozah ali Slovenskih goricah.
  • Sprehodite se ob nabrežju »Ptujskega jezera« in po starem mestnem jedru, povzpnite se na Ptujski grad in uživajte v čudovitem razgledu. Iz Term Ptuj do mesta se lahko sprehodite peš ali z mestnim avtobusom, ki ustavi tudi ob termah.
  • Ptujska vinska klet z več kot 700-letno tradicijo velja za najstarejšo na Slovenskem. V arhivski zakladnici najdete tudi najstarejše vino Zlata trta iz leta 1917. Vinska klet je opremljena z zvočnimi in svetlobnimi učinki, ki se prepletajo z izrezbarjenimi podobami na lesenih sodih.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (181)